Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų sėklų aptarimai

QUOTE(Mičiko @ 2016 02 03, 23:52)
Vieni vaikiski zemi ir laukiniai, kiti vyriski auksti siltnamiui

Papildyta:
user posted image
Zigolo. Bet labai skanus. Uz peni daug kartu.

Nu grazuliai tokie, gal ir tu reik koki viena pabandymui g.gif , visko norisi isbandyti ... man cia siandien pakuzdejo ,kad sibirskyje nerealiai skanus, bet kaip tiksliai vadinas biesai zino
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 03, 22:52)
Zigolo. Bet labai skanus. Uz peni daug kartu.

Kokis durnius liliputui tokį pavadinimą davė g.gif ...

Buran tavo visiškai beskoniai bus.Reisetomato aplamai britkūs.Daug,labai derlingi anie,ale skonis fui.
Atsakyti
O ne... Ka is saraso braukt, dramblius pamirsau. Vietoj ko ikist? verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2016 02 04, 00:10)
Buran tavo visiškai beskoniai bus.Reisetomato aplamai britkūs.Daug,labai derlingi anie,ale skonis fui.

Tada metu, uzleidziu drambliui ir kakao... ?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 03, 23:11)
O ne... Ka is saraso braukt, dramblius pamirsau. Vietoj ko ikist?    verysad.gif

o pas tave silver tree tai čia tos mūsų eglutės?ten silfer fir tree vadinos, a čia visai kas kita?na neaugink tu jų šiemet, duok kelią drambliui
Atsakyti
Labas vakaras,

Ar kas auginot Raissa H pomidorus?Rekomendavo kaip labai atsparius visokioms zarazom.Sakė jog nedideli,skanus,labai derlingi.
Iš pernai augintų veislių niekas nepatiko-tad ieškau kitų.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 04, 00:14)
o pas tave silver tree tai čia tos mūsų eglutės?ten silfer fir tree vadinos, a čia visai kas kita?na neaugink tu jų šiemet, duok kelią drambliui

Tai, kad eglute laukui. Super derlinga, skani. Be jos niekur wink.gif
Taip, tai ta pati...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 03 vasario 2016 - 23:19
QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 03, 23:14)

Taigi ,lauke augins tas egles,gi rašė .Žlibesnė net už mani tu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 02 04, 00:20)
Taigi ,lauke augins tas egles,gi rašė .Žlibesnė net už mani tu  cool.gif

Aplink visa gėlyna ju bus. Kai jie baigsis, tagetes atnesiu wub.gif wub.gif
Atsakyti
ar nebus cia sitie sibirieciai kazi

Томат Батяня

Серия "Сибирский сад"
Очень удачный сорт сибирских селекционеров, сочетающий такие нужные качества, как скороспелость, крупноплодность, высокую урожайность и отличные вкусовые качества плодов. Плоды сердцевидной формы с носиком, очень гладкие, блестящие, малинового цвета, массой 200-350 г, сахаристые, сладкие.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2016 02 03, 23:15)
Ar kas auginot Raissa H pomidorus?Rekomendavo kaip labai atsparius visokioms zarazom.Sakė jog nedideli,skanus,labai derlingi.
Iš pernai augintų veislių niekas nepatiko-tad ieškau kitų.

Taip,labai derlingi,laikosi ilgai bet,kad skanūs ,tai man asmeniškai tikrai nea.Storaodžiai.Dar vienas minusas-vėlyvi.
Papildyta:
QUOTE(bambuziuke @ 2016 02 03, 23:29)
ar nebus cia sitie sibirieciai kazi

O kodėl nusprendei ,kad būtent šitie?Šimtai tų sibiro kolekcionierių veislių veista priveista.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 02 04, 00:35)
Taip,labai derlingi,laikosi ilgai bet,kad skanūs ,tai man asmeniškai tikrai nea.Storaodžiai.Dar vienas minusas-vėlyvi.
Papildyta:

O kodėl nusprendei ,kad būtent šitie?Šimtai tų sibiro kolekcionierių veislių veista priveista.

Vėlyvumas nėra blogis. Nebent vien tik juos augintum ir ant ziemos nusaltu nespėjus net paragauti...
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 03, 22:36)
o dabar man, blondinei, patarkit- iki kovo 18 reikia gražučių mažučių daigiukų, a vazoninukai miniukai spėdų į pomidoriuką panašų daigą išspaus jei šiandien pat užmerkiu sėklas? o gal yra koki sparčiau besivystantys? čia tokis reikalas mokyklinis yra- daug i gražiai tur atrodyt

Turėtų spėti tik neaišku kokie ten mini- gal ir daigiukai bus smulkesni g.gif Sėkit nedražuotą, nebeicuotą sėklą- greičiau dygsta. Mano tumbling tigress F 1 sėti sausio 6 - šiandien yra su pirmais tikrais lapeliais ir bando antrus leisti wub.gif Bet aš spec lempą jungiu vakarais jei apniukusi diena tai stengiuos bent 8-10 val palaikyti su apšvietimu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 03 vasario 2016 - 23:43