Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Mergaitės, gal turite kuri Globber paspirtuką? Kažin kaip jie? Iš pažiūros ir kainos atrodo neblogi biggrin.gif už micro pigesni blush2.gif įdomu kokia patirtis su jais?
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2016 02 08, 15:06)
Mergaitės, gal turite kuri Globber paspirtuką? Kažin kaip jie? Iš pažiūros ir kainos atrodo neblogi  biggrin.gif už micro pigesni  blush2.gif įdomu kokia patirtis su jais?

mes turim, pirkau pernai į vasaros pabaigą, daug rašiau ir klausinėjau patiems Globber... daug atsiliepimų perskaičiau... susidėliojau pliusus prieš Micro biggrin.gif ir nusprendžiau imti... tai ką galiu pasakyt - paspirtukas tvirtas, patogus naudoti, man labai patiko... tikrai pirkčiau dar kartą...
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2016 02 08, 13:36)
Vokietijoj pigiau turetu but lego kurprines, pvz amazone arba ebay. Mano sunus jau antri metai nesioja butent lego kuprine, esam labai patenkinti, patinka, kad viskas tvarkingai susideda butent del to kad ji kieta ir dar labai patogus mums termo skyrelis uzkandziu dezutei isideti  4u.gif  Turim ir potterybarn kuprine, bet dar nenesiojom  4u.gif

Pas mane vaikas labai smulkus, tai kuo lengvesnes ieskau, o Lego po 700gr, kai kitos po 1.200kg g.gif

QUOTE(priklausomybe @ 2016 02 08, 15:12)
www.potterybarnkids.com
Bet čia iš usa per tarpininkes.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 08, 16:13)
mes turim, pirkau pernai į vasaros pabaigą, daug rašiau ir klausinėjau patiems Globber... daug atsiliepimų perskaičiau... susidėliojau pliusus prieš Micro biggrin.gif ir nusprendžiau imti... tai ką galiu pasakyt - paspirtukas tvirtas, patogus naudoti, man labai patiko... tikrai pirkčiau dar kartą...

oo, super bigsmile.gif gal pamenate iš kur ir už kiek, bei kokį modelį pirkote? Nebarška?
Atsakyti
Gal kam reikia MemberShop.lt 15 proc koduko? galioja viskam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2016 02 08, 16:14)
oo, super  bigsmile.gif gal pamenate iš kur ir už kiek, bei kokį modelį pirkote? Nebarška?

man skubiai irgi reik paspirktuko panelei 4,5 metų su 110cm ūgiu doh.gif doh.gif nes su kettleriu jau pasielnkųsi važiuoja, tai perleistumėm sesei... ale va kur ir kokį žiūrėt..ir gera kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 02 08, 16:16)
man skubiai irgi reik paspirktuko panelei 4,5 metų su 110cm ūgiu  doh.gif  doh.gif  nes su kettleriu jau pasielnkųsi važiuoja, tai perleistumėm sesei... ale va kur ir kokį žiūrėt..ir gera kaina  g.gif

ir tokiai man reikia drinks_cheers.gif ji sakė nori tik 2 ratais.
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2016 02 08, 15:14)
oo, super  bigsmile.gif gal pamenate iš kur ir už kiek, bei kokį modelį pirkote? Nebarška?

paspirtukas, pirkau būtent tokį, tokios spalvos ir iš šitos parduotuvės... jei gerai atsimenu, tiek ir mokėjau, lyg nebuvo nuolaidų g.gif plius dalinomės siuntimo išlaidas... dar turėčiau turėti ir susirašinėjimą su Globber atstovais... kokius pliusus šiame paspirtuke mačiau... barškėti jis tikrai nebarška... labai maloniai važiuoja...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 08, 16:23)
paspirtukas, pirkau būtent tokį, tokios spalvos ir iš šitos parduotuvės... jei gerai atsimenu, tiek ir mokėjau, lyg nebuvo nuolaidų g.gif plius dalinomės siuntimo išlaidas... dar turėčiau turėti ir susirašinėjimą su Globber atstovais... kokius pliusus šiame paspirtuke mačiau... barškėti jis tikrai nebarška... labai maloniai važiuoja...

labai gražus bent man biggrin.gif jatau..be nuolaidų mano religija pirkti neleis g.gif ku daryt biggrin.gif
Papildyta:
bent pirmam paspirktukui raudonam lyg 10 proc nuolaida.... isidėjus i kasiką 62 eur be siuntimo rodo

15eur siuntimas , ot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 08 vasario 2016 - 15:48
QUOTE(Bluntė @ 2016 02 08, 15:41)
labai gražus bent man  biggrin.gif  jatau..be nuolaidų mano religija pirkti neleis g.gif  ku daryt  biggrin.gif
---
15eur siuntimas , ot smile.gif

nu kur daryt? nepirkt? hihihi.gif
---
kooperuotis galima rolleyes.gif
visada gi atsiranda norinčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 08, 16:54)
nu kur daryt? nepirkt? hihihi.gif
---
kooperuotis galima rolleyes.gif
visada gi atsiranda norinčių biggrin.gif

tai kad šiandien matau 10% nuolaidą jam unsure.gif unsure.gif unsure.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nieko..vyras dar sau renkasi biggrin.gif nors būtų aišku smagu mažesnis shipingas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 02 08, 12:55)

Norejot pasirodyt mandra ar ka ? Klausiu dar karta todel kad buvo aiskiai pasakyta senai bepirkau,tad norejau suzinot is tu merginu kurios uzsisakineja dabar siom dienom ...
Atsakyti