Zundyte - jackus kokios mielos nuotraukos

tavo taksiukė gražuolė

ir vaikiukai jos labai mieli, vieni už kitus gražesni

tie marmuriniai berniukai labai linksmai atrodo
QUOTE(busycat @ 2016 02 13, 10:30)
O pas mumi šaltukas. Lėksiu į pardę, bo gavau žinutę, kad užvežė Kiaros mėgiamų kamuoliukų. Visi žiauriai nudėvėti, reikia naujos partijos
pas mus irgi visi kamuoliukai apiplyšę ir nususę jau, ar tik nereiks ir man Norgėj kamuoliukų užsipirkti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 13, 12:14)
Beje ka veikiate, kad taip tylu?
aš saviškius iš ryto į svečius pas tėvukus išgrūdau

sulaksčiau pardėn, daba namus apkuopsiu, pašausiu orkaitėn šoninės šmotą ir kai iškeps nešiu pas tėvukus pietums
QUOTE(Erendira @ 2016 02 13, 12:46)
*Ar pamenat pas mus temoje buvo
Urtė, tai jei nepainioju, jos katinas mažą šunioką išauklėjo "pagal save"
**
Magnun, Grikis tiek
išaugo ? Linkiu, kad dantukų problemas išspręstumėt sėkmingai, Ta proga nuėjau saviškių dantis apžiūrėjau - buvau apkeikta Zuzios, bet viskas kolei kas gerai
* turbūt iki manęs
** nu va, vakar šoką apturėjau

nors ramiai ir logiškai pagalvojus tai katinas iki trijų metų bręsta ir stambėja

nori nenori Grikis turėjo dar pastambėti. Nesvėriau normaliom svarstyklėm ištisus metus. Vizualiai tai neatrodo kad būtų per šonus išsiplėtęs. Namuose kasdien laksto, žaidžia ir visur karstosi, vis dar kartais ant gartraukio užšoka, kas mane priverčia krūpčioti ir susigūžus laukti kada gartraukis kartu su Grikiu driokstels žemyn

tai ką aš žinau, nu nemažas is katinėlis, nesukūs jis niekaip iki 5 kg. Tik galvoju kas būtų jeigu aš jam maisto neribočiau

Nu aišku, kad visą gyvneimą teks maistą ribotis ir jau bus kaip bus, ir taip mažiau jam duoti beveik negaliu bo tikrai nedaug gauna, svarbu kicius mano laimingas ir matyt toks jau jis yra, kad kiekvienas švelnus žodis jam į kūną eina
Miaugaliai

ypač tas, madingai apsirengęs
Ponaitis Kolumbas toks rimtuolis

ir panelė Pupsė apykaklę išsikedenusi
Dimedrolis kad įsismaginęs
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2016 02 13, 14:23)
.
Magnuna, 9 kg, nerealiai, Tašė pralenkta, mums toli iki jūsų.
Mano sesė su katukų prieaugiu.

aina sau, kaip nerealiai

kai vešiu akmenis valyti prašysiu persverti, gal tikrai svarstyklės sugedusios buvo
Oi koks ielas pūkuotas prieauglis

vaje kaip tavo sesei smagu tokiu kataniukų apklotėliu užsiklojus būti