Pajuokinsiu. Gavau Mičiko paveldo sėklyčių - nuoširdžiai dėkoju jai už tai
Puoliau šeimai aiškinti, iš kokio amžiaus pomidorus auginsiu. Galvojau, pradės aikčioti, bet jie žiūri į mane su tokiu gailesčiu, o vyras priėjęs ranką ant kaktos uždėjo: "vėl temperatūros turi?"
QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 15, 17:42)
oi laukiam laukiam
o jis spjaudomom sėklom kaži? ne hibridas? dar negooglinau
nes faktas- reikės tai tikrai 
Nijolyte,kažin ar ne jūsiškiai pomidorų daigiukai fb šmėstelėjo? kas per veislė taip anksti su tikrais lapukais?
Nijolyte,kažin ar ne jūsiškiai pomidorų daigiukai fb šmėstelėjo? kas per veislė taip anksti su tikrais lapukais?
*veislė.
*Akvarel ir Turboreaktivnyj, sudygo trečią parą, kažko turbiškų savybių dar neparodė..
Šiandien vėl keletą ankstyvų ir labai ankstyvų: Alfa, Skorospelka, Šalun, Aztek, Tiny Tim ir 42 days (padėjau brinkti)..o turėjau tik 2 paprikas.

*Ninkasi- adresą pm parašykit ir kam siųsti.
QUOTE(nijole0619 @ 2016 02 15, 19:24)
*veislė.
*Akvarel ir Turboreaktivnyj, sudygo trečią parą, kažko turbiškų savybių dar neparodė..:
*Akvarel ir Turboreaktivnyj, sudygo trečią parą, kažko turbiškų savybių dar neparodė..:
naujos gryčios raktai
dar net nepradėjau sėjos
mano keli ankstukai dar su skilčialapiais. vyras, gudrutis, nukėlė nuo pečiaus, nes džiūsta galiukai pagal jį- o ten sėkliukių kepurės
negiliai pabėriau, sakyčiau
sakau- na ir katras čia su akiniais turi vaikščiot? na bet nieko- išgyvens, užaugs ir su nudžiūvusiais galiukais
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 02 15, 19:39)
Ir kur paskui dėsi prisisėjus?
Papildyta:
QUOTE(chocogirl @ 2016 02 15, 19:07)
Pajuokinsiu. Galvojau, pradės aikčioti, bet jie žiūri į mane su tokiu gailesčiu, o vyras priėjęs ranką ant kaktos uždėjo: "vėl temperatūros turi?" 
Normali vyriška reakcija.Va,jei būtų pradėjęs aikčiot...įtarčiau,kad kažką prisidirbo
QUOTE(adija5 @ 2016 02 15, 19:49)
Ir kur paskui dėsi prisisėjus?
Papildyta:
Normali vyriška reakcija.Va,jei būtų pradėjęs aikčiot...įtarčiau,kad kažką prisidirbo
Papildyta:
mamai nutįsiu
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 02 15, 19:52)
gerai tos mamos... kiek kiek, nepamiršai nieko skaičiuose? 8 ar 89 turėjo būt?
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 02 15, 19:39)
GONZIKAS117 net paraudonavau. Kaip moki kepti tas gryčias..
QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 15, 20:21)
ankstyvų pasižaidimui 8...rimtoji sėja po VELYKŲ...140 reiks sutupdyt
Papildyta:
QUOTE(nijole0619 @ 2016 02 15, 20:52)
ui, mergai, atsidėjau jau 48 pavadinimus, o dar babtai atsiųs, oi bus man...negalima tiek , reiks pramėtyt kažką, netilps
skaičiai auga sulig kiekviena dėžike
QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 15, 22:01)
ui, mergai, atsidėjau jau 48 pavadinimus, o dar babtai atsiųs, oi bus man...negalima tiek , reiks pramėtyt kažką, netilps
skaičiai auga sulig kiekviena dėžike

manęs 52veislės laukia ir keli hibridai
QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 15, 19:10)
Mičiko, o tai aš tipo nemadinga dabar, ir blondinė daraus ( jei gyvai pamačius suabejotum kad ten aš), nu ir pomikai visoki randoni pas mane daugumoj...
rasim rasim tų vaizdų
rasim rasim tų vaizdų
Tu ka, prazilai ten lietuvybiu belaukdama
Papildyta:
QUOTE(chocogirl @ 2016 02 15, 20:07)
Pajuokinsiu. Gavau Mičiko paveldo sėklyčių - nuoširdžiai dėkoju jai už tai
Puoliau šeimai aiškinti, iš kokio amžiaus pomidorus auginsiu. Galvojau, pradės aikčioti, bet jie žiūri į mane su tokiu gailesčiu, o vyras priėjęs ranką ant kaktos uždėjo: "vėl temperatūros turi?" 
Augink i sveikata.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2016 02 15, 20:49)
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 02 15, 23:07)
Ok mergytes, as nesakysiu savo skaiciaus.