Gaminti negaminu , tik pasisildau

Labuka, pagaliau jus radau
del labai mazos virtuves teko atsisakyti orkaites, issigijom konvekcine mikrobangu krosnele, per 2 metus ismeciau neviena pyraga (akmeni) bet ismokau nerealius kepsnius kepti ir kugeli, daugiau nieko, bet tikiuosiu
jusu pagalba ivaldysiu si mena...aciukas visoms uz patarimus ir idejas
jau kliedejau kaip apkepo norejau, varskytes
, kepsiu si vakara butinai
ka pas jus reiskia combi? nes pas mane variantu kombi 10 ar daugiau
bagos +grilis, bangos+ konvekcija...laipniu galingumu kombinacijos...
nu liuks, man irgi daug svenciu arteja noriu tortuka suorganizuoti, tik klausimelis galingumas koks buvo tas 13 min?

jusu pagalba ivaldysiu si mena...aciukas visoms uz patarimus ir idejas

jau kliedejau kaip apkepo norejau, varskytes

QUOTE(starbee @ 2007 09 27, 08:03)
ka pas jus reiskia combi? nes pas mane variantu kombi 10 ar daugiau

QUOTE(Sandr_e @ 2007 10 12, 13:56)
Ko taip tylu cia...ar niekas nebegamina mikrobangej
siandien kepiau is malsenos misinio biskvita tortukui sekmadieniniam ir gavosi labai gerai! iskepe per 13 min. 

nu liuks, man irgi daug svenciu arteja noriu tortuka suorganizuoti, tik klausimelis galingumas koks buvo tas 13 min?
QUOTE(Radigo @ 2008 12 30, 22:58)
As mikrobangėje negaminu , tik pasisildau arba atsildau ka nors
kai kas neturi is ko rinktis ir tenka suktis is padeties, pav pas mus virtuvei 1.5metro skirta, orkaites neimanoma niekur patalpinti turiu konvekcine mikro bangu krosnele tai mokausi joje kepti

QUOTE(limita @ 2009 01 26, 23:41)
sveikutes! gal galite paaiskinti sios mikrobangu krosneles simboliu reiksmes. neturiu instrukcijos sio modelio, tai bijau ir maista sugadinti...

Panasu, kad ten pats pirmas minimalios mikro bangos, antra programa - atsildymas. toliau eina skirtingi mikro bangu galingumai, iki 4 lygio (kur 4 vertikalios bangeles) kiek tai tiksliai gali suzinoti tik is aprasymo ar instrukcijos, bandyk ieskoti internete. Sprendziant is visko tai turetu buti galinga mikrobange.
Toliau eina tik grilis, ir tada dar grilis su skirtingom mikro bangom. Beje, skiriasi ir grilio galingumas ir mikro bangu, nes paprastai paveiksliuko ilgis atitinka galinguma.
Bet cia mano pamastymai

QUOTE(Išdykutė @ 2009 02 01, 13:55)
Panasu, kad ten pats pirmas minimalios mikro bangos, antra programa - atsildymas. toliau eina skirtingi mikro bangu galingumai, iki 4 lygio (kur 4 vertikalios bangeles) kiek tai tiksliai gali suzinoti tik is aprasymo ar instrukcijos, bandyk ieskoti internete. Sprendziant is visko tai turetu buti galinga mikrobange.
Toliau eina tik grilis, ir tada dar grilis su skirtingom mikro bangom. Beje, skiriasi ir grilio galingumas ir mikro bangu, nes paprastai paveiksliuko ilgis atitinka galinguma.
Bet cia mano pamastymai
Bet cia mano pamastymai

QUOTE(*Rūta* @ 2009 02 02, 08:04)

Tai kad jau kitoj temoj jai seniausiai atsake ir paaiskino visas mikrobanges funkcijas

QUOTE(Masiania* @ 2009 02 02, 10:06)
Tai kad jau kitoj temoj jai seniausiai atsake ir paaiskino visas mikrobanges funkcijas 

as kitu temu neseku, o klausta cia, siap kas uzklausia , ben parso pav. aciu jau issiaiskinau

Sveiki, išbandžiau šokoladinį pyragą, tai labai patiko. Siūlau savo gamintą patiekalą, pavogtą iš rusiškos knygos "Patiekalai iš kiaulienos gaminti mikrobangų krosnelėje"
Kiauliena majoneze
500 g. minkštos kiaulienos (aš imu mentę arba kumpį)
1 didelis svogūnas
250 gr. majonezo
juodų pipirų, druskos
Mėsą supjaustyti dideliais kubeliais (maždaug kaip šašlykui), svogūną supjaustyti žiedeliais.
Viską sudėti į stiklinį indą, užpilti majonezu, įberti druskos ir pipirų (čia jau pagal skonį), viską gerai išmaišyti, uždengti dangčiu ir gaminti mikrobangų krosnelėje visu galingumu ( 850kW) 15 minučių.
Mėsytė gaunasi trapi, tik nereikia labai riebaus majonezo.
Galima viską pasiruošt iš anksto ir pamarinuoti kelias valandas, kad mėsa būtų dar trapesnė.
Skanaus
Kiauliena majoneze
500 g. minkštos kiaulienos (aš imu mentę arba kumpį)
1 didelis svogūnas
250 gr. majonezo
juodų pipirų, druskos
Mėsą supjaustyti dideliais kubeliais (maždaug kaip šašlykui), svogūną supjaustyti žiedeliais.
Viską sudėti į stiklinį indą, užpilti majonezu, įberti druskos ir pipirų (čia jau pagal skonį), viską gerai išmaišyti, uždengti dangčiu ir gaminti mikrobangų krosnelėje visu galingumu ( 850kW) 15 minučių.
Mėsytė gaunasi trapi, tik nereikia labai riebaus majonezo.
Galima viską pasiruošt iš anksto ir pamarinuoti kelias valandas, kad mėsa būtų dar trapesnė.
Skanaus

O iš faršo nieko mikrobanginėje negaminate? Aš mėgstu iš faršo vis ką nors gaminti, bet nepatinka, kad, pvz. kotletus nors apkepti reikia aliejuje, o norėtųsi be riebalų visai, kad savo sultyse gamintųsi