Kaip nuobodu tiem gyvūnėliams namuose, nėra kas veikti
Pavargo Grikutis
Kaip jam gera prausti tokį trumpą kailiuką
Nikita nabagė tai vos sprando neišnarina, kai tokį ilgą plauką braukia per liežuvį
Ale viši koki gulinetojai

teta Busy as grazi??????

teta Busy as grazi??????
Kiek išverstapilvių gulinėtojų
Nikitos tai neina suprast, kur galva, kur uodega
Nikitos tai neina suprast, kur galva, kur uodega
QUOTE(Colomba @ 2016 02 14, 21:17)
Kokia kailiniuota...
QUOTE(Colomba @ 2016 02 14, 20:17)
Magnuna kaip ir radau privačiai, bet tik kovo viduryje. Dar ryt bandysiu privačiai užsirašyti jei greičiau galės priimti. 
Sėkmės tau ir kad pavyktų kuo greičiau šitą problemą sutvarkyti
Iš Azu kompanijos matau irgi yra viena mimikų meistrė
Kiek gulinėtojų užderėjo
Nu va tikslinu, mano dvi pucės per parą sukramto 160 gr. tai per mėnesį ~5 kg. sausiako
Labai graži vežliukė Azu, aha
Nu va tikslinu, mano dvi pucės per parą sukramto 160 gr. tai per mėnesį ~5 kg. sausiako
Labai graži vežliukė Azu, aha
Oho...tikros pucės ėdrūnės
Ne ėdrūnės, pažiūrėjau ant maisto pakuotės, norma suaugusiai katei kaip Kiarai iki 100 gr. ir 40-50 kaip Tutukui, tai kaip ir viskas gerai
Tai mano Nikita per mažai ėda
Nors bendrai paėmus, sauso- 1,6 ir mėsos- 1,5 , tai gaunasi trys kg. Kaip ir normaliai.
Sveikos trumpam!
Neturėjau galimybių viską suskaityt ( namie tai padarysiu), ale kažkaip netyčia užsikrovė labai teisingas puslapis- Grikis su gėlių puokšte Ainu
O aš turiu tik vieną šiandienos Ainu fotkę, atsiųstą man iš Lietuvos. Be gėlių. Be pyragų. Be dovanų.
Nu bet iš visos kailiniuotos širdies Ainu sveikina savąjį Grikį su Valentino diena ir siunčia visą kiemą snieguotos laimės

Nu, gerai, dar priedas Grikiui ispaniškasis Grande Jamon- jami jami
Neturėjau galimybių viską suskaityt ( namie tai padarysiu), ale kažkaip netyčia užsikrovė labai teisingas puslapis- Grikis su gėlių puokšte Ainu
O aš turiu tik vieną šiandienos Ainu fotkę, atsiųstą man iš Lietuvos. Be gėlių. Be pyragų. Be dovanų.

Nu, gerai, dar priedas Grikiui ispaniškasis Grande Jamon- jami jami
Ainu nustebusi, kad pilnas kiemas priverstas sniego 
Uuuuu,Aist
jami jami nam nam
Uuuuu,Aist