Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią moterį pavadintumėt nepadoria?

QUOTE(Nakviša @ 2016 02 18, 20:08)
Ir? Saugę žmonės suteikia vienas kitam malonumą. Nuo ligų apsisaugoti padeda apsaugos priemonės.

kazin, ar daro oralini per apsaugos priemones. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2016 02 18, 19:07)
O jei menesi pradraugauji, tai tau jau pazyma atnesa is gydytojo ?  lotuliukas.gif

Padori moteris sukrenta į lovą tik per trečiąjį pasimatymą.

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 18, 19:10)
kazin, ar daro oralini per apsaugos priemones.  cool.gif

Kokio velnio tada gaminami prezervatyvai bananų, braškių ir kt. skonio?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 02 18, 19:08)
Ir? Saugę žmonės suteikia vienas kitam malonumą. Nuo ligų apsisaugoti padeda apsaugos priemonės.

Nu jeigu tik su apatiniu galu mastyt, tai taip. Ne pas kiekviena protas zemiau juosmens.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 02 18, 15:56)
Ir kas cia kiauksi doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Butent ta padori lotuliukas.gif , kuri per savo pirma pasimatyma girta sugule su girtu vyru ir tuom viesai didziuojasi blush2.gif  lotuliukas.gif .

nei didžiuojuos, nei slepiu - buvo tema ir pasakiau, man negėda dėl to. O štai demonstruoti savo žinių trūkumą elementariomis mokslo temomis man išties būtų gėda. Ir kodėl turėčiau plauti grindis ir virti kukulius? Čia kas, siekiamybė kažkokia? Padorumo matas?
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2016 02 18, 19:13)
nei didžiuojuos, nei slepiu - buvo tema ir pasakiau, man negėda dėl to. O štai demonstruoti savo žinių trūkumą elementariomis mokslo temomis man išties būtų gėda. Ir kodėl turėčiau plauti grindis ir virti kukulius? Čia kas, siekiamybė kažkokia? Padorumo matas?

O man rodos tamstai tikrai kai kur ziniu truksta ax.gif .Tai visus dvejetusnikus irgi nepadoriais laikai blink.gif lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 02 18, 19:13)
Nu jeigu tik su apatiniu galu mastyt, tai taip. Ne pas kiekviena protas zemiau juosmens.

O koks tavo reikalas? Tau nuo to blogiau? Ar lytiniai santykiai galimi tik su sutuoktinių, lovoje, tamsoje ir misionieriaus pozoje? Visa kita fui fui fui.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 02 18, 20:09)
Ne. Per menesi laiko galima suprasti kuom zmogus kvepuoja ir koks daugmaz yra.

Ir kaip tai apsaugo nuo ligu? g.gif Jei pas zmogu bus sportinis interesas tave i lova uzverts, tai manau ir tris menesius lengvai migla i akis gales tau pust. O tada bac... ir venerologinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 02 18, 19:17)
O man rodos tamstai tikrai kai kur ziniu truksta ax.gif .Tai visus dvejetusnikus irgi nepadoriais laikai blink.gif  lotuliukas.gif ?

jei žmogus kvailas, bet savo kvailumo nedemonstruoja - viskas ok, deja, apue tave to negaliu pasakyt. Tavo kompetencija apsiriboja kukuliais ir grindų plovimu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 02 18, 20:09)
Ne. Per menesi laiko galima suprasti kuom zmogus kvepuoja ir koks daugmaz yra.

aha, o kai vyrai nuo meiluziu ligu parnesa, tai turbut arba zmonos kvailos per visa pilva, arba vyrai labai gerai n metu slepesi.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 02 18, 19:17)
O koks tavo reikalas?  Tau nuo to blogiau?  Ar lytiniai santykiai galimi tik su sutuoktinių, lovoje,  tamsoje ir misionieriaus pozoje?  Visa kita fui fui fui.

Manes paklause - as atsakiau. Pagal savo supratima. Ir tema juk apie tai- kas padoru kas ne. Jei jau nuomone ne tokia kaip jusu - tai vsio, diskusija issirutulios iki pykciu lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 02 18, 19:30)
Manes paklause - as atsakiau. Pagal savo supratima. Ir tema juk apie tai- kas padoru kas ne. Jei jau nuomone ne tokia kaip jusu - tai vsio, diskusija issirutulios iki pykciu lotuliukas.gif .

Tai, kad čia tu esi nepadori. Tampai pletkus ir matuoji pagal savo kurpalių.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 18, 19:29)
aha, o kai vyrai nuo meiluziu ligu parnesa, tai turbut arba zmonos kvailos per visa pilva, arba vyrai labai gerai n metu slepesi.

Ar cia keliems neuztenka miegamojo temos? Eikit ten ir aptarinekit pozas, meiluzius ir meiluzes.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2016 02 18, 19:31)
Tai, kad čia tu esi nepadori. Tampai pletkus ir matuoji pagal savo kurpalių.

Svarbu jus padori 4u.gif .
Atsakyti