Įkraunama...
Įkraunama...

Ausų erkutės pas kacainius

QUOTE(Fonda @ 2006 11 02, 01:39)
lyg tai visi gydymo siūlymai sutapo, išskyrus vandenį. Na bet aš ir nesiūliau jo pilti į ausytes. O tik sudrėkinti vatą... Su sausa vata tikrai negali išsivalyti tokie kiekiai erkių.

Aš gi nepuoliau, o pasiūliau geresnę alternatyvą – specialų valiklį. O išvalyti galima ir su sausa vata. Per kelis kartus išsivalo.

O neostomozanas iš viso niekam netinka. Nebent kad kuo daugiau dirbtum.

Nu nereikia taip jau nuvertinti. Tai nėra toks jau blogas vaistas. Tinka jis, tinka, tik reikia žinoti kada ir kaip panaudoti.
Atsakyti
jusu abieju patarimai man padejo,tad tikrai aciu!!!
Atsakyti
Na va mano katytei erkutės, kasosi visa, vetė davė Neostomozaną, bet aš čia prisiskaičiau, kad jis niekam tikęs... o kur galima nusipirkti tinkamų vaistų, nes jau plikos ausys ir antakiai nukasyti, baisu žiūrėt... doh.gif
Atsakyti
as ir turiu maza kaciuka tik va pries keles dienas pastebejau kad kasinejasi ausytes ausytes nera purvinos bet nusikaso iki kraujo net nedideli sasiukai atsirado .... rytoj vesiu skiepyti tai manau reikia paprasyti kad paziuretu kaip manote ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2007 03 16, 11:26)
as ir turiu maza kaciuka  tik va pries keles dienas pastebejau kad kasinejasi ausytes ausytes nera  purvinos bet nusikaso iki kraujo net nedideli sasiukai atsirado .... rytoj vesiu skiepyti tai manau reikia  paprasyti kad paziuretu kaip manote ? blush2.gif

Čia net klausti to nereiktų blink.gif
Atsakyti
nu va buvom siandien pas daktarus ir pasake kad erkutes yra tai siandien pasiskeipijom pirmu skiepuku tai antradieni vaziuosim ausytes gydytis .... uzrase kazkokiu vaistuku kur vienkartinis naudojimas reikia uzlasintiir sake kad pasveiks nu ziuresim kaip cia bus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2007 03 17, 13:37)
nu va buvom siandien pas daktarus ir pasake kad erkutes yra  tai siandien pasiskeipijom pirmu skiepuku tai  antradieni vaziuosim  ausytes gydytis .... uzrase kazkokiu vaistuku kur vienkartinis naudojimas reikia uzlasintiir  sake kad pasveiks nu ziuresim kaip cia bus schmoll.gif

Mano katyte toki "dziaugsma" irgi turejo. tai tuos vaistukus tepe gal 2 kartus ir plovem katei ausis su kazkokiu tirpalu - labai jau zibalu atsidave. Bet nieko, pasikankinom menesi kita, tai dabar jau 0,5m ramu. kartas nuo karto pasitikrinam ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(gija23 @ 2007 03 18, 11:55)
Mano katyte toki "dziaugsma" irgi turejo. tai tuos vaistukus tepe gal 2 kartus ir plovem katei ausis su kazkokiu tirpalu - labai jau zibalu atsidave. Bet nieko, pasikankinom menesi kita, tai dabar jau 0,5m ramu. kartas nuo karto pasitikrinam ir tiek...

o i ausytes tepe ? mums tai ir israse stronghold o sakykite jie padeda? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mur`miaw: 18 kovo 2007 - 21:29
QUOTE(mur`miaw @ 2007 03 18, 22:18)
o i ausytes tepe ? mums tai ir israse stronghold o sakykite jie padeda? blink.gif

O vat jei nepatingėtum atsiversti du psl. atgal, ten apie Stronghold nemažai parašyta. Kartojuosi:
"Tuo tarpu visų šių vaistų poveikis yra apjungtas vienoje Stronghold pipetėje: ir blusos, ir erkės, ir kirmėlės. Ir užtenka tik sulašinti lašus ant sprando – bandžiau pati, erkės iš ausų dingo po kelių dienų po užlašinimo. Kiekvienas turi savo ekonomiją. Aš asmeniškai rinkčiausi Stronghold."

Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2007 03 18, 22:01)
O vat jei nepatingėtum atsiversti du psl. atgal, ten apie Stronghold nemažai parašyta. Kartojuosi:
"Tuo tarpu visų šių vaistų poveikis yra apjungtas vienoje Stronghold pipetėje: ir blusos, ir erkės, ir kirmėlės. Ir užtenka tik sulašinti lašus ant sprando – bandžiau pati, erkės iš ausų dingo po kelių dienų po užlašinimo. Kiekvienas turi savo ekonomiją. Aš asmeniškai rinkčiausi Stronghold."

Žinok, kykute, jei erkutės įsisenėję, tai nepadės Strongholdas. Reikia vietiškai gydyt. Toks Taktik yra vaistas. Žinai tu jį? Gal gali ir daugiau paaiškint, nes aš tik praktikė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gravel @ 2007 03 18, 23:34)
Žinok, kykute, jei erkutės įsisenėję, tai nepadės Strongholdas. Reikia vietiškai gydyt. Toks Taktik yra vaistas. Žinai tu jį? Gal gali ir daugiau paaiškint, nes aš tik praktikė  blush2.gif

Taktik arba Amitrazas yra neregistruoti vaistai katems ir as bent jau juo nerizikuociau gydyt. Strongholdas turi veikti net ir letines ligos atveju, tiesiog as kartociau antra doze po 3 savaiciu ( toks vidutiniskai ausiu erkiu vystymosi ciklas). Vietiniai lasai ausims daugiau yra skiriami ne pacias erkes naikinti o mazinti uzdegima, niezuli ir antriniu infekciju gydymui. Todel yra net labai rekomenduojama kartu su Strongholdu skirti ir vietini preparata savo sudetyje turinti steroidu ir antibiotiku ( pvz Surolan,Cortyl, Fucidin ir kt ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cancer: 19 kovo 2007 - 11:31
QUOTE(mur`miaw @ 2007 03 18, 21:18)

tikrai ne i ausis tepe... Ant kakliuko, o va ausis teko valyt dviese - vienas laikom kitas valo. mums veterinaras sake, kad taip lengvai katei ausu nepazeisi - labai giliai tie bugneliai g.gif

o nagus katei karpau tada, kai griztu is darbo ir maniske kate buna issiilgusi, tada beklostydama ir nukarpau, kai jai buna meiles priepuoliai.
Atsakyti