Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(sagyte @ 2016 02 15, 21:33)
Vetriuk mazum i moklsus kokius eik jeigu dar protiniai dygsta biggrin.gif

Juokites juokites velniukstes tongue.gif bigsmile.gif O va pasidarysiu profesorka, arba kokia auksta pareigune, zinosit tada biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 02 15, 20:35)
O kaip suprast, kad viskas gerai?

Tiesiog skausmas nurims. 4u.gif Jei ten beveik visas dantis išlindęs, likęs tik dantenų nedidelis "kapišonas", po juo prilenda maistas ir sukelia uždegimą. Po valgio skalauk. Gerai tinka skalavimui hipertoninis tirpalas- į kambario temperatūros vandens stiklinę arbatinį šaukštelį druskos ir arb. šaukštelį sodos. Kartais, jei dantenos nenurimsta, užtenka paprasčiausiai prapjauti/apipjaustyti dantenas. 4u.gif

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 15, 20:38)
Labai aciu uz info-reiskia buna tokiu''nenormaliu''daugiau ax.gif  biggrin.gif

Būna. Normali Tu. 4u.gif

Taip, merginos, gerai praleidom laiką Madride. Trys nepilnos dienos, o jaučiamės, kaip savaitę namie nebuvę. thumbup.gif Oras, tiesa, tai toks šūdinokas buvo- tai lietus, tai saulė trumpam, tai žvarbus vėjas, apie 10 laipsnių, bet nu faktas- karštis kaulų nelaužė. doh.gif Madridas nustebino savo tvarka, įspūdinga architektūra, jaukumu, kompaktišku senamiesčiu. Buvome flamenko pasirodyme. Trys senyvo amžiaus vyrai traukė gerkliniais balsais man rodos senosios atlantidos kalba giesmes. Dvi vyresnio amžiaus moterys visai neblogai, kiek aš suprantu flamenko, šoko. Na, ir vienas labai jau gražus jaunuolis šlapiais plaukais tobulai šoko šį šokį. Kitą dieną su nuostabiai ekspresyviu gidu ėjome į 3 valandų apžvalginę ekskursiją po miestą- daug sužinojome, nemažai pamatėme. Po ekskursijos jau savarankiškai apžiūrėjome Debodo šventyklą, padovanotą egiptiečių ispanams už pagalbą saugojant senovės paveldą. Pasigėrėjome Madrido panorama keliantis keltuvu į kalną- parką. Tada keliavome į "Prado" muziejų. Su vaikais susipažinome ir kažkiek išsamiau panagrinėjome keletą paveikslų ( Velasquezo, Rubenso, Boscho, Goya ir El Greco). Padiskutavome apie moterišką grožio sampratą Rubenso laikais ir dabar. mirksiukas.gif Tada vakarieniavome tiesiog fantastiškus artišokus ir jūrų velnią. Vakar iš ryto važiavome į Bernabeu futbolo stadioną. Atstovėjom 1h eilėje tarp rūkančių ir bezdančių vyriškių, mirtinai sušaliau, nu bet pats muziejus, reik pripažint, buvo įspūdingas. Mano vyrai buvo sužavėti. Po to trumpam nuvažiavome į "Reina Sofia" muziejų pažiūrėti vienintelio paveikslo- Pablo Picassso "Guernica"- nepriaugusi aš prie jo genialumo- nesąmonė kažkokia, nors vyras mums daug pasakojo apie to paveikslo sukūrimą ir prasmę. Dali man patinka daug labiau. Ignas jautėsi nelabai gerai, nes pasigavęs virusą kažkokį, su sloga iki kelių ir kosuliu, taigi toliau nusprendėme be jo važiuoti į Retiro parką ( gražiausias Madrido parkas), o Ignas dar kiek vienas norėjo apžiūrėti postmodernistų darbus muziejuje ir grįžo pats su metro į nuomojamus apartamentus. Parke tai ką aš pasakysiu, tokiu oru nu nieko ten gero. Bet Rapolas vaikščiojo visas laimingas, pasiskaitęs apie parko įžimybes, vedžiojo mus, kol mes nesustirom ir pareiškėm, kad viskas- mums parko per akis. Tada dar aplankėm seniausią Madrido paštą Cibeles su apžvalgos aikštele, gražus pastatas. Ir gražiąja Madrido Gran Via gatve parkeliavome "namo". Va maždaug taip trumpai ir gan ne itin rišliai apie savaitgalį. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 15 vasario 2016 - 21:43
Aist oho koks aktyvus poilsis tikrai tiek daug aplanket 4u.gif
Atsakyti
Aist, aciu Geriau 4u.gif Irasysiu Tave i tu geruju odontologu sarasa ax.gif 4u.gif

