Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų sėklų aptarimai

QUOTE(Mičiko @ 2016 02 04, 11:57)
būtinai, nes užpuls jodoji kojelė. Nebent kaitinsite orkaitėje ir smirdėsit  ax.gif Nei sėju nei pikiuoju į daržo žemę...

Kam taip kategoriškai, aš sėju į daržo su durpėm maišytą, persodinu didesnius į beveik vien daržo, nu nepuolė niekas ax.gif
P.S. Nekaitinu nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Inga:): 04 vasario 2016 - 12:01
QUOTE(saintlina @ 2016 02 04, 12:59)
Bet jei kur nors (turguj ar kur kitur) pamatysit Sėkluvos firmos sėklų Lemon Boy bet iš šių nė vienu neturėtumėt nusivilti smile.gif

tik šios firmos?
Turiu lemon boy iš lenkijos pirktą. Tas pats nebus? g.gif
Atsakyti
juodoji kojelė daigus puola nuo per didelės drėgmės
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 02 04, 11:54)
sėti tikrai į substratą, ne į daržo žemę

drinks_cheers.gif Pritariu, bet tuo pačiu ir atsimenu vaikystėje tų substratų nelabai būdavo pardavime, o mano MAMA užaugindavo puikius daigus penktame aukšte ant palangės. Ir žinote iš kur gaudavome žemių? bigsmile.gif O gi eidavome į parką- prisirinkdavome kurmiarausių žemių bigsmile.gif Po tuo tuos daigus vešdavome į kaimą 60 km autobusais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 04 vasario 2016 - 12:07
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 04, 12:02)
tik šios firmos?
Turiu lemon boy iš lenkijos pirktą. Tas pats nebus?  g.gif

manau, tas pats smile.gif Bet mergiotė gyvena Šiauliuose ir sėklų ieškos parduotuvėse. O ne internetinėj prekyboj aš juos tik Sėkluvos pakuotėse mačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2016 02 04, 12:37)
Yra pomidorų panašių į gėlytes, kurie vazonuose apsipila mažais raudonais ar geltonais pomidoriukais  ir atrodo gan dekoratyviai wub.gif

va va tik dekoratyviai biggrin.gif O man priryt kaip Adija sake reikia biggrin.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms už patarimus dėl substrato. Rinksiuosi substratą smile.gif O kaip dėl kitų augalų draugystės su pomidorais po vienu stogu?smile.gif Kiek girdėjau kartu su pomidorais nelabai tinka auginti agurkų šiltnamyje, ar teisybė?
Ir dar vienas klausimas dėl sodinukų perkėlimo į šiltnamį. Žiūrėjau Žalios stotelės video, tai pataria pomidorus pasodinti pakreipus tą krūmelį, kad daugiau šaknų susiformuotų ir geriau įsitvirtintų į dirvą. Ar Jūs taip darote? Ar sodinate tiesiai?smile.gif
Atsakyti
pats tinkamiausias pomidorams yra Vitaplant
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 02 04, 12:06)
va va tik dekoratyviai  biggrin.gif O man priryt kaip Adija sake reikia  biggrin.gif

Aš nuo tų vazoninių Tumblingų tai bliūdais prisirinkdavau- aišku smulkmė kitų gal nedomina, bet vaikams tokie tai pats tas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2016 02 04, 12:07)
O kaip dėl kitų augalų draugystės su pomidorais po vienu stogu?smile.gif Kiek girdėjau kartu su pomidorais nelabai tinka auginti agurkų šiltnamyje, ar teisybė?
Ir dar vienas klausimas dėl sodinukų perkėlimo į šiltnamį. Žiūrėjau Žalios stotelės video, tai pataria pomidorus pasodinti pakreipus tą krūmelį, kad daugiau šaknų susiformuotų ir geriau įsitvirtintų į dirvą. Ar Jūs taip darote? Ar sodinate tiesiai?smile.gif

jiems visiškai skirtinga drėgmė patinka, reik skirtingai laistyt. Bet tikrai gali augt viename šiltnamyje. Bet aš šiltnamy agurkų neauginu, jie puikiausiai lauke užauga smile.gif

Sodindama aš nekreipiu daigo, o sodinu kuo giliau. Bet šaknys išties auga iš visos užkastos stiebo dalies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 02 04, 12:08)
pats tinkamiausias pomidorams yra Vitaplant

Man šis irgi labai patinka, bet kažko nebeliko jo mūsų rajono parduotuvėlėje verysad.gif taip būdavo gerai- nereikdavo į miestą trenktis...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 02 04, 13:06)
manau, tas pats smile.gif Bet mergiotė gyvena Šiauliuose ir sėklų ieškos parduotuvėse. O ne internetinėj prekyboj aš juos tik Sėkluvos pakuotėse mačiau smile.gif

aš blondinė, bet prašysiu palygint bolzano ir lemon boy... 4u.gif
Atsakyti