QUOTE(BigBang @ 2016 02 06, 09:16)
Oi ne, baisu tikrai nebuvo

. Ten viduj prižiūrėtojai laukė su prožektoriais, nes šiaip urve yra aklinai tamsu. Taigi, apšvietimas tik rankinis, todėl už nuotraukų kokybę turiu atsiprašyti. Blico nėra, todėl ISO sukeltas iki 25600

. Na bet bendras vaizdas matosi.
Viduj šilta ir drėgna. Kaip priepirty

. Eit sunku, nes visiškai nesimato, kur statai koją. Tai vis pasiramstant, pusiau apgraibom šviesos link ir judėjom.
Va, mūsų rankinis apšvietimas
Šitos dvi nuotraukos darytos aklinoj tamsoj - pati nemačiau, ką fotografuoju. Kaip sugebėjau sufokusuot, tai ir pati nesuprantu.
Čia jau stovėjau iki kelių vandeny. Toliau du keliai į viršų - atgal, arba tolyn darant ratą ir per vandenį. Žinoma, renkuosi per vandenį. Atiduodu fotiką einančiam atgal ir pamatau, kad nuo per vandenį einančios grupės atsilikau

. Tik kažkur tolumoj matau mažą švieselę, girdžiu balsus ir besiatškantį vandenį. Šūkteliu, kad dar ir aš ateinu ir bandau keliauti šviesos link. Kelios minutės kelio ir prieinu vietą, kur mažą lopinėlį apšviečia prožektorius. Man liepiama atsisėsti ant uolos krašto ir.... šokti žemyn. Nieko nematau, tik tą tašką, kur turiu atsisėsti.

Pasirinkimo neturiu. Atsisėdu ir šoku. Pora metrų kritimo ir panyru į vandenį

. Vanduo stebėtinai šiltas. Praplaukiu kokius 12-15 metrų ir išlipu kitam krante. Nu smagu

Niekada nemėgau šlapinti galvos, bet čia man tai netgi patiko. Valio. Dar vienas žingsnis už komforto zonos ir suvokimas, kad komforto zona prasiplėtė.
Toliau vėl einu besilaikydama urvo sienų. Kur sudėtingesnis pakilimas ant kokios nors uolos, laukia pagalbininkai, paduoda ranką ir padeda užlipti.
Išlindus pro tą pačią skylę po medžiu į paviršių saulė tiesiog akina. Ir spiečiais puola skraidantys ir geliantys gyviai. Todėl bėgte bėgam iki kuprinių, traukiam savo turimą dustą ir purškiamės nuo galvos iki kojų, kad nebūtume suvalgyti gyvi.
Zinot, man atrodo jei Tereza pagrobtu koks eskobaras ir paskambintu, jam butu nurodyta paciam gelbetis is situacijos.