QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 17, 12:32)
O dabar apie ''murzes''. Mergaites nuosirdziai apie ju charakteri papasakokit. Mane, kad nugasdino - o as jas taip myliu...noreciau dvieju sesiu
mano princesė, su svetimais nebendrtauja, katinus lupa visus, mūsų nebemuša, glostyti gali kiek nori, nepatoinka pabėga, kartais kepšteli letena bet be nagų, ryte vakare privalomas neišpasakytos meilės seansas. Didžiausias pliusas- nėra numetus nei vieno daikto, nelipa ir nekapsto vazonų, min jei kažkas nepatiko dėžutėj, ar laiku negrįžom namo- bala prie dėžutės- bet ji ne rodiklis papuolė pas mus jau beveik 7metų- su sužalota psichka, po 6 laimingų gyvenimo metų buvop nutrenkta "močiutei, kuri nemėgsta kačių ir laikė ją tamsiam kambariuky. Pradžioj aš ją paliest bijojau....praėjo pusmetis kol katė atsigavo- tai pagr. priežastis kodėl jos nepadovanojau....norinčių buvo daug- dėl išvaizdos
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 17, 13:01)
Sakai, per anksti paemet?
rekomenduoja kačiukus nuo mamos atskirti ne jaunesnius 8 sav. geriau vėliau, juk jie visko mokosi iš mamos...bet jei katė visiškai laukinė geriau ankščiau
QUOTE(Vidam @ 2016 02 17, 13:05)
Nežinau nuo ko priklauso...man Sniegę parvežė šešių savaičių, bėgant į šoną užnešdavo, o buvo geriečių gerietė

Galėjai su ja daryti ką nori, nebuvo
O kažin kaip šitos senovinės siamo vadinasi

Nes anksčiau visi taip vadinom, o pasirodo siamo visiškai kitokie, net negražūs
Na persai iš prigimties geriečiai

nors išimčių buna
Tajų katės jos, o maniškė birbė- Birmos katė, o trumpaplaukės pahgal mane Thai katės (Tailando)