Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią moterį pavadintumėt nepadoria?

QUOTE(cambala @ 2016 02 18, 19:33)
Svarbu jus padori 4u.gif .

Taip. Aš -padori.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2016 02 18, 19:20)
jei žmogus kvailas, bet savo kvailumo nedemonstruoja - viskas ok, deja, apue tave to negaliu pasakyt. Tavo kompetencija apsiriboja kukuliais ir grindų plovimu.

Klysti brangioji- kukuliu isvis nemoku gamint, nes niekas nevalgo pas mus ju, o kad namuose svara ir tvarka palaikau - tai manau jau liudniau ziuret kai vyras patoviai namuose zuja su sluota ir pampersais.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2016 02 18, 19:38)
Taip. Aš -padori.

Labai gerai. O meiluzi turit?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 02 18, 19:40)
Klysti brangioji- kukuliu isvis nemoku gamint, nes niekas nevalgo pas mus ju, o kad namuose svara ir tvarka palaikau - tai manau jau liudniau ziuret kai vyras patoviai namuose zuja su sluota ir pampersais.

Nu ne. Man tai patinka vyras zujantis tiek su sluota, tiek su keptuve, tiek su pampersais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 18 vasario 2016 - 19:42
QUOTE(cambala @ 2016 02 18, 20:42)

pas jus vyras turbut tik kaip aksesuaras stovi, dar dulkeles nuo jo nusluostot. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 02 18, 19:42)
Labai gerai. O meiluzi turit?

Tau gal dar CV atsiųsti? Ad hominem argumentams peno tikrai nebus.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 02 18, 19:48)
Tau gal dar CV atsiųsti?  Ad hominem argumentams peno tikrai nebus.

Tai ir nesikabinekit tada.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 18, 19:42)
Nu ne. Man tai patinka vyras zujantis tiek su sluota, tiek su keptuve, tiek su pampersais.

Jei vyras namuose padeda- tai labai gerai. Bet jei is darbo parejes turi valgyt padaryt, rubus iskalbt ir vaikams uzpakalius nusluostyt ir dar zmonai nagus nulakuot - na tiesiog gaila.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 02 18, 19:12)
Padori moteris sukrenta į lovą tik per trečiąjį pasimatymą.

Jetus, aš vadinasi nepadori, su mb per antrąjį sukritom. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 02 18, 19:54)

Neaiškink ką man daryti, aš nesakysiu kur tau eiti.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 02 18, 19:54)
Papildyta:

Jei vyras namuose padeda- tai labai gerai. Bet jei is darbo parejes turi valgyt padaryt, rubus iskalbt ir vaikams uzpakalius nusluostyt ir dar zmonai nagus nulakuot - na tiesiog gaila.

o kai tą patį padaro moteris - negaila?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 02 18, 20:02)
Neaiškink ką man daryti,  aš nesakysiu kur tau eiti.

Tu taip pat 4u.gif .
Atsakyti
Beviltiška.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2016 02 18, 20:03)
o kai tą patį padaro moteris - negaila?

Seimoj bendrai tiretu padeti vienas kitam. Jei moteris dirba pvz pamainom - tai nieko baisaus nematau, kad vyras, anksciau parejes is darno buityje susitvarko. Bet jei moteris dirba ir dar po darbo turi visis kampus apsluot ir valgyt pagamint, tuo tarpu kai anas is darbo parejes tik pries tv guli - tokiu atveju gaila. Bet pati ir kalta, kad save i tokia padeti pastato.
Atsakyti