Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gaminti mikrobangėje?

QUOTE(Sandr_e @ 2007 10 11, 19:17)
Sveikos super mamytukes 4u.gif  na stai galiu prisijungti prie Jusu jei leisite nes taipat gaminu kepu daug ka mikrobangeje, tik man visas kepimo laikas sutrumpeja per pus,kol nemokejau daug ka sudegindavau taciau dabar kepu ir obuoliu pyraga italiska(~20 min,o tikrinu taip:kol ikisus smeigtuka,istraukus nebesivolioja gumuleliai,per ji pirstais braukiant),kepiau ir sonatinos recepto napoelonui blynus tortui(vienas blynas pas mane iskepa daug maz per 2-3 min.)dar kepiau aguonini su manu kruopom pyraga(nepamenu kaip jis ten vadinasi)

dar kepiau stai sy pyraga,gavosi dieviskas skonis,kepiau taipat apie 20 min,dejau ne 2 o 4 obuolius, o visa kita daug maz is akies gavosi puikiai thumbup.gif  superinis pyragas  thumbup.gif

http://www.supermama...?...197054&st=0

vienzo galima viska kepti tik reikia labai atitaikyti laika (pas mane karstumas nesireguliuoja) griliaus beveik nenaudoju nebent jei reikia virsu apskrudinti.

Va dar troskinau kukulius padaze,taipat gavosi puikiai  mirksiukas.gif
Papildyta:
Atsiprasau ne ta nuoroda prisegiau  doh.gif

stai tas superinis pyragas http://sonatinos-rec...uotu-pienu.html

Labas.
Jei skaitei temą, tai rasi - ką aš gaminu mikrobangėj. Jei ne- tai galiu tik pasiguosti, kad nieko naujo neišmąsčiau ir kol kas darau tik ale čenakį, dar jį vadina čenachu (troskini su bulvėm, morkom ir kiauliena) bendram bliude. Ir retsyliais šokoladinį biskvitą.
Labai norėčiau padaryti lazaniją, bet dabar neturiu nei laiko nei noro ekperimentuoti. O be to mikrobangė be griliaus ir paviršiaus neapskrudinčiau...

Gal gali pasidalinti kokiu receptu detaliau?
Atsakyti
O man sugedo mikrobande, perdege gal ar dar kas, bet atsisako isijungti. O pasirodo, kad be jos kaip be ranku doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mes jau apie tris savaites gyvename tik su mikrobange, kol vyksta remontai smile.gif naudojau ja tik pusgaminiams pasisildyti. Kao perskaiciau kiek galima pasigaminti, net issiziojau smile.gif
tai siandien butinai bandysiu gaminti pagal vienos mamytes receptuka vistiena su darzovemis smile.gif ziuresim kaip gausis ax.gif
Atsakyti
Bulvės kaip laužo pelenuose keptos.

Neskustas, vidutinio dydžio bulves po tekančiu vandeniu nušveičiame šepetuku. Akis, išpjauname, nors geriau iškart lygesniu atsirinkti.
Subadome šakute kiaurai.
Indas su pora šaukštų aliejaus, iberiame i aliejų druskos ir išvoliojame jame bulves.
Bulvės dedamos ant mikrobangės groteliu kur su kojelemis, kepame Max galingumu 15...20 min.
Gaunasi kaip ant laužo, ypač jei kepame kol susidaro kietas kevalas o viduje puri masė.
Valgome kaip prie laužo, Prplėšiama bulvė, užedamas gabaliukas sviesto ir Ammm. essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jullcik: 12 rugpjūčio 2008 - 01:24
QUOTE(Drakulaite @ 2004 03 21, 16:22)
kazkoks absurdas-as tai stengiuos mikrobangej nieko negamint..nemanau kad sveika kai valgi veikia kazkokios bangos ir taip ji susildo...nesamone, kad zmones nebeturi laiko net isivirt ar isikept..panasejam i vakaru europa-kai visi valgo pusfabrikacius arba net nebemoka bulviu nusiskust (gyvendama radau svedijoj pardavinejamu skustu bulviu unsure.gif
stengiuos miktobangej tik pasisildyti masita, bet negaminti sad.gif kazkada pabandziau pasisildyti uzsalusia arbata <!--aimg-->user posted image<!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg-->
vanduo jau net nebe vanduo...
zinau,pazystu pati, kad yra net mamyciu,sildanciu  mikrobangej vaikuciams pieneli-baisiau nieko nesu girdejus unsure.gif

o as zinau tiek,kad gaminti maista mikrobangu krosneleje nera nesveika tik reiketu zinoti viena DALYKA:
mikrobangeje pagaminto maisto negalima is karto valgyti arba ragauti,na savaime suprantama,kad maistas bus karstas,bet yra vienas pagrindinis dalykas,kad reikia palaukti trecdali gaminimo laiko,kol is maisto issisklaidys tos kenksmingos mikrobangos.Pvz.jei gaminote 6min tai reikia palaukti 2 minutes,tik tada valgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
kur yra rezimas "konvencija" gali normaliai gaminti kaip orkaitej, o siaip tai tinka tik picom ir pasildinimui >>>
Atsakyti
Ačiū, visoms už patarimus thumbup.gif labai smagu matyti tiek daug receptukų ir galimybių pasigaminti mikrobangėje.
Bet štai šį vakarą bandėms kepti obuolių pyragą mikrobangėje rezimu "Convection" ir jis - pyragas - neiškilo kaip įprasta būdavo orkaitėje.. sad.gif Gal dėl to, kad kepėme metalinėje skardoje?
Atsakyti
QUOTE(Liepa22 @ 2008 10 09, 23:23)
Ačiū, visoms už patarimus  thumbup.gif  labai smagu matyti tiek daug receptukų ir galimybių pasigaminti mikrobangėje.
Bet štai šį vakarą bandėms kepti obuolių pyragą mikrobangėje rezimu "Convection" ir jis - pyragas - neiškilo kaip įprasta būdavo orkaitėje.. sad.gif Gal dėl to, kad kepėme metalinėje skardoje?

Taigi negalima metaliniu dauktu kisti i mikrobange blink.gif Folijos ir tos negalima schmoll.gif
Atsakyti
laba diena

as ir bandziau kepti obuoliu pyraga bet man jis nesigavo sad.gif
Atsakyti
man labai patogu issivirti bulves, kai reikia 1-2 asmenims, nuluptas( galima ir su lupena) 3-5 priklausomai nuo dydzio ir kas kiek suvalgo bulves, jei labai dideles tai supjaustau, apibarstau druskyte ir dedu i paprasta permatoma politilenini maiseli, subadau maiseli su sakute ir 3-5min i mikrobangine ant galingiausios padeties.
Atsakyti
QUOTE(Redi @ 2008 10 24, 21:15)
man labai patogu issivirti bulves, kai reikia 1-2 asmenims, nuluptas( galima ir su lupena)  3-5 priklausomai nuo dydzio ir kas kiek suvalgo bulves, jei labai dideles tai supjaustau, apibarstau druskyte ir dedu i paprasta permatoma politilenini maiseli, subadau maiseli su sakute ir 3-5min i mikrobangine ant galingiausios padeties.

Gal ir kvailas klausimas, o maiselis nesudega? g.gif
Atsakyti
Mikrobangineje skanūs troškinti kopūstai thumbup.gif , balandėliai thumbup.gif , greitai išsiverda burokėliai thumbup.gif
Atsakyti