Įkraunama...
Įkraunama...

Meksika, Gvatemala ir Kuba. 2015-ųjų lapkritis.

user posted image

Kažkas tuokiasi....

user posted image

...kažkas patogiai įsitaisęs miega biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vakarienei susitinku su paskutiniu likusiu mūsų grupės vyruku. Einam į viešbučio, kuriame gyveno Hemingvėjus, restoraną, įsikūrusį ant pastato stogo. Vaizdas nuo jo nuostabus wub.gif

user posted image

Išsirenku ėrieną su kava. Skamba keistai, bet buvo labai skanu thumbup.gif

user posted image

Vis labiau temsta ir mainosi dangus.

user posted image

user posted image

Kaip nuostabiai atrodo miestas beveik be šviesų. Tiesiog susilieja su dangum bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 18 gegužės 2016 - 16:09
Na ir pabaigai keliaujam žymiųjų daiquiri thumbup.gif

user posted image

user posted image

Va šitoj gražioj vietoj atsisveikinam - jis važiuoja į oro uostą, aš lieku visiškai viena smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 18 gegužės 2016 - 16:42
Dar kiek pasibastau patamsiuos.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pareinu į viešbutį. Neralus doh.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Dušo galvutė išskirtinė biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Dar kartą ačiū už nuostabias nuotraukas, pasakojimus, lyrinius nukrypimus. Laukiu jūsų naujų postų ir naujų nuotraukų kasdien.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2016 05 18, 17:39)
Dar kartą ačiū už nuostabias nuotraukas, pasakojimus, lyrinius nukrypimus. Laukiu jūsų naujų postų ir naujų nuotraukų kasdien.

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
XXIII-ioji diena. Havana.

Keliuosi ir einu pusryčiaut. Gaunu pusę skrebučio, omletą, iškeptą iš pusės kiaušinio (geriausiu atveju), kiek daugiau nei pusę stiklinės apelsinų sulčių ir puodelį puikios kavos (cukraus, tiesa, reikėjo paprašyti atskirai) biggrin.gif . Na bet koks viešbučio kambarys, tokių ir pusryčių reikia tikėtis, ar ne?

Šiai, paskutinei dienai, esu suplanavusi labai ilgą pasivaikščiojimą - keli kilometrai Malecon ir pasigardžiavimui Havanos kapinės (Cementerio de Cristóbal Colón). Specialiai planavau šitą pasibvaikščiojimą, kai liksiu viena, nes braidyti tarp antkapių patinka toli gražu ne visiems. O ir šiaip tokius atstumus vaikščioti nelabai kas pasirašo.
Diena prognozuojama šilta ir saulėta, su lietumi į vakarą. Apsivelku plonytę šilkinę suknutę, pasiimu fotoaparatą ir mažytį rankinuką, į kurį įsimetu polietileninį apsiaustą nuo lietaus. Lagaminą palieku tarnybinėse patalpose - iš kambario turiu išsikraustyti iki 12h, o mano skrydis kiek prieš vidurnaktį.

9 ryto. Nuo viešbučio durų toks vaizdas:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 18 gegužės 2016 - 19:36
Pasivaikščiojimą pradedu nuo El Moro forto.

user posted image

Kažkada mačiau laidą "Extreem fishing" - tada rodė kaip tik šią vietą. Atsimenu, kaip man patiko tas verdantis vanduo, tie besitaškantys purslai, skalbiantys visus žvejus iš eilės. O dabar aš pati čia thumbup.gif

user posted image

Eisiu tiek, kiek matosi, ir dar toliau - Malecon ilgis 8km, tačiau praėjus 6km turėsiu sukti į šoną, link kapinių.

user posted image
Atsakyti
Atsiprašau iš karto, bet pridėsiu daug viena į kitą panašių nuotraukų. Na negaliu išrinkt, kurios gražiausios doh.gif biggrin.gif

Tas antras aukštas pastatas - viešbutis, kuriame nakvojau pirmą naktį Havanoj.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti