Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(bruc @ 2016 02 28, 19:45)
100 proc pritariu cool.gif bet žinau, kad trečioj dienoj pradės 'kilnoti"  lotuliukas.gif

Net neabejoju , kad taip bus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2016 02 28, 20:45)
Kemero regione rekomenduoju Ginza travel, tikrai rimtai ir atsakini dirba, visada turi puikių pasiūlymų, niekada nėra pavedę, maloniai priima, alum pavaišina  drinks_cheers.gif
Centrinėj bazės (kemere prie atatiurko, dirba "Gintaras" labai neblogai šneka lietuviškai, viską išaiškina pataria ir pasiūlo alternatyvų.

Kemere buvom prieš 10 metų rolleyes.gif , 2006 m, tada ten pat irgi dirbo "Gintaras" lotuliukas.gif , įdomu ar čia tas pats doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marselina: 28 vasario 2016 - 20:52
Aš jau maudomukus panom nupirkau naujus-po du 😃 ,sau irgi reikia,bet vis turiu vilties,kad gal mažesnio dydžio reikės ,tai ir neperku dar lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvačiukas: 28 vasario 2016 - 21:04
QUOTE(Kristalė* @ 2016 02 28, 20:18)
Del kainu siems metams reiketu pasitiskslinti ar nesikeite, nes cia pernai metu info  4u.gif

drinks_cheers.gif. Būtent smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 02 28, 22:04)
Aš jau maudomukus panom nupirkau naujus-po du 😃 ,sau irgi reikia,bet vis turiu vilties,kad gal mažesnio dydžio reikės ,tai ir neperku dar  lotuliukas.gif

As taip pat tikiuosi rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 02 28, 21:04)
Aš jau maudomukus panom nupirkau naujus-po du 😃 ,sau irgi reikia,bet vis turiu vilties,kad gal mažesnio dydžio reikės ,tai ir neperku dar  lotuliukas.gif

as ir sau ir merginai nupirkau - o jei mazesnio reiketu - is tos laimes papildomai ir cielus tris isigyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 02 28, 21:35)
as ir sau ir merginai nupirkau - o jei mazesnio reiketu - is tos laimes papildomai ir cielus tris isigyciau lotuliukas.gif

Ale gerai sakai bigsmile.gif ir aš pirksiu tada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2016 02 28, 21:51)
Kemere buvom prieš 10 metų  rolleyes.gif  , 2006 m, tada ten pat irgi dirbo "Gintaras"  lotuliukas.gif , įdomu ar čia tas pats  doh.gif  lotuliukas.gif

tas pats thumbup.gif buvo pries 9 metus, buvo ir pries 3 metus... pernai tevus siunciau irgi buvo gossip.gif

QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 02 28, 22:04)

...meldziuosi, kad tik didesnio nereiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 02 28, 21:04)

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

gera mintis, reikia pamazu pirkti kraiteli , maudymkes, tunikas, sukneles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2016 02 28, 21:08)
drinks_cheers.gif. Būtent  smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

As taip pat tikiuosi  rolleyes.gif  biggrin.gif

QUOTE(bruc @ 2016 02 28, 22:09)

...meldziuosi, kad tik didesnio nereiktu  ax.gif

As jau praradau vilti kad maziasnio reiks .kazkaip susitaikiau su tuo kad esu lengvai pastebima lotuliukas.gif
QUOTE(*Mulate* @ 2016 02 28, 22:15)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gera mintis, reikia pamazu pirkti kraiteli , maudymkes, tunikas, sukneles ax.gif

Ir as noriu sukneles.tunikos .bet dabar kazkaip ne sezonas plonu sukneliu.nebent siustis .bet kadangi esu nestandartiniu gabaritu tai su siuntimu sunku .reik man matuotis.
Atsakyti
Labas rytas. Na,baikim temutę ir kraustomės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 02 29, 08:23)
Labas rytas. Na,baikim temutę ir kraustomės  biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2016 02 29, 09:21)
Labas rytas  4u.gif

Sveiki 4u.gif
Atsakyti