Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 17, 16:59)
Neduodu as jam-va siandien uzmaciau akcija tai paemiau, bet matai apsiveme-nepriprates jis tokius esti unsure.gif
Maniskis sausiukus kapoja ir kepeneliu naturaliu kartais gauna, nes labai megsta.

Pasirodysiu bambeklė blush2.gif kepenėlėm irgi nevalia piknaudžiaut, jos gali sukelti vitamino A toksikozę (Vit. A. hypervitaminozę). Bet jei kartais, tai viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 02 17, 17:05)
Kepenėlių ir dažnai neduok smile.gif šiaip sveika neperdažnai, dar širdelės geras daiktas biggrin.gif

thumbup.gif Mano kaimietukas nepriprates prie E, geriau natur mesyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 02 17, 17:56)
O tu nepregyvenk, vadink Ipolitą kaip nori, koks čia kopijavimas, juolab, kad jis minkštutėlis Miau, o ne Maaau 

lotuliukas.gif geras, jau buvau ir uzmirsusi kad toki varda davem Busiuko kaciui thumbup.gif

Sagute - jegele thumbup.gif grazutis koks wub.gif Ausytes nulepusios wub.gif
Atsakyti
Mielaš padarėliš, bet jau labai garšiai loja, ale makaronų duošiu profilaktiškai manau nutilš smile.gif
user posted image

Beje dėkui už pagyras vaikams 4u.gif Kiekvienai pelėdai savi gražiausi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 17 vasario 2016 - 16:12
Koks nuostabus šuniukas wub.gif Nesu mačiusi mažo šeltuko.
Jie nesipeša, o dūksta.Tu tik džiaukis, aišku ermyderio namuose bus daug, ypač pirmomis dienomis.
Mano rainiukas Fredis augo su juoduoju taksiuku, kaip jie dūkdavo, o paskui kaip laukė pareinančio , kai taksas mirė verysad.gif Fredis dar gavo padraugauti ir su Vėju.Vaikydavosi vienas kitą taip, kad praeiviai stodavo pasižiūrėti.
Dyzeliukas, wub.gif sniego kamuoliukas
Atsakyti
Giliuko naujaš draugeliš.... wub.gif

užsimaniau saločikių https://www.facebook...I...e=3
Atsakyti
O taip kaip su važiavimu pas Diinką 03 05? (čia aš ir link saločkių darymo lenkiu rolleyes.gif )
Atsakyti
Dėl susitikimo pas Diinką, aš atkrentu, nes dirbu, ir jau klientų turiu prisirašius.Teks laukti kitos progos.Labai būtų smagu pasimatyti ax.gif
Salotos thumbup.gif , panašias ir aš darau, tik sūris ten česnakinis, apelsino nėra.
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 02 17, 15:20)
tiesiogine transliacija pirmos minutes biggrin.gif

bigsmile.gif oi kokios linksmybės thumbup.gif Giliukas smaginasi biggrin.gif jau iš pimų kadrų matosi, kad linksmas gyvenimėlis jumis nusimato biggrin.gif filmuok ir dėk daaaaaaaaaar thumbup.gif
QUOTE(Nikuna @ 2016 02 17, 15:32)
Busy, Mau - tai Mauricijus, o Tavo Seras Miau  biggrin.gif

Busy - kol dar mažas tai Miau, kai užaugs, bus Mau biggrin.gif
QUOTE(sagyte @ 2016 02 17, 15:32)
Vienas kitą vaiko nesuprasi ar čia žaidimas ar kova biggrin.gif  namie triukšmas šuva loja, katinas laksto, vaikai žviegia , vyras sako baisu daros, žmona prie kompo dar kažkam rašinėja biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu vienu žodžiu pilna tvarka namuose
QUOTE(Erendira @ 2016 02 17, 16:32)
O taip kaip su važiavimu pas Diinką 03 05? (čia aš ir link saločkių darymo lenkiu rolleyes.gif )

aš aš aš, kaip gi be manęs ax.gif biggrin.gif nagi, merginos, registruojamės ant salotų. Cukriukas įsideda kanapių aliejų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 02 17, 15:01)
Ką radau  wub.gif  Dyzius pirmametis liūc

Jau kaip norėčiau tokio balto katino wub.gif Nežiūrėčiau nei Nikitos kaprizų biggrin.gif

Pas Sagytę jau smagu wub.gif Ar vardą jau išrinkot mažyliui ?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti