Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Tajų katės smile.gif
Na jei tai ne nuo amžiaus tai gal tuomet toks budas jų išsigimė dėl beprotiškai didelio savo laiku dauginimo...
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 17, 12:32)

O dabar apie ''murzes''. Mergaites nuosirdziai apie ju charakteri papasakokit. Mane, kad nugasdino - o as jas taip myliu...noreciau dvieju sesiu wub.gif

mano princesė, su svetimais nebendrtauja, katinus lupa visus, mūsų nebemuša, glostyti gali kiek nori, nepatoinka pabėga, kartais kepšteli letena bet be nagų, ryte vakare privalomas neišpasakytos meilės seansas. Didžiausias pliusas- nėra numetus nei vieno daikto, nelipa ir nekapsto vazonų, min jei kažkas nepatiko dėžutėj, ar laiku negrįžom namo- bala prie dėžutės- bet ji ne rodiklis papuolė pas mus jau beveik 7metų- su sužalota psichka, po 6 laimingų gyvenimo metų buvop nutrenkta "močiutei, kuri nemėgsta kačių ir laikė ją tamsiam kambariuky. Pradžioj aš ją paliest bijojau....praėjo pusmetis kol katė atsigavo- tai pagr. priežastis kodėl jos nepadovanojau....norinčių buvo daug- dėl išvaizdos
verysad.gif

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 17, 13:01)
Sakai, per anksti paemet?

rekomenduoja kačiukus nuo mamos atskirti ne jaunesnius 8 sav. geriau vėliau, juk jie visko mokosi iš mamos...bet jei katė visiškai laukinė geriau ankščiau

QUOTE(Vidam @ 2016 02 17, 13:05)
Nežinau nuo ko priklauso...man Sniegę parvežė šešių savaičių, bėgant į šoną užnešdavo, o buvo geriečių gerietė wub.gif Galėjai su ja daryti ką nori, nebuvo

O kažin kaip šitos senovinės siamo vadinasi  g.gif Nes anksčiau visi taip vadinom, o pasirodo siamo visiškai kitokie, net negražūs blush2.gif

Na persai iš prigimties geriečiai wub.gif nors išimčių buna

Tajų katės jos, o maniškė birbė- Birmos katė, o trumpaplaukės pahgal mane Thai katės (Tailando)
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 02 17, 12:05)
O sako meškėnai geriečiai  biggrin.gif

Taip, ir as taip sakau ir zodziu neissiginu. Meskenai gerieciai. Tau tiesiog papuole meskenas su charizma. Bet juk taip buna. Nikita yra tokia kokia yra, tiesiog su charakteriu gime. Is visu mano turetu meinu, su charakteriu buvo tik viena. Adele vardu. Karinga moteris su kitomis katemis ir siaip nenutylinti nuoskriaudu. O visi kiti gerieciai, bijokliai, kereplos 4u.gif
Atsakyti
Mano murzė, turbūt, Sieros priešingybė biggrin.gif geriečių gerietė thumbup.gif ryte būtinas glostymo ritualas, visada klauso, tiesiog užtenka pasakyti ne ir viskas... net nelenda į labai norėtą apžvalgyti spintelę.... žaisminga ir greita, lengvutė (2,5 kg), bet nuo savo draskyklės nušoka, kaip sverdama minimum 5 kg biggrin.gif įsimylėjusi mane (vaikai sako, kad ji laiko mane savo mamyte), jei tik atsisėdu - visada užsiropščia ant kelių rolleyes.gif glostymams visiškai neabejinga.... miega su manim, bet ryte atrodo baisulingai pasiilgus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 17 vasario 