Bet kokia Tu pas mumi keliautoja thumbup.gif
Atsakyti
Aist, puiki kelionė thumbup.gif Pabandyčiau aš savo MB parodyti Picasą, paprašytų eiti išsimiegoti biggrin.gif Labai jau išsikultūrinęs tavo TB, vaikai ir tu pati 4u.gif Man irgi patinka kultūrintis

Neragvau aš artiškokų, bet teko per tv žiūrėti kaip juos gamina. Jie gi kieti kaip žiežulos. Kiek laiko reik gaminti, kad suminkštėtų? biggrin.gif
Atsakyti
Aist - smagus pasakojimas 4u.gif ačiū, kad daliniesi savo įspūdžiais su mumis, prarijau literatūrinėm razinkom paskanintą pasakojimą vienu kąsniu biggrin.gif
Iki Picasso aš matyt nepriaugau unsure.gif o kultūrintis i man bais patinka smile.gif

Kas pasakė, kad katinėlis storas? mellow.gif
user posted image
Hmm g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 16, 00:08)
Kas pasakė, kad katinėlis storas?   mellow.gif

Ne as schmoll.gif Nu tikrai ne as schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Busy, su tais artišokais man irgi mistika. wacko.gif Esu gaminusi kartą- nesigavo. schmoll.gif Ten valgosi tik labai nedidelė prie šerdies nesumedėjusi dalis. Kaip ją ten skaniai paruošti nesuvokiu. Mano vyrui skaniausias delikatesas ir yra artišokai ( gal todėl, kad retai valgom). Esame Palerme ( Sicilijoje) artišokų karpačio valgę- nerealiai skanu. O čia Madride irgi buvo tobula- to restorano firminis patiekalas. Va jis taip atrodė:
user posted image
O čia jūrų velnias:
user posted image
Dėl kultūrinimosi. Mano vyras yra ypatingai aštraus proto ir smalsumo- jam viskas įdomu ir jis labai daug ką atsimena, priedo turi išskirtinai kandų liežuvį, su juo nebūna nuobodu. Aš šeimoje atsakinga už emocijas, juoką, pašnekesius, sergančių gydymą bei apkabinimus ir švelnumą. Ignas- paaugliškai intravertiškai pasišiaušusi kaktuso tipo asmenybė, turinti aštrų tėvo jumoro jausmą ir racionalų protą. Rapolas- itin teisingas ir geras bei tolerantiškas pasauliui vaikinas su stipriu pareigos ir atsakomybės jausmu. Visus mus sieja bendras bruožas- noras keliauti kartu ir noras augti kartu. Tai mūsų šviesa tunelio gale, mūsų gyvenimo būdas. mirksiukas.gif
Papildyta:
Oi, ne, Grikiuk, tu nestoras- tu tik stambių kaulų katinėlis. Storas katinas į spintą netelpa, o tu, kiek žinau, spintoje puikiai telpi 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 15 vasario 2016 - 22:28
Ui Aist, argi galima tokius skanius patiekalus prieš naktį rodyti biggrin.gif nugvelbsiu artišokų ir jūrų velnio atsikąsiu essen.gif
Aist šaunuoliai jūs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 15 vasario 2016 - 22:39
Magnuna tikrai svarstykles blogos katinelis visai nestoras !

Aist labai grazus seimos aprasymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 02 15, 20:34)
Treciadieni einu priduot kraujo i laboratorija. Zada pasakyt del kokiu vitaminu/medziagu trukumo man nagai trupa, sluoksniuojasi. Oi but gerai, kad pasiteisintu tas tyrimas. Visgi apie 50 euru. Nejuokas bigsmile.gif

Yra 3 priežastys.
Ca stoka (dažniausia, dėl D3 (vitamino) stokos)
Fe stoka - gausios mėnesinės ir mažai mėsos arba mėsos normaliai ir daug pieno produktų.
Baltymų (aminorūgščių) stoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 15 vasario 2016 - 23:22
Labai buvo smagu pasiskaityti apie AIST kelione, ispudzius (o jau uz maisto fotkes tai isvis ner geriau laugh.gif ) Bet labiausiai patiko pasakojimas apie seima 4u.gif Nieko nera brangiau uz ja !!! Šeima yra toks geris gyvenime wub.gif Sekmes Jums 4u.gif
Grikiuk-tu tikrai nestoras- tu paprasciausiai vyriskas ! Kaip mano vienisa pazystama sakydavo- laukiu nuostabiausio vyro zemeje t.y. aukstas, zilas ir su plaukuota krutine... Visa sita tu juk turi biggrin.gif Grazuoli wub.gif laugh.gif

Va ir mes labai vyriski biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 16 vasario 2016 - 00:09