Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Nikuna @ 2016 02 12, 13:53)
o pas mus bobiškas kolektyvas.... viskas būtų nieko, bet jau užpjovė su savo dietomis, valgymais-nevalgymais  help.gif  triniti.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Truputuką visa šeima skrendam paklaidžioti po Madridą. Pirmadienį grįšim. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 02 12, 14:01)
Sveikos, merginos  4u.gif
Truputuką visa šeima skrendam paklaidžioti po Madridą. Pirmadienį grįšim.  4u.gif

Gero skrydzio Aist mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 02 12, 12:27)
Kai gyenau LT. sakiau, kad daugiau gyvenime neiciau pas moteri direktore dirbti, turejau ne kokia patirti.

Oi ***** pas mane identiska situacija. Nesupykite moteris , bet nemoku vinioti i vata. Nu leiskime vadovauti vyrams. Neduok dieve vadove ir dar moteris. Neduok dieve. Turbut pasitaiko isimciu, bet man neteko susidurti su isimtimis. Baisi situacija buna kai vadove ''kvaila'' . Jos prota ir vadovo statusa ne skaiciuku ibedimas i exel balanso lentele-o poziuris i darbuotoja, saziningums, kazkokia elementari pagarba apsprendzia. O ne va tu giri mano sijona ir blauzdas-tu dirbsi ''tik tiek'' ir gausi ant 300€ daugiau. Tu negiri-tai sedesi iki vakaro uzgrustais darbais ir gausi grasius. Fu...Arba kai sprendziama itempta situacija darbe -uzeina pas ja -o jai kolege nagus lakuoja ir sako ne as neisiu i posedi-eik tu pakalbek-geriau zinai-va cia tai vadove moteris...

QUOTE(Nikuna @ 2016 02 12, 12:53)
o pas mus bobiškas kolektyvas.... viskas būtų nieko, bet jau užpjovė su savo dietomis, valgymais-nevalgymais  help.gif  triniti.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,
I tema tai esu valstybes islaikoma (dekretas) bet nebeilgam. Balandzio 1 griztu i mylima kolektyva. Siandien su ropliu (nebe zinduolis jau) vaziuosime i darzeli apsiuostyti

Geeeras katinelis wub.gif

user posted image
Atsakyti
Beje kas cia is musu grazaus ir darnaus moteru kolektyvo nesilaiko dietu ir megsta pavalgyti? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(extravaganza @ 2016 02 12, 13:05)
Laba diena,
I tema tai esu valstybes islaikoma (dekretas) bet nebeilgam. Balandzio 1 griztu i mylima kolektyva. Siandien su ropliu (nebe zinduolis jau) vaziuosime i darzeli apsiuostyti

O tu Dieve-koks grazuoliukas wub.gif Tai jam jau 2?
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 12, 12:06)
Beje kas cia is musu grazaus ir darnaus moteru kolektyvo nesilaiko dietu ir megsta pavalgyti? bigsmile.gif

Butu keista jei butum paklaususi kas is musu nemegsta pavalgyti biggrin.gif

Aist geros keliones. As i norec i Madrida, bet apsiesiu pamaciusi salta pajuri biggrin.gif

Uojej koks "ropliukas" wub.gif

Cukrine avele, man toks jausmas, kad pasakoji apie mano buvusia vadove laugh.gif toks juokas sueme. Manoji irgi tokia pokvaile, valdoma bobisku ambiciju buvo. Jei sneki su ja apie skudurus ir soliariumus, bus tau didesne pagarba, jei dirbi savo darba ir nesvaistai laiko niekams, vadinasi esi isgelbeta nuo gatves. T.y. nuo bedarbystes. biggrin.gif Ir apie tai reikia garsiai pranesti visai istaigai, girdint vadybininkams, buhalteriams ir t.t.

Bet dabar turiu tikrai super vadove drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 12 vasario 2016 - 12:13
Aist, geros keliones! Kai grisi nepamirsk papasakoti mums del to pikinimo-cia ne as viena laukiau biggrin.gif
Beje lauksime foto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 02 12, 13:08)

Cukrine avele, man toks jausmas, kad pasakoji apie mano buvusia vadove laugh.gif toks juokas sueme. Manoji irgi tokia pokvaile, valdoma bobisku ambiciju buvo. Jei sneki su ja apie skudurus ir soliariumus, bus tau didesne pagarba, jei dirbi savo darba ir nesvaistai laiko niekams, vadinasi esi isgelbeta nuo gatves. T.y. nuo bedarbystes.  biggrin.gif

Pasakysiu negraziai, bet gryna tiesa. Pas mane tikra''kvaile''! Busiukai deja, bet dauguma tokiu-patikek.
Atsakyti
Aist, daug puikiu įspūdžių 4u.gif ...lauksim nuostabaus pasakojimo biggrin.gif

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 12, 13:07)
Papildyta:

karts nuo karto laikaus dietos ...šiaip pastoviai stengiuos maitintis teisingai, bet su lyriniais nukripimais ax.gif
Mėgstu skaniai pavalgyti pvz taip

user posted image

ai ropliuką pamiršau pagirti...koks jau vyrukas didelis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 12 vasario 2016 - 12:18
Paziurekit i izymu katina, kuris turi savo FB profili, bloga ir megsta dalyvauti slidinejime. Salyginai biggrin.gif

cia
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 12, 13:07)

Aš aš ! Mėgstu skaniai pavalgyt ir dietų nesilaikau. Bet man gamtos duotas vaikiškas kūno sudėjimas. Per pastarąjį pusmetį priaugau kokių 1,5 kg, ir laabai tuo džiaugiuosi. Nes priaugti svorio ko gero yra sunkiau nei numesti.

Aist, smagios kelionės 4u.gif

Aš kitą savaitę į UK kelioms dienoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 02 12, 13:17)
Mėgstu skaniai pavalgyti pvz taip

Dinute, cia tu? Kokia grazi motera wub.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 02 12, 13:20)
Paziurekit i izymu katina, kuris turi savo FB profili, bloga ir megsta dalyvauti slidinejime. Salyginai  biggrin.gif

cia

Kazko netrodo jis man yyypac laimingas g.gif
Atsakyti