Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(ointriga @ 2016 02 10, 19:45)
blink.gif tik du metus blink.gif  man dar tik gamina tad kiek galios nepaklausiau bus matyti . Vaikui 8m

tai jei vaikui daugiau nei 5m galios 5 metus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes dėl paso mažajam šeimos nariui tempsim gumą iki kokio kovo vidurio, kai jau vaikinas sėdės, o visų kitų dar ilgai galios. Įdomu kaip ten su tais pirštų atspaudais vaikams? Ar čia aš kažką ne taip prisimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2016 02 10, 20:07)
Mes dėl paso mažajam šeimos nariui tempsim gumą iki kokio kovo vidurio, kai jau vaikinas sėdės, o visų kitų dar ilgai galios. Įdomu kaip ten su tais pirštų atspaudais vaikams? Ar čia aš kažką ne taip prisimenu  g.gif

Pirštų antspaudus ima,jei gerai pamenu,nuo 12 metų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvačiukas: 10 vasario 2016 - 20:23
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 02 10, 21:22)
Pirštų antspaudus ima,jei gerai pamenu,nuo 12 metų

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2016 02 10, 18:55)
viešbutis senas, prastas. ne veltui tokia ir kaina. prastas visa kame nuo kambarių iki maisto ir t.t ( čia iš 2015 rudens atsiliepimų( buvo teta))

Aišku smile.gif , matysim kaip ten bus, kažko labai ir nesitikim už nedidelę kainą, vis kaip nors, svarbiausia nusiteikimas būtų thumbup.gif . Beje, ką kraunat į lagaminus? Maisto kokio dedatės blush2.gif ar tik maudimkes ir suknias smile.gif , gal kažką tokio būtina pasiimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2016 02 11, 09:04)
Aišku smile.gif , matysim kaip ten bus, kažko labai ir nesitikim už nedidelę kainą, vis kaip nors, svarbiausia nusiteikimas būtų thumbup.gif . Beje, ką kraunat į lagaminus? Maisto kokio dedatės blush2.gif  ar tik maudimkes ir suknias smile.gif , gal kažką tokio būtina pasiimti g.gif

Pas jus maitinimas AI? Jei taip, savo detis nereikia. Nebent lektuve vaikai valgyt nores.... As kraunu maudymkes ir suknias rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2016 02 11, 11:17)
Pas jus maitinimas AI? Jei taip, savo detis nereikia. Nebent lektuve vaikai valgyt nores.... As kraunu maudymkes ir suknias  rolleyes.gif

Taip, matinimas su viskas įskaičiuota smile.gif , o kaip su pinigais, ar keičiatės čia LT, ar imate tik mokėjimo korteles ir nusiimate lirų ar dolerių ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2016 02 11, 10:21)
Taip, matinimas su viskas įskaičiuota smile.gif , o kaip su pinigais, ar keičiatės čia LT, ar imate tik mokėjimo korteles ir nusiimate lirų ar dolerių ten g.gif

Va, iraš to paties norėjau klausti pastovių keliautojų 4u.gif
Atsakyti
Vežamės Eurus arba dolerius (jei kursas geras būna).pernai rudenį buvo didelis kursas dolerio tai neapsimokėjo ,buvo pigiau eurais mokėt. Kiti nuvažiavę liras išsikeičia iš eurų. Šiais metai aš bent nieko nekeitinėsiu vešiuosi eurus, beje iš bankomatų nepatariu nusiiminėti nes skaičiuoja visur nusiėmimo mokestį,o tai ne tiek jau ir mažai.Pvz pernai portugalijoje nusiimant nuskaičiuodavo 10 eur. nuėmimo mokestį nesvarbu kiek tu nuimsi ar 20 ar 200 eur.ir daugiau kaip 200 neduoda per kartą nuimt, tai kaip ir geriau turėti grynųjų smile.gif
Atsakyti
Man tai susidarė toks įspūdis, kad jie labiau mėgsta dolerius negu eurus smile.gif
Atsakyti
O mes iš patirties galim pasakyt, kad jei važiuojat į kokį Alanijos centrą, tai geriau iš bankomato nusiimt lirų wink.gif žinoma ne po kelias, bet daugiau iš kart smile.gif nuskaičiavo lyg tai 4 eur, nebepamenu. Bet mokant liromis nusilygome visur žymiai daugiau smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms. Turkijos kelionių vadove irgi skaičiau, kad pataria atsiskaitinėti lirom.
Ką galėtumėt papasakoti apie pajūryje esančius gyvius, kurie būna prilipę ant akmenų ir reikia saugotis, kad ant jo neužlipti, nes be medikų pagalbos neišimsi to gyvio unsure.gif . Nepamenu tikslaus pavadinimo. Ar kas susidūrėt su tuo? blush2.gif
Jei neatsiras suprantančių, apieką aš čia..., eisiu ieškot pavadinimo kur skaičiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 11 vasario 2016 - 10:42