Įkraunama...
Įkraunama...

Meksika, Gvatemala ir Kuba. 2015-ųjų lapkritis.

QUOTE(LTL8787 @ 2016 02 06, 19:13)
nerealu bigsmile.gif  thumbup.gif

mėgsti extrimą ,  sakyčiau:mirksiukas:

Oi, iki extrymo mes dar nedaėjom biggrin.gif
Atsakyti
Vaizdas iš viršaus:

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Saulės spinduliai tarsi lazerių šou:

user posted image

user posted image

Baltomis linijomis pažymėta, kur galima vaikščiot. Kitur galima į ežeriuką ir tiesiai pro stogą įkrist biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Paskutinis cenote - Chacsinicche (medis su mažom antim). Pusiau atviras. Nusileisti galima mediniais lanku einančiais laiptais. Čia jau mano kambariokė džiaugiasi, nes, kaip minėjau, ji tokių neišmatuojamų apimčių moteriškė ir užstrigti ankstesnių cenotes landose nerizikavo.

Vaizdas nuo viršaus štai toks:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kaip šulinys. 27 metrai gylio. Ir žuvyčių ten yra.
Atsakyti
Padarau kelis kadrus ir stoju į eilės galą, kad leistis į apačią. Tuo momentu mane pašaukia gidas. Sako "yra greitesnis būdas". Lįsk po šita tvorele. Pralendu. Ir stoviu ant 20cm pločio uolos krašto. Po manim 15-a metrų tuštumos, o tada vanduo. Visi 27-yni metrai. Išklausau instrukcijas rankas stipriai priglausti prie šonų ir žengti mažą žingsnelį į priekį. Normaliai suvirškint nespėju, kas čia vyksta, ir padarau, kaip liepta. Žengiu. Tuštuma. Krentu. Ir dar krentu. Ir vis dar vandens nėra. Pagaliau pūkšteliu į gelmę. O tada bandau kilti aukštyn. Ir dar bandau. Bet paviršiaus vis nepasiekiu. Pagaliau išnyru. Ir klausausi ovacijų biggrin.gif cool.gif bis.gif photo.gif first.gif
Ir suprantu, kad patiko thumbup.gif . Noriu dar. Varau į viršų, paimu fotiką, nunešu į apačią, įbruku kažkam į rankas ir vėl lipu į viršų pakartot biggrin.gif
Taigi, buvo taip:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ta mergaitė, kur stovi šalia manęs, irgi nušoko. Nušoko ir vaikinas iš vokietijos. Daugiau extrymo mėgėjų neatsirado.

Prisišokinėję/prisiplaukioję vėl dardam masažuokliais iki savo autobusiuko. Pietaujam važiuodami. Nusprendėm atsisakyt pikniko gamtoj, kad turėtume daugiau laiko pasigrožėti Merida. Juk ryt ryte jau išvažiuojam tolyn.

Prieš sėdant į autobusiuką dar du vabaliukus beišdykaujančius užmačiau biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip nerealu wub.gif Meksika man labai labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Grįžtam į Merida.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vau tikrai super thumbup.gif: labai įdomus fotoreportažas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2016 02 07, 00:09)
Kaip nerealu  wub.gif  Meksika man labai labai  thumbup.gif  wub.gif

Man tai buvo labai maloni staigmena. Nesitikėjau, kad taip patiks. Vis tik pagrindinis mano kelionės tikslas buvo Kuba, bet likau labai patenkinta savo sprendimu dar ir šitą turą pridėt.

QUOTE(BigBang @ 2016 02 08, 06:49)
Vau tikrai super thumbup.gif: labai įdomus fotoreportažas smile.gif  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image