Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Ačiū Magnun už triobą thumbup.gif oi bandysim viską, lėksma žuvies šviežios pirkt, plaksim slyvų ir kefyro kokteilius, kirsim daržoves, blaškysimės po pajūrį, vaišinsim Tutę smarkutę, žaidinsim Miau, glostysim Kiarą biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 16, 20:57)
Ir Imperatorius Mauricijus fon Juodenbergas, draugams tiesiog Mauras   cool.gif

Labai patiko pristatymas biggrin.gif thumbup.gif
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 16, 21:09)
Ale kur tas pavasaris užtruko?

Lisiteja lotuliukas.gif o jau povyza katuko-kai koks vyras traukiniu stotyje su pakelta palto apykakle lotuliukas.gif Oi negaliu lotuliukas.gif

Busiuk, Tutes toks alkanas zvilgsnis doh.gif wub.gif

QUOTE(busycat @ 2016 02 16, 22:16)
Ačiū Magnun už triobą thumbup.gif oi bandysim viską, lėksma žuvies šviežios pirkt, plaksim slyvų ir kefyro kokteilius, kirsim daržoves, blaškysimės po pajūrį, vaišinsim Tutę smarkutę, žaidinsim Miau, glostysim Kiarą  biggrin.gif thumbup.gif

As biski pavydziu... ax.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 16 vasario 2016 - 21:19
Aš jum irgi meetų Lietuvoje pavydžiu, va 4u.gif
Atsakyti
Magnunai vis tenka busy mažylius žaidint wub.gif Tutę pamatė mažytę, ką tik parvežtą, dabar Miau pati veš...na ir sekasi jai bigsmile.gif
Atsakyti
Aist - kaip tavo koja? Kadangi vykai į kelionę, o Madride vaikščioti daug reikėjo tai kaip suprantu viskas sugijo 4u.gif
Kaži kaip kitos mūsų keliauninkės:
Šponkuti - tu dar ten ar jau čia? smile.gif
Smilgos irgi lauksime žinių kaip ten UK laikosi smile.gif
Baukide - nepaleisim tavęs be Miuncheno nuotraukų biggrin.gif
Į kelionių temą - driežiukų pliažas paukščio skrydžio aukštyje rolleyes.gif (čia mudvi su Busy mėgaujamės vaizdu)
user posted image
Vieta tikrai nereali, galiu drąsiai pasakyti, kad tai vienas iš stipriausių įspūdžių mano gyvenime, iš kategorijos "Gamtos vaizdai". Atrodo, kad motina Žemė paėmus mus, besparnius žemės paukščius, iškėlė ant savo šilto akmens delnų, kad galėtume iš paukščio skrydžio pasigrožėti tuo, ką gamta gali sukurti smile.gif
Jep, sekasi man biggrin.gif Ir labiausiai pasisekė, kad prieš keletą metų šitą temą atradau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 16, 22:16)
Ačiukas už namučius, nu negaliu Trišė su širdute ant dupcės, na neišeina sakyti ant užpakaliuko.

Kad tikrai ne ant dupcės ta dėmė.. schmoll.gif schmoll.gif Tik nežinau kaip tą vietą pavadinti g.gif kas aiškiau įvardins?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 16, 22:33)
Į kelionių temą - driežiukų pliažas paukščio skrydžio aukštyje  rolleyes.gif (čia mudvi su Busy mėgaujamės vaizdu)

swoon.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 02 16, 23:45)
Kad tikrai ne ant dupcės ta dėmė.. schmoll.gif  schmoll.gif  Tik nežinau kaip tą vietą pavadinti  g.gif  kas aiškiau įvardins?

