ma ir grazu uzuolaida, nei tarkim stiklas, ypac jei stilius klasikinis

ant lango nebent jau lengvo audinuko pakelta kokia vos ne romanete, nes man kai langas tuscias, o jeigu stilius velgi klasikinis, irgi negrazu
o man patarkit, kaip pasiskaiciuot, kiek reikia plyteliu, jei toks ir toks jos matmuo.. tarkim yra programele gal kokia? nes nezinau, bijau ir i parduotuves listi, nes visgi nepirksim prabangiausiu, stengsimes kazka ekonomines klases susirasti, nes du vonios kambariai, o biudzetas ne guminis

o kadangi neutraliu spalvyciu kazko noriu, tai gal galima ir pigiau nusipirkti, tai kai ne prabangiai, tai turbut niekas mums nepaskaiciuos, kiek ju reikia?
o palyginimui, turim siuose namuose aparici plyteles, tikrai pirktos prabangiai, nu ir prakeikiau as jas su viskam

gerai, kad nauji namai, nekartosiu tos pacios klaidos. pirmiausiai, jos visiskai vienspalves, kiekvienas taskelis, plaukelis matosi.. todel noriu bent lengvo rasto, ar tai bangeliu, juosteliu vos iziurimu.. vos vos.. kitas dalykas, jos matines, tai bent man matines ZIAURIAI nepasiteisino

nei ant gridu, nei ant sienu.. velgi, kiekvienas lasas matosi, nuvalyt graziai neina.. tevai va susidejo is senuku, lengvo rastelio, bet blizgios aisku lenkiskos, bet kiek pati mamai padejau valyt, nu malonumas

nors ir baisai lenkija jau kvepia.. cia kaip skaiciau, kad kitom tos blizgios lenkisko stiliaus..