QUOTE(Žydriausia @ 2016 04 13, 12:06)
Mna vyras sako, vonuos sienos jau paruostos , galima det plyyteles, rinkis jau, nemiegok.
Nuvaziavau vienur, nuvaziavau kitur, plyteliu daug, bet niekas akies neuzkabino..... Nu ar as visai durna, ar ispindejus, nu gal sakau nuotaika ne ta buvo..... Bet realiai supratau, kad tas plyteliu issirinkimas tai didziulis galvaskaudis........
Noreciau kokiu rudu atspalviu, tamsesne ruda ir sviesi ruda (vos kremine). Nu neradau tokiu spalvu, daug kur ta beige ale biski i geltonuma...nu atrode noriu be geltonu,o svarios sviesos rusvois spalvos..... nu nieko neradau.......
Vyras bande rinktis jungiklius, rozetes..... pasidarem, pasiziurejom ir sprendimo nepriemem...
O dar tik pradziu pradzia
Aš nuo pilkų prie rudų perėjau

svaigau pilkomis, vyras marmurinėmis, nusipirkome šviesiai šviesiai smėlines/kremines ir tamsiai rudas. Niekaip nesupratau, kaip aš joms pasirašiau, bet realiai patiko, plius langas tamsiai rudas, a la harmonija

žodžiu, kad tik nereikėtų kaip, berods, knopkei*, eiti keisti, kai pamatysiu iš dėžės ištrauktas
Į jungiklius su rozetėm spjovėme ir nusipirkome lietuviškus

Kodėl? Nes vyras taktiškai paklausė, ar aš įsivaizduoju, kiek jų reikės

na, sakau, gal 20... tai tie dvidešimt pavirto į du pilnus didelius Senukų maišus
Panašu, kad, kaip sakė Noa, tikrai įklimpom