Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(wicked @ 2016 02 08, 14:32)
ačiū 4u.gif bet pagal jų tracking rašo, kad siunta pasiekė mano šalį ir toliau jau sekit pagal post.lt - aišku, kodas tai vien skaičiai, nieko man tas post.lt nerodo cool.gif na, sulauksiu vienu ar kitu būdu cool.gif

g.gif lpexpress tada gal turi but. o siaip, jei is ju laisko atsidarot nuoroda, ir isskleidziat puslapi, turi tikrai rodyt. bet man asmeniskai DHL atveze ir joks lpexpress g.gif

paziurekit yra rodyklyte prie uzraso "Detaillierter verlauf Ihrer Sendung" atsidarys visa isklotine ir matysit kas vyksta su jusu siuntinuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 08 vasario 2016 - 13:59
Labas visoms:)
Gal esate kas pirkusi is http://www.webersport.de/? Kas pristato?
Ziuriu ten mano norimas micro paspirtukas pigiausiai iseina, nors ir pristatymas i LT labai brangus
Atsakyti
Laukiu 1-2 norinciu jungtis prie Sportdirecto, Vilnius, Seb bankas
Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2016 02 08, 10:05)
Man irgi kuprines pirmokui busimam domina ax.gif Gal kad patars i ka atkreipti demesi ir kur ieskoti

www.potterybarnkids.com
Bet čia iš usa per tarpininkes.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 02 08, 13:49)
lp express ieškokit - ten skaičių kodai būna

QUOTE(JMD @ 2016 02 08, 13:54)
g.gif lpexpress tada gal turi but. o siaip, jei is ju laisko atsidarot nuoroda, ir isskleidziat puslapi, turi tikrai rodyt. bet man asmeniskai DHL atveze ir joks lpexpress  g.gif

ačiū, merginos 4u.gif
gal dar siuntinukas nepasiekė LT g.gif nes niekas niekur jo nerodo... tiesiog atsidarius DHL nuorodą parašyta, kad the item is transported to the destination country and there will be delivered to the delivery organization ir tada nuoroda į post.lt, kuri neveikia, nes meta Page Error biggrin.gif

ai, nu sulauksiu... norėjosi gi greičiau cool.gif nors vienos striukės telaukiu cool.gif
Atsakyti
merginos, ar tikrai niekas neperkat is cia? noreciau prisijungti su keliom prekem.... http://en.vente-priv...ageback_7476159
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2016 02 08, 13:22)
Jei kas prisijungtų 10 eurų siuntimui pasidalinti, užsakyčiau iš yoox su 10 proc. nuolaida.

Vilnius, Seb bankas, Jeruzalė arba Gedimino prospektas  4u.gif

pirkimai1234@gmail.com

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 08, 16:25)
ačiū, merginos 4u.gif
gal dar siuntinukas nepasiekė LT g.gif nes niekas niekur jo nerodo... tiesiog atsidarius DHL nuorodą parašyta, kad the item is transported to the destination country and there will be delivered to the delivery organization ir tada nuoroda į post.lt, kuri neveikia, nes meta Page Error biggrin.gif

ai, nu sulauksiu... norėjosi gi greičiau cool.gif nors vienos striukės telaukiu cool.gif

As taip pat is Nakiki.de laukiau- is pradziu rode DHL, o paskui nukreipia i post.lt, ale ten traking skaiciukai vien.
Tai atejo is LP Express lapukas- turiu varyt pasiimt. Jie kaip suprantu i namus neveza? g.gif

Del GAP grazinimo pasiteirausiu- kas tas Reference / nuoroda ant etiketes? blush2.gif Kur reikia irasyti i ta pildoma etikete.
Ziuriu ziuriu- niekaip nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 02 06, 21:26)
Čia konkrečiai buvo klausiama dėl HM. Pataisykit jei klystu, bet HM parduotuvės politika kaip kitų parduotuvių, kurios nesiunčia į šalis, jei internetinė parduotuvė yra toje šalyje. Kam nors pavyko iš HM.de nusiųsti prekes į UK perkant su LT kortelėmis?

Taip, hm smile.gif
Bandysiu per pirkde.lt.
Gal turit atsiliepimų?
Atsakyti
gal kas uzmatet Maxi micro paspirtuku gera kaina
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2016 02 08, 14:31)
As taip pat is Nakiki.de laukiau- is pradziu rode DHL, o paskui nukreipia i post.lt, ale ten traking skaiciukai vien.
Tai atejo is LP Express lapukas- turiu varyt pasiimt. Jie kaip suprantu i namus neveza?  g.gif

Del GAP grazinimo pasiteirausiu- kas tas Reference / nuoroda ant etiketes? blush2.gif  Kur reikia irasyti i ta pildoma etikete.
Ziuriu ziuriu- niekaip nesuprantu...

LP Express tikrai veža namo, nebuvo nurodytas mano tel. nr. ant siuntinio ir kurjeris nerado namie, penktadienį gavau lapelį. Šiandien paskambinau į LP, pasakiau, kad pati neturiu galimybių atvykti pas juos, tai pažadėjo, kad rytoj kurjeris atveš 4u.gif

Dėl GAP: į reference laukelį reikia įrašyti užsakymo nr. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 02 08, 16:49)
LP Express tikrai veža namo, nebuvo nurodytas mano tel. nr. ant siuntinio ir kurjeris nerado namie, penktadienį gavau lapelį. Šiandien paskambinau į LP, pasakiau, kad pati neturiu galimybių atvykti pas juos, tai pažadėjo, kad rytoj kurjeris atveš  4u.gif

Dėl GAP: į reference laukelį reikia įrašyti užsakymo nr.  4u.gif

Ir as jiems paskambinau- bet zalciai- as visa diena namie buvau, kai pranesimas paliktas doh.gif Uzrase numeri, sake atves wink.gif

Aciu del GAP - pirkau vyrui megztuka L tai super, o dzemperiukas toks labia fainas- rankoves trumpokos sad.gif
Atsakyti