Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų sėklų aptarimai

Senose sėklose radau Čio čio san sėklų, kurios taip ir liko nebandytos. Kas auginot atsiliepkit, koks jų aukštis g.gif
Vakar pagaliau išsirinkau ir pasėjau kelis ankstukus- Kaspar F1, Subarctic ir Karamelka.
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2016 02 15, 11:10)
Senose sėklose radau Čio čio san sėklų, kurios taip ir liko nebandytos. Kas auginot atsiliepkit, koks jų aukštis  g.gif
Vakar pagaliau išsirinkau ir pasėjau kelis ankstukus- Kaspar F1, Subarctic ir Karamelka.

čio-čio -san neriboto augimo pomidoras, jau antri metai kai jis pas mane nepageidaujamu sarase mirksiukas.gif iskeiciau ji i šerbeta ir barbarisą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2016 02 15, 11:23)
čio-čio -san neriboto augimo pomidoras, jau antri metai kai jis pas mane nepageidaujamu sarase  mirksiukas.gif iskeiciau ji i šerbeta ir barbarisą ax.gif

Kas jam nutiko kad nebepageidaujamas smile.gif
aaa... nukonkuravo tongue.gif
gal turi foto palyginimui?
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2016 02 15, 11:36)
aaa... nukonkuravo  tongue.gif

skonis nedraugas mirksiukas.gif is mazu tai mano dukros patys laukiamiausi ir skaniausi jai yra Duo

radau barbariso foto

user posted image

serbeto
user posted image

Ir čio-čio- san

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 15 vasario 2016 - 11:16
QUOTE(snaige123 @ 2016 02 15, 10:09)
ai nieko gero , irgi mastau ka siemet augint is sio uzsakymo  mirksiukas.gif

Blue Green Zebra — Сине-зелёная Зебра"

Kaip tų jį nutaikei? Tą mėlyną zebra nuo ankstyvo rudens ganiau,bet kai tik užsakiau, tai iskart jo ir nebeliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2016 02 13, 14:51)
Zikai, jei užeisi, pakomentuok, kaip pernai sekėsi Olivade F1 auginti  ax.gif Arba kitos, kurios auginot, tarkit žodį  ax.gif

Uzejau, gal nepaveluotai dar biggrin.gif Augink, labai derlingas, pomidorai ner dideli, vakavimui pats tas, na, skoniu, nieko ipatingo, kietoki. (Bandau rasti nuotrauka, ko gero, vieno krumo nebusiu fotkinus, bendra vaizda tik, kur kazkiek matosi)

QUOTE(matuke @ 2016 02 15, 10:36)
aaa... nukonkuravo  tongue.gif

cio cio sun auginau 2 metus, symet nebeauginsiu, noriu kitus pabandyti, kekes tai ispudingos buvo, pasiklystum skaiciuodama biggrin.gif Ir nera visiski pirdukai.

Del menulio pries tris gal metus sejau pacia blogiausia diena ir geriausia( pati to nezinodama, cia veliau Palade vejus sukele ir mane isgazdino biggrin.gif ) Derlius nesiskyre, derejo vienodai, kaip dabar pamenu, nes pirmi, rimti pomidoriavimo metai buvo, stebejau kasdien, visus pokycius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 14, 16:17)
Ar auginot kas nors Barkeley tie die sirdi? Kokio aukscio?

auginau smile.gif aukštaūgis iki lubų, bet tiksliai cm nepasakysiu, vėlyvas. Šiemet ne širdinį bandysiu.

Pernai čio čio san auginau tai man jis beveik identiškas Regilos Alicante, pastarasis anksčiau nokt pradėjo. Derlingas, konservavimui tinkamas, neturiu priekaištų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 15 vasario 2016 - 11:35
QUOTE(matuke @ 2016 02 15, 10:10)
Senose sėklose radau Čio čio san sėklų, kurios taip ir liko nebandytos. Kas auginot atsiliepkit, koks jų aukštis  g.gif

neriboto augumo ir labai gausiai dera, vėlyvas. Mums tai labai tiko skonis, dydis ir gausa.

Mėnulio pasekėjos, mielosios, jūsų eksperimentai labai chaotiški, išvadoms visai netinkami. Taip kad sėkit, kada tik norit, ale baikit temą teršt mėnuliais ir magiškom ano galiom .Tam yra kita tema.
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2016 02 15, 11:44)

Ačiū labai už reportaža 4u.gif
QUOTE(zikas1970 @ 2016 02 15, 12:22)
Uzejau, gal nepaveluotai dar biggrin.gif Augink, labai derlingas, pomidorai ner dideli, vakavimui pats tas, na, skoniu, nieko ipatingo, kietoki. (Bandau rasti nuotrauka, ko gero, vieno krumo nebusiu fotkinus, bendra vaizda tik, kur kazkiek matosi)
cio cio sun auginau 2 metus, symet nebeauginsiu, noriu kitus pabandyti, kekes tai ispudingos buvo, pasiklystum skaiciuodama biggrin.gif Ir nera visiski pirdukai.

Sveika ZIkai 4u.gif
Pas mus kiek pamenu labai panašiai veislės elgiasi, bandysiu bigsmile.gif
Papildyta:
Tiek nesitikiu, bet bent puse kekes būt gerai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 15 vasario 2016 - 14:07
Kviečiu paganyti akeles:

https://www.pinteres...azing-tomatoes/

bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2016 02 15, 14:56)
Kviečiu paganyti akeles:
tomatoes/[/url]

bigsmile.gif

ne paganyt, o praganyt jas ten gali, kas kad su okulioriais, ale jau gražumų kiek wub.gif wub.gif wub.gif bengališkas tigras kad dailus wub.gif ai, visi ten jie nebelekoki parinkti doh.gif
Papildyta:
nugis mano babtai atsiliepė, apsimokėjau jau, dabar lauksiu ką sukraus, sakiau kad visokių noriu pabandyt, tai jau ką duos- tas bus gerai. turės būt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2016 02 15, 15:56)

Noriu bengalisko tigro ir pink furry boar wub.gif
O siaip keista, bet 80proc auginta arba siemet laukia.... Tik mano auginti grazesni cool.gif
Atsakyti