Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų sėklų aptarimai

O kodėl nusprendei ,kad būtent šitie?Šimtai tų sibiro kolekcionierių veislių veista priveista.
[/quote]

Nu vat liepos menesi vaziuosiu i Rusija ,tai tocnai suzinosiu kas ir kaip, ir dar Aelitos parduotuve seklu ten uzmaciau, nu ten tai rojus ir kainos aisku kitokios
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 03, 23:36)
Vėlyvumas nėra blogis. Nebent vien tik juos augintum ir ant ziemos nusaltu nespėjus net paragauti...

O kam rinktis tokį hibridą ,kuris vos ne pabaigoj sezono raudonuot pradeda,jei yra krūva ankstyvesnių ,kurie produktyvūs nuo sezono pradžios iki šalnų ir taipogi nuskinti gerai laikosi?Man yra skirtumas tarp penkių ir aštuonių kekių ax.gif
Atsakyti
Kai kas jau matė mano frankenšteininę lentyną, kurią prieš kelias dienas susikonstravau:

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Liutukeee @ 2016 02 03, 23:15)
Labas vakaras,

Ar kas auginot Raissa H pomidorus?Rekomendavo kaip labai atsparius visokioms zarazom.Sakė jog nedideli,skanus,labai derlingi.
Iš pernai augintų veislių niekas nepatiko-tad ieškau kitų.

Auginau. Taip jie mažai serga ir deri neblogai, bet skonis kaip įprastų hibridų, tikrai neišskirtiniai bent jau man smile.gif
Atsakyti
Kaip su vintage wein? Vertas demesio?
Atsakyti

QUOTE(Mičiko @ 2016 02 04, 07:02)
Kaip su vintage wine? Vertas demesio?

vertas, stambūs, skanūs, sultingi, kekės tokios susimetusios į vieną krūvą, ne kaip konkolai kabo, o visi vienoj vietoj guzu
Papildyta:
QUOTE(bambuziuke @ 2016 02 03, 23:04)
man cia siandien pakuzdejo ,kad sibirskyje nerealiai skanus, bet kaip tiksliai vadinas biesai zino

tokiu pavadinimu tuos žinau:
http://tomatoeden.com/?40,siberian

o šiaip jei "viena boba" kuždėjo, tai galėjo tikro pavadinimo nežinot, tai gali būt ir sibirskij velikan, ir sibirskij kozyr, ir velikan sibiri ir dar visokio bieso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 04 vasario 2016 - 08:25
QUOTE(Paladė @ 2016 02 04, 08:12)
o šiaip jei "viena boba" kuždėjo, tai galėjo tikro pavadinimo nežinot, tai gali būt ir sibirskij velikan, ir sibirskij kozyr, ir velikan sibiri ir dar visokio bieso

ir dar Sibirskij skorospelyj, kuris nei skanus, nei skorospielas..
Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 03, 22:43)
gal mest ka?

Xuliuri iz adzarii
Purple smudge kleksa
Wapsipinicon peach

šitų tai vien dėl pavadinimų nemesk biggrin.gif
Ir Bolzano jokiu būdu nemesk. Su kitais daryk kaip nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 02 03, 23:40)
yra krūva ankstyvesnių ,kurie produktyvūs nuo sezono pradžios iki šalnų ir taipogi nuskinti gerai laikosi?Man yra skirtumas tarp penkių ir aštuonių kekių  ax.gif

Kurias veisles rekomenduosite?
Atsakyti
Laba ryta,aciu Marmaladui uz naujus palocius.Ate, jei tu mane girdi, atplauk pieno puta, plyyyz. biggrin.gif As cia darties bandau aiskytis su Ivan Kupala, pasirodo jie cia dviese besa.Googlej radau viena Kupala,pasirasius, kad vaisiai 430g, raudoni,derlingi.Pagal vaisio dydi, tai ir augalas t.b.galingas.Idomu kaip skonis g.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 02 04, 09:03)
Googlej radau viena Kupala,pasirasius, kad vaisiai 430g, raudoni,derlingi.Pagal vaisio dydi, tai ir augalas t.b.galingas.Idomu kaip skonis  g.gif

tikras Kupala kriaušės formos. Skanus. Nelabai tikras apvalus, berods, buvo. Skonio nežinau, neauginau.
Atsakyti
QUOTE(Pina111 @ 2016 02 04, 09:02)

Merginos, na, būkit geros, paskaitykit bent kelis senosios temos puslapius...
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2016 02 03, 23:15)
Labas vakaras,

Ar kas auginot Raissa H pomidorus?Rekomendavo kaip labai atsparius visokioms zarazom.Sakė jog nedideli,skanus,labai derlingi.
Iš pernai augintų veislių niekas nepatiko-tad ieškau kitų.

Brolienė pernai visą savo naują šiltnamiuką jais užkišo. Supratimo tai neturi jokio,kažkokia bendradarbės vyro motina davė, kaip išskirtinai gerą daiktą biggrin.gif Aišku,brolienė net neįtaria,kad būna hibridai ir nehibridai,bet sakė visiškai nevalgomas pomidoras.
Atsakyti
QUOTE(Pina111 @ 2016 02 04, 09:02)

Ui,daug tų hibridų.Man valgymui Toro,Balzano,Giuljeta,dar Fantazio.Labai derlingi Fado,Loretto,Colibri,Tolstoi.Ilgesniam laikymui -Syta.Dideli -Logistika,Aurea,Corazon,Borsalina.Krūva tų hibridų,bet man jie skonio vis tiek neturi tokio,kaip veislės schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2016 02 04, 09:09)
Skonio nežinau, neauginau.

Skanesnis biggrin.gif Tik man nepatiko prie vaiskočio ta kieta dalis.
Atsakyti