Vakar pagaliau išsirinkau ir pasėjau kelis ankstukus- Kaspar F1, Subarctic ir Karamelka.
Senose sėklose radau Čio čio san sėklų, kurios taip ir liko nebandytos. Kas auginot atsiliepkit, koks jų aukštis
Vakar pagaliau išsirinkau ir pasėjau kelis ankstukus- Kaspar F1, Subarctic ir Karamelka.
QUOTE(matuke @ 2016 02 15, 11:10)
Senose sėklose radau Čio čio san sėklų, kurios taip ir liko nebandytos. Kas auginot atsiliepkit, koks jų aukštis
čio-čio -san neriboto augimo pomidoras, jau antri metai kai jis pas mane nepageidaujamu sarase
QUOTE(snaige123 @ 2016 02 15, 11:23)
čio-čio -san neriboto augimo pomidoras, jau antri metai kai jis pas mane nepageidaujamu sarase
iskeiciau ji i šerbeta ir barbarisą 
Kas jam nutiko kad nebepageidaujamas
aaa... nukonkuravo
gal turi foto palyginimui?
QUOTE(snaige123 @ 2016 02 15, 10:09)
ai nieko gero , irgi mastau ka siemet augint is sio uzsakymo
Blue Green Zebra Сине-зелёная Зебра"
Blue Green Zebra Сине-зелёная Зебра"
Kaip tų jį nutaikei? Tą mėlyną zebra nuo ankstyvo rudens ganiau,bet kai tik užsakiau, tai iskart jo ir nebeliko
QUOTE(Kulkė @ 2016 02 13, 14:51)
Zikai, jei užeisi, pakomentuok, kaip pernai sekėsi Olivade F1 auginti
Arba kitos, kurios auginot, tarkit žodį 
Uzejau, gal nepaveluotai dar
QUOTE(matuke @ 2016 02 15, 10:36)
Kas jam nutiko kad nebepageidaujamas 
aaa... nukonkuravo
aaa... nukonkuravo
cio cio sun auginau 2 metus, symet nebeauginsiu, noriu kitus pabandyti, kekes tai ispudingos buvo, pasiklystum skaiciuodama
Del menulio pries tris gal metus sejau pacia blogiausia diena ir geriausia( pati to nezinodama, cia veliau Palade vejus sukele ir mane isgazdino
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 14, 16:17)
Ar auginot kas nors Barkeley tie die sirdi? Kokio aukscio?
auginau
Pernai čio čio san auginau tai man jis beveik identiškas Regilos Alicante, pastarasis anksčiau nokt pradėjo. Derlingas, konservavimui tinkamas, neturiu priekaištų
QUOTE(matuke @ 2016 02 15, 10:10)
neriboto augumo ir labai gausiai dera, vėlyvas. Mums tai labai tiko skonis, dydis ir gausa.
Mėnulio pasekėjos, mielosios, jūsų eksperimentai labai chaotiški, išvadoms visai netinkami. Taip kad sėkit, kada tik norit, ale baikit temą teršt mėnuliais ir magiškom ano galiom .Tam yra kita tema.
QUOTE(snaige123 @ 2016 02 15, 11:44)
Ačiū labai už reportaža
QUOTE(zikas1970 @ 2016 02 15, 12:22)
Uzejau, gal nepaveluotai dar
Augink, labai derlingas, pomidorai ner dideli, vakavimui pats tas, na, skoniu, nieko ipatingo, kietoki. (Bandau rasti nuotrauka, ko gero, vieno krumo nebusiu fotkinus, bendra vaizda tik, kur kazkiek matosi)
cio cio sun auginau 2 metus, symet nebeauginsiu, noriu kitus pabandyti, kekes tai ispudingos buvo, pasiklystum skaiciuodama
Ir nera visiski pirdukai.
Sveika ZIkai
Pas mus kiek pamenu labai panašiai veislės elgiasi, bandysiu
Papildyta:
Tiek nesitikiu, bet bent puse kekes būt gerai
QUOTE(jolituxxx @ 2016 02 15, 14:56)
ne paganyt, o praganyt jas ten gali, kas kad su okulioriais, ale jau gražumų kiek
Papildyta:
nugis mano babtai atsiliepė, apsimokėjau jau, dabar lauksiu ką sukraus, sakiau kad visokių noriu pabandyt, tai jau ką duos- tas bus gerai. turės būt
QUOTE(jolituxxx @ 2016 02 15, 15:56)
Noriu bengalisko tigro ir pink furry boar
O siaip keista, bet 80proc auginta arba siemet laukia.... Tik mano auginti grazesni