"Liaškutė" bigsmile.gif

Mano draugiukas matau dingo is eterio. Mes mergiukai gyvename tame paciame name, toje pacioje laiptineje. Pries 10 su uodegele metu, gyvenome kitoje vietoje. Abi turejome po 2 kambariu buta. As 3, ji 4 aukste. Po to as nusipirkau 4 kamb. buta. ir jai prirodziau bigsmile.gif Dabar as 3 aukste, ji 5 bigsmile.gif biggrin.gif Nerealiai geras jausmas tureti drauge salia. Ar kavos uzbegti, ar pasikalbeti. Viena kitai neikyrim. Buna, kad menesi kita net nesimatom, o buna, kad kiekviena savaitgali su kavute ryta pasitinkam bigsmile.gif Jai truputi sunkiau su kompu, bet ji labai bendraujanti, komunikabili mergina. Ir siaip labai siltas, geros sirdies zmogutis. Tai jei neissigas kompo subtilybiu, bus smagiau, turesim dar daugiau salycio tasku thumbup.gif

Graziu foto imetet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 16, 21:33)
Aist - kaip tavo koja? Kadangi vykai į kelionę, o Madride vaikščioti daug reikėjo tai kaip suprantu viskas sugijo  4u.gif

Aha, koja visai nieko, neskauda. Su pooperacine kompresine kojine dar visur einu ir skrendu. Ji tokia tipo sexy- su guma šlaunies viršuje. doh.gif Užsitįsti reikia ryte dar iš lovos neišlipus. Nusiimti jau miegot į lovą atsigulus. Mano antra oda. smile.gif
O Madride nuomojame bute prie miegamojo lovos lemputė buvo kažkaip durnavotai įtaisyta. Lipdama lovon su veidu vožiausi į tos lemputės metalinį aštriais kraštais gaubtą. Gerai, kad užsimerkt spėjau. Tai vertikalus nubrozdinimas per viršutinį ir apatinį voką paženklino mano snukutį. Aš, aišku, pusbalsiu pasakiau keletą švelnių žodelių tai lempai. Bet namiškiai negirdėjo. Šiandien Rapolas kažkaip per pietus įsistebeilijo į mane akis išpūtęs:" Mama, kas čia tau taip padarė? Negi Ainu???!!!" doh.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Trišės šlaunis biggrin.gif
Magnuna, gražus erdvės pojūtis 4u.gif ech, turėtų būti labai smagi viešnagė pas Busy kovą. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 16 vasario 2016 - 22:08
QUOTE(Aist @ 2016 02 16, 23:06)
Žoliaėdėms gan paprastos, bet ne prastos salotos, kurios šiandien patiko mano šeimai- rukola, iceberg salota, saulėgrąžų daigai, pomidorai, paprika, kriaušė. Užpilas alyvuogių aliejaus, citrinos, medaus, druskos, pipirų.  smile.gif

As tai nesupratau to recepto g.gif Kur dingo pagrindinis ingridientas jame??? Koks tai neuzbaigtas šedevras g.gif bigsmile.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 02 16, 23:10)
As tai nesupratau to recepto g.gif Kur dingo pagrindinis ingridientas jame??? Koks tai neuzbaigtas šedevras g.gif  bigsmile.gif  essen.gif

lotuliukas.gif Vetriuk, juk parasiau -dar kepintos vistos ir bus labai skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 02 17, 00:08)
Aha, koja visai nieko, neskauda. Su pooperacine kompresine kojine dar visur einu ir skrendu. Ji tokia tipo sexy- su guma šlaunies viršuje.  doh.gif  Užsitįsti reikia ryte dar iš lovos neišlipus. Nusiimti jau miegot į lovą atsigulus. Mano antra oda.  smile.gif

Vargsyte Tu musu...Ale ir uzsispyrusi, vistiek keliavai...Negaliu nesizavet thumbup.gif O va veiduka tai patepk kokiu aliejuku. Gerai, kad neisidurei i akyte 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 17, 00:12)
lotuliukas.gif Vetriuk, juk parasiau -dar kepintos vistos ir bus labai skanu biggrin.gif

Neeee, saulyte, ne taip....Kepinta vistike...ir dar....salotu lapai, ar kaip te rase Aist g.gif bigsmile.gif
Atsakyti