Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų naujienos

Greičiausiai. Ir smilkalai, matyt, iš faraono kapo biggrin.gif Ką ten Amouage, pigiena, viena sintetika, ir ne kitaip lotuliukas.gif
Lauksim laimingųjų atsiliepimų, nes susipažinti - be šansų.
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2016 06 03, 15:20)
  Ką ten Amouage, pigiena, viena sintetika

kad jau taip sakot... biggrin.gif
Atsakyti
user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 06 05, 10:43)

dar nė fragrantikoj nėra. Man visad heliotropas įdomus g.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 06 05, 16:01)
Man visad heliotropas įdomus  g.gif

drinks_cheers.gif o dar kaip gerai skamba pavadinimas. Tikiuos jame nebus ūdo su rože pridėta biggrin.gif

P.s. jau pagūglinau biggrin.gif deja, ūdas bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 05 birželio 2016 - 15:31
QUOTE(Monmorensis @ 2016 06 05, 17:28)
deja, ūdas bus.

negali viskas sektis, ir heliotropas, ir be udo, ir dar be rozes biggrin.gif

vau - sveikinimai su pilveliu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 06 05, 16:28)
drinks_cheers.gif o dar kaip gerai skamba pavadinimas. Tikiuos jame nebus ūdo su rože pridėta biggrin.gif

P.s. jau pagūglinau biggrin.gif deja, ūdas bus.

ūdas su heliotropu g.gif nu nu.. nesu aš "ūdistė", nors nebrokiju, bet gal jau kaip ir gana būtų.
Atsakyti
Bitešion į VDK... testavimai jau prasidėjo.

QUOTE(theorema @ 2016 06 03, 13:20)
Greičiausiai. Ir smilkalai, matyt, iš faraono kapo biggrin.gif  Ką ten Amouage, pigiena, viena sintetika, ir ne kitaip lotuliukas.gif
Lauksim laimingųjų atsiliepimų, nes susipažinti - be šansų.

Atsakyti

AČIŪ, AČIŪ! Pas Jus ten tikra Šventė, kuri visada su tavimi! Nereali atmosfera, pasakiški žmonės ir dieviški kvapai. Kyla pavojus nusipiktnaudžiauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2016 06 06, 15:27)
Bitešion į VDK... testavimai jau prasidėjo.

Įdomu, o atsiras Europoj Kvepalų bare rudas indelis su naujiena. Ir išvis, atgis tas kampelis ar ne? g.gif
Atsakyti
Chanel No 5 L'Eau
user posted image
Top notes: lemon, mandarin, orange, neroli and aldehydes. Heart: rose, ylang-ylang, jasmine. Base: cedar, white musk.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 06 07, 22:13)
Chanel No 5 L'Eau
user posted image
Top notes: lemon, mandarin, orange, neroli and aldehydes. Heart: rose, ylang-ylang, jasmine. Base: cedar, white musk.

Kvailai skamba, aišku biggrin.gif blush2.gif, bet čia tas laaabaai retas atvejis, kai jie mane suintrigavo būtent dėl reklamos smile.gif

Jų reklaminis veidas juk Lily Rose Depp, nu laaaabai charizmatiška, graži ir įspūdinga mergina smile.gif

Nors paprastą No 5 gerbiu kaip meno kūrinį, deja, tai ne mano puodelis arbatos, man reikia šiuolaikiškesnių smile.gif blush2.gif (va Eau Premiere man jau kur kas geriau, nors gal dar ir ne visai mano g.gif ).
Atsakyti