O kazin jei busim apsistoje Kemere, ar apsimoka su juo tartis del ekskurisju ar geriau is akrto per Tezus imtis?

QUOTE(idile @ 2016 02 28, 12:38)
O kazin jei busim apsistoje Kemere, ar apsimoka su juo tartis del ekskurisju ar geriau is akrto per Tezus imtis? 

Yra ir Kemere vietiniu agenturu. Tikrai bus pigiau nei su Tezais

QUOTE(*Kameja* @ 2016 02 28, 13:41)
Del vyro isrinkto viesbucio (jis man kelia abejoniu), ieskau ekskursiju is Kemero. Tikrai imsiu Pamukale..neapsisprendziu dar ar idomiau butu Demre-Mira ar Phaselis ir Chimera...

QUOTE(idile @ 2016 02 28, 13:58)
Del vyro isrinkto viesbucio (jis man kelia abejoniu), ieskau ekskursiju is Kemero. Tikrai imsiu Pamukale..neapsisprendziu dar ar idomiau butu Demre-Mira ar Phaselis ir Chimera...
Gal galit padet apsispresti? o gal verta imti abi?

Pilna kelionių agentūrų ir Kemere, suorganizuos visą ko tik norėsit, tik pinigus mokėkit

QUOTE(Jerda @ 2016 02 28, 16:39)
Pilna kelionių agentūrų ir Kemere, suorganizuos visą ko tik norėsit, tik pinigus mokėkit
Buvau Demre-Mira, man patiko, lengva poilsinė-istorinė kelionė. Pamukalė jau ilgėliau važiuoti reikės
Į Chimerą tik sutemus, dieną ne tas efektas.

Aciu labai uz atsakymus

Bent jau šiai minutei,tai jaučiu,kad nenoriu aš šiemet jokių ekskursijų
Noriu hamamo, jūros,saulės ir poilsio

QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 02 28, 18:14)

As apskritai atostogu noriu

QUOTE(idile @ 2016 02 28, 15:57)
Is Kemero - Graikijos sala Meisas.

QUOTE(idile @ 2016 02 28, 16:57)
Dar nebuvau, bet planuose tarp Belbidžio ir Kemero yra Goynuk Kanyon. Tahtali kalnas, truputį daugiau apsirenkite, savarankiškai nesigauna pigiau, bent jau tuo metu kai mes buvome

Tik jei savarankiškai kur vyksite, įėjimo bilietams geriausia turėti vietinės valiutos.
Nebrangu savarankiškai nuvykti į Antaliją,(o ten jau nežinau kas jums įdomu, vienams apsipirkti, kitiems delfinariumas, dar kam pažiūrėti miestą) aš apie visuomeninį transportą kalbu

Nežinau kas Jus domina tai daugmaž tik abstrakčiai rekomendavau

QUOTE(ernoja @ 2016 02 28, 11:18)
Įkelkit paskui pirmoje žinutėje, kad būtų greičiau galima rasti.
Lietuviškai kalbantis turkas gidas Alanijoje
Mustafa Erkut Tel. Nr. +90 546 217 77 60.
el. p. mustafaerkut@hotmail.com
jo kainos:
Sapadere kanjonas: 30 eurų
Plaukimas laivu: 25 eurai
Plaukimas kalnų upe: 25 eurai
Visureigių safaris: 25 eurai
Turkiška pirtis (Hamam): 20 eurų
Vandens parkas: 30 eurų
Delfinariumas - 30 eurų
Pamukkale - 40 eurų
Kapadokija (3 dienos) - 80 eurų
Keturračiai - 30 eurų
Nardymas - 40 eurų
Lietuviškai kalbantis turkas gidas Alanijoje
Mustafa Erkut Tel. Nr. +90 546 217 77 60.
el. p. mustafaerkut@hotmail.com
jo kainos:
Sapadere kanjonas: 30 eurų
Plaukimas laivu: 25 eurai
Plaukimas kalnų upe: 25 eurai
Visureigių safaris: 25 eurai
Turkiška pirtis (Hamam): 20 eurų
Vandens parkas: 30 eurų
Delfinariumas - 30 eurų
Pamukkale - 40 eurų
Kapadokija (3 dienos) - 80 eurų
Keturračiai - 30 eurų
Nardymas - 40 eurų
Del kainu siems metams reiketu pasitiskslinti ar nesikeite, nes cia pernai metu info

QUOTE(Kasandrax @ 2016 02 28, 12:51)
labas , tikrai nesena informacija:))Na kainos toks dalykas kad reikia tartis su Mustafa individualiai, priklauso nuo žmonių kiekio kiek važiuoja ar didelė grupė ar ne. Jis labai lankstus kainų atžvilgiu, visaka galima derėtis ir tt.
Norėta pasakyti, jog ne informacija pasenusi (nebegaliojanti), tačiau šiame forume jau tikrai visiems žinoma, tiek kol Mustafa dirbo su PliusTravel, tiek 2015m vasarą, jau šnekėtas apšnekėkas ir išgirtas

Senbuviai visi žino, o prašalaičiai neskaito nei pirmo, nei vidurinio puslapio, ateina su kl "kokia valiuta veztis" "kokie orai Turkijoje?... "

Mustafa - gerai ir pigiau nei Lt agentūros

QUOTE(idile @ 2016 02 28, 16:57)
Kemero regione rekomenduoju Ginza travel, tikrai rimtai ir atsakini dirba, visada turi puikių pasiūlymų, niekada nėra pavedę, maloniai priima, alum pavaišina

Centrinėj bazės (kemere prie atatiurko, dirba "Gintaras" labai neblogai šneka lietuviškai, viską išaiškina pataria ir pasiūlo alternatyvų.
Pamukalė- super tikrai verta.
Myra-Kekova- irgi gerai, nes nėra toli, turininga kelionė, ir jachta ir paskendęs miestas ir griuvėsiai, viena labiausiai įsiminusių kelionių.
Jei vairuojate ar nebijote 1-2 km paeiti (nuo autobuso), tiek Goiniuk kanijona, tiek chimeras ir Olimpos papludinį įveiksite savarankiškai, kada norėsite ir skirsite tiek laiko kiek norit.
Jei būsit tik savaitę, tai nelabai daugiau ir spėsit nesiplėšant. Pirma išsirinkit Pamukale, ji vygdoma ne kasdiena, o ypač 'nesezono metu'.
Pirmą dieną būtinai išbandykit hamamą, apeikit ir susižinokit kainas- nieko nepirkit, geriausia net piniginės neimkit

jei norit ekstrymo - mums labai patiko raftingas, gaivu, daug daug vaizdų, padori kaina.
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 02 28, 18:14)

100 proc pritariu