Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #61

QUOTE(*South* @ 2016 02 10, 17:59)
Sakai, zmoniu zinios priklauso nuo to ar dirba jis, ar ne bigsmile.gif ? Kodel save dabar statai auksciau manes? Nesi tu auksciau vien del to, kad dirbi, juokdare, gal pati nusiimk ta karuna nuo galvos. Ir prie ko tas "tu viska zinai"? Ne i tema tas pasakymas, mano zinios cia ne prie ko, dirbu as, ar ne, taip pat, as tik isreiskiu savo nuomone sioje temoje, kaip ir visos, taip kad nekudakuok apie  ta pati, kad as viska zinau.
Papildyta:

Klausi, ar nepadedu kitiems vyrams per lova spresti ju seimynines problemas? Nea biggrin.gif .

Mazyte, tu jau tik issispresk savo problemas. Vyrai ragu neuzmirsta-patikek!!!
Papildyta:
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 02 10, 17:50)
.Ar tau pazistamas dalykas kad ir mediacija?
Juk tu net nedirbi.Tačiau kaip viską žinai. O aš per metus padėdavau darbinėj srity beveik tūkstančiui žmonių.Tad..Ar gali lygintis su manim mano profesine patirtim? Tad...Tik pasisakiau.
Mano specialybė ir darbas, padėti.

Jo, gera mediacija:vyras k..a p..a, zmona kitame kambaryje, suny apsikabinus... Koks skirtumas kur tu dirbi, ka tu dirbi ir kas tu esi....Darbineje srityje gali issilaikyti iki 40+, a daugiau dzin tu, nes kruvos jaunu ir graziu ir daug protingesniu realy!!!Kam idomi boba nesugebanti patirti orgazmo??
Atsakyti
Sakai, zmoniu zinios priklauso nuo to ar dirba jis, ar ne bigsmile.gif ? Kodel save dabar statai auksciau manes? Nesi tu auksciau vien del to, kad dirbi, juokdare, gal pati nusiimk ta karuna nuo galvos. Ir prie ko tas "tu viska zinai"? Ne i tema tas pasakymas, mano zinios cia ne prie ko, dirbu as, ar ne, taip pat, as tik isreiskiu savo nuomone sioje temoje, kaip ir visos, taip kad nekudakuok apie  ta pati, kad as viska zinau.
Papildyta:

Klausi, ar nepadedu kitiems vyrams per lova spresti ju seimynines problemas? Nea biggrin.gif .

Vien zodis kudakavimas pasako apie žmogų.

Va tau tai kitas vyras padėjo išspręst problemą seimoje būtent per lovą juk! bigsmile.gif Ar ne?

Papildyta:
Delele pasenusios zinios tavo!Nesenai turėjau tris..Ėmė patikt keksas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakų fėja: 10 vasario 2016 - 20:15
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 02 10, 20:18)

Va tau tai kitas vyras padėjo išspręst problemą seimoje būtent per lovą juk! bigsmile.gif Ar ne?

Cia bandei man ikasti bigsmile.gif ? Nepavyko biggrin.gif . O sitas postas daug ka apie tave pasake mirksiukas.gif .
Papildyta:

Tik dabar biggrin.gif ? Ir kuris tas laimingasis is tu desimties vyru biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2016 02 10, 20:20)
Cia bandei man ikasti bigsmile.gif ? Nepavyko biggrin.gif . O sitas postas daug ka apie tave pasake mirksiukas.gif .
Papildyta:

Tik dabar biggrin.gif ? Ir kuris tas laimingasis is tu desimties vyru biggrin.gif ?

Nagi patikrinkim...Pradek .Pirmas, antras ir baik dešimtu!Išvardink..
Gražiai prašau, as tai ne tu!
Atsakyti

Papildyta:

Tai kad tu jau sena!!!Ar bent suprasi, kad gali turet nors ir simta, bet jei tau problemis tai nieks nepades.Patikek kiekviena, bet kokia, bet kur , bet kada gali surast kas jai ikistu...Nesvarbu paros laikas...
Atsakyti
Man atrodo fėja nebijo nieko.. Išskyrus dalelės. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(delele @ 2016 02 10, 20:33)
Tai kad tu jau sena!!!Ar bent suprasi, kad  gali turet nors ir simta, bet jei tau problemis tai  nieks nepades.Patikek kiekviena, bet kokia, bet kur , bet kada gali surast kas jai ikistu...Nesvarbu paros laikas...

Man šimto nereikia, man reikia tik pagundos mikašiaus..
Papildyta:
QUOTE(TheSparkle @ 2016 02 10, 20:40)
Man atrodo fėja nebijo nieko.. Išskyrus dalelės. bigsmile.gif

Kalėjimo personažai manęs nebaugina
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 02 10, 20:47)
Papildyta:

Ti kad tas mikasius net o nesugebejo padaryti ... tokio mazycio o....Jezau jezau koki gyvenima reik pragyventi ,nepykit jei ji draskysis apie jusu duris....Feja tu nesi normali!!!aPliki patvirtink,!!!! Issigandai ja p
mates?,,
Papildyta:
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 02 10, 20:47)
Papildyta:

Ar tikrai??? Darbas-normal....
Papildyta:
QUOTE(Nerimeja @ 2016 02 10, 15:58)
Pagunda nesiskiria, kol normaliai neapsisprendziau as. Jis apsisprendes tvirtai ir nesimeto... o vat man nera taip paprasta.
Ir toks variantas buvo svarstytinas. Ne easy deja.
Ir tas noras niekur nepraejo. Jei vyras butu tik draugas, kuriam galeciau pasakyti ciau, jau buciau pasakius. Deja visko daug daugiau kai pradedi delioti konkreciais zingsniais. Ir tikrai tai nera lengva.

Papildyta:
QUOTE(Nerimeja @ 2016 02 10, 15:58)
Pagunda nesiskiria, kol normaliai neapsisprendziau as. Jis apsisprendes tvirtai ir nesimeto... o vat man nera taip paprasta.
Ir toks variantas buvo svarstytinas. Ne easy deja.
Ir tas noras niekur nepraejo. Jei vyras butu tik draugas, kuriam galeciau pasakyti ciau, jau buciau pasakius. Deja visko daug daugiau kai pradedi delioti konkreciais zingsniais. Ir tikrai tai nera lengva.

Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 02 09, 19:53)
Na ir kokiois charakterio savybemis turetu pasizymeti meiluze,. kad jau butu labai  labai ypatinga?  biggrin.gif

anau bendražmogiškomis, kaip kiekvienas žmogus. Tiesiog noriu pasakyti kad ne visiems vyrams grožis yra pirmoj vietoj. O tu nori būti meiluže!?
Papildyta:

Kodėl per lovą!? Nereik per lovą! Užtenka forume nuomonės, laiškais. Kažkoks tavo iškreiptas vaizdas. Tave kažkas nuvylė?
Atsakyti
QUOTE(MikisPlikis @ 2016 02 11, 10:47)

Kodėl per lovą!? Nereik per lovą! Užtenka forume nuomonės, laiškais. Kažkoks tavo iškreiptas vaizdas. Tave kažkas nuvylė?

As juokavau mirksiukas.gif , tiksliau, per danti traukiau biggrin.gif , o jei rimtai, tai labai daznai tokia pagalba butent lovoje ir baigiasi smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2016 02 11, 10:53)
As juokavau  mirksiukas.gif , tiksliau, per danti traukiau biggrin.gif , o jei rimtai, tai labai daznai tokia pagalba butent lovoje ir baigiasi smile.gif .

Lovos nebuvo.
Jei problema lovoje, tai, turbūt, per lovą gali išpresti. O jei ne lovoj? Kas tada? Trumpalaikė iškrova, o problema lieka? Lova netenka prasmės, patarimo reik? Tiesiog rašantis forume gauni daug nuomonių, gerų ir blogų. Tos nuomonės verčia mastyti, užveda ant kelio. Teisigo ar ne, sunku pasakyti. Ačiū forumiečiams, Fėjai irgi. O kas yra ir ką veikia nuomonę išsakantys žmonės .... Pasaulis reliatyvus, žmonių santykiai, matyt, irgi ...
Rašyk fėja, man ir įdomu paskaityti smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MikisPlikis @ 2016 02 11, 16:42)
Lovos nebuvo.
Jei problema lovoje, tai, turbūt, per lovą gali išpresti. O jei ne lovoj? Kas tada? Trumpalaikė iškrova, o problema lieka? Lova netenka prasmės, patarimo reik? Tiesiog rašantis forume gauni daug nuomonių, gerų ir blogų. Tos nuomonės verčia mastyti, užveda ant kelio. Teisigo ar ne, sunku pasakyti. Ačiū forumiečiams, Fėjai irgi. O kas yra ir ką veikia nuomonę išsakantys žmonės .... Pasaulis reliatyvus, žmonių santykiai, matyt, irgi ...
Rašyk fėja, man ir įdomu paskaityti smile.gif  smile.gif

Tai aisku, kad trecias zmogus nepades isspresti nei per lova, nei per kitur problemas seimoje, ta turi padarti du zmones, jei kazkuris to nenori, nieko nebus. O tie patarimai...kas vienam padeda, nereiskia, kad ir tau apdes. Tai ar padejo tau feja isspresti bedas su zmona?
Atsakyti