Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Cukrine ,vaje ,kaip pasiilgau šito alyvinio grožio wub.gif čia pas tave daržely?

jei dar įdomu tai Zundos vaikučių įmetu

Pievelėje - Zunda su savo trijų mėnesių vaikučiais
user posted image

mano daktarės mergaitė su Zundos dukryte Zuta,daktarė iš manęs nusipirko ją tai teko laimė stebėti visą jos gyvenimą
user posted image

Zunda su Zuta parodoje,Zuta ryškiai smulkesnė
user posted image

o čia Zunda su Zuta pas mane namie-saugojau dvi savaites ,kol daktarė slidinėjo kalnuose
user posted image

O čia Zundos sūnelis,mes jį nuo gimimo vadinom Dobiliuku,nes ant šono tikras dobilo lapelis vazonėlyje(jo tėvas -marmurinis taksas buvo) ,nebeatsimenu koks jo vardas buvo,lyg Zakas
user posted image

O čia Zukas,Zundos kitas sūnelis
user posted image

O čia Mama Zunda su sūneliu Zuku
user posted image

Dar Zukas
user posted image

Vadoje buvo trys mergaitės ,visos juodos su įrūdžiu,ir septyni berniukai,trys iš jų marmuriniai

Atsiprašau už temos užtaksinimą lotuliukas.gif -prisiminimai sukilo blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Ne mergytes -cia tik siaip foto atitinkanti nuotaika ir kvapa pro atvira langa wub.gif
Vaje kokie groziai nuotraukose wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 13 vasario 2016 - 12:46
Sveikos akinančią dieną biggrin.gif

Aš tai dirbu doh.gif Kartais erzina tiks grafikas, kita vertus, džiaugiuos dirbdama mėgiamą darbą...

MB išvažiavo motociklą pagainiot, dukra į licėjų šimtadieniui ruoštis, bet Bižū nepalieka manęs vienatvėj - apipūkuoti keliai, nuplaukuota klaviatūra ir nuseilėtos rankos rolleyes.gif

Taksytė wub.gif

Ir Giliuko busimas kompanjonas thumbup.gif

Ar pamenat pas mus temoje buvo Urtė, tai jei nepainioju, jos katinas mažą šunioką išauklėjo "pagal save" biggrin.gif

Magnun, Grikis tiek išaugo blink.gif ? Linkiu, kad dantukų problemas išspręstumėt sėkmingai, Ta proga nuėjau saviškių dantis apžiūrėjau - buvau apkeikta Zuzios, bet viskas kolei kas gerai karsta.gif
Atsakyti
O čia -kad į temą būtų - Ponas Kolumbas
user posted image

user posted image

Panelė Pupsė

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu jau taksiukų grožis thumbup.gif Ypač marmuriniai, tokie super wub.gif

Pupsė tikra mergaitė su smailia nosyte thumbup.gif

O aš ta proga griebiau šepetėlį ir išvaliau mergom duntis, nedraugas 5 minutėm buvau
Atsakyti
Čia mano Mažulis įsiaudrinęs hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
Du miaugaliai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Dimedrolis - Kolumbo giminaitis wub.gif

vaizdelio priešistorė - katinai pjovėsi balkone ,puoliau filmuoti,bet jie žino kaip reikia elgtis prieš kamerą doh.gif
https://youtu.be/hwhbmt6QMWk

o čia Pupsė lizdelyje nenori filmuotis
https://youtu.be/GkT6PsFpKU8

ir Kolumbas ne artistiškos giminės doh.gif
https://youtu.be/EjuN8O3mVMM
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 13, 14:34)
Čia mano Mažulis įsiaudrinęs hihihi.gif

uuhhh.... pas mus irgi audra, naujų konservų gavom, jeeeeeeeeeeee... Katanėliai pavalgę.
Aš geriu kavą, buvau parduotuvėse, makiažams prispirkau kosmetikos ir gavau riebiai odai makiažo pagrindą, sėdžiu ir kad patenkinta. doh.gif doh.gif
Katanėliai patenkinti, sūnus pas tėtį ir aš viena namie filmą žiūriu, Pupsę su Kolumbu, gėlukes pavasarines apžiūriu. wub.gif wub.gif wub.gif Ir įsiaudrinusį katinuką Dimedrolį
. Magnuna, 9 kg, nerealiai, Tašė pralenkta, mums toli iki jūsų. thumbup.gif doh.gif
Mano katanukės paprašė Vilkros Laputaitės pagamintos pelytės - buvo pririšta prie meškerytės. Atrišau, Fogi laksto. Ir dabar iš kažkur gavo avinžirnį. Tai jį vazoja po grindis.

Tašė spintoj miega.

Aš ruošiuos, turėsiu 4 panas Valentino makiažams. Ale tai žmonės vėlai pradeda - eis į vakarušką apie 23 val... g.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif

Mano sesė su katukų prieaugiu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 13 vasario 2016 - 14:33
QUOTE(zundyte @ 2016 02 13, 15:21)
Dimedrolis - Kolumbo giminaitis wub.gif

Zundyte, mano mintis skaitai-ziurejau , ziurejau i Kolumba -ilgai ziurejau ir nusprendziau, kad Dimedrolio pusbrolis biggrin.gif
Atsakyti
Zundyte - jackus kokios mielos nuotraukos wub.gif tavo taksiukė gražuolė wub.gif ir vaikiukai jos labai mieli, vieni už kitus gražesni wub.gif tie marmuriniai berniukai labai linksmai atrodo biggrin.gif
QUOTE(busycat @ 2016 02 13, 10:30)
O pas mumi šaltukas. Lėksiu į pardę, bo gavau žinutę, kad užvežė Kiaros mėgiamų kamuoliukų. Visi žiauriai nudėvėti, reikia naujos partijos

pas mus irgi visi kamuoliukai apiplyšę ir nususę jau, ar tik nereiks ir man Norgėj kamuoliukų užsipirkti biggrin.gif
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 13, 12:14)
Beje ka veikiate, kad taip tylu?

aš saviškius iš ryto į svečius pas tėvukus išgrūdau smile.gif sulaksčiau pardėn, daba namus apkuopsiu, pašausiu orkaitėn šoninės šmotą ir kai iškeps nešiu pas tėvukus pietums smile.gif
QUOTE(Erendira @ 2016 02 13, 12:46)
*Ar pamenat pas mus temoje buvo Urtė, tai jei nepainioju, jos katinas mažą šunioką išauklėjo "pagal save" 
**Magnun, Grikis tiek išaugo  ? Linkiu, kad dantukų problemas išspręstumėt sėkmingai, Ta proga nuėjau saviškių dantis apžiūrėjau - buvau apkeikta Zuzios, bet viskas kolei kas gerai

* turbūt iki manęs g.gif
** nu va, vakar šoką apturėjau doh.gif nors ramiai ir logiškai pagalvojus tai katinas iki trijų metų bręsta ir stambėja g.gif nori nenori Grikis turėjo dar pastambėti. Nesvėriau normaliom svarstyklėm ištisus metus. Vizualiai tai neatrodo kad būtų per šonus išsiplėtęs. Namuose kasdien laksto, žaidžia ir visur karstosi, vis dar kartais ant gartraukio užšoka, kas mane priverčia krūpčioti ir susigūžus laukti kada gartraukis kartu su Grikiu driokstels žemyn unsure.gif tai ką aš žinau, nu nemažas is katinėlis, nesukūs jis niekaip iki 5 kg. Tik galvoju kas būtų jeigu aš jam maisto neribočiau unsure.gif Nu aišku, kad visą gyvneimą teks maistą ribotis ir jau bus kaip bus, ir taip mažiau jam duoti beveik negaliu bo tikrai nedaug gauna, svarbu kicius mano laimingas ir matyt toks jau jis yra, kad kiekvienas švelnus žodis jam į kūną eina smile.gif
Miaugaliai wub.gif ypač tas, madingai apsirengęs biggrin.gif
Ponaitis Kolumbas toks rimtuolis biggrin.gif ir panelė Pupsė apykaklę išsikedenusi wub.gif
Dimedrolis kad įsismaginęs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2016 02 13, 14:23)
. Magnuna, 9 kg, nerealiai, Tašė pralenkta, mums toli iki jūsų.  thumbup.gif  doh.gif

Mano sesė su katukų prieaugiu.

doh.gif aina sau, kaip nerealiai blink.gif kai vešiu akmenis valyti prašysiu persverti, gal tikrai svarstyklės sugedusios buvo g.gif
Oi koks ielas pūkuotas prieauglis wub.gif vaje kaip tavo sesei smagu tokiu kataniukų apklotėliu užsiklojus būti wub.gif
Atsakyti
Magnun, ar tau reikia mažo katanėlio?

Mano Nika tai labai atsimaitino RC griauždama ir po sterilizacijos... Šonai apminkštėjo taip, kad iš rusų mėlynosios jau link britų mėlynosios trauks tuoj... biggrin.gif
Kokia buvo sportininkė -
user posted imageuser posted image

Dabar - user posted image

Fogi irgi pasunkėjo. Bet ji dar auga. Griaužaliukų RC neriboju, bet pagal kačių svorius pasvėrus nufasuoju link mažesniosios pusės.

Tašiukas - apkirptukas - iš atsiminimų, dabar tai su ilgu kailiu, nes liepiau nugaros nekirpti. Nikutė labai pačiupinėt Tašei šonus mėgėja... Čia dar uodegytė neataugus net.

user posted imageuser posted image

O čia jau su puskailiu.
user posted image
Taip, aš rimta katė...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 13 vasario 2016 - 15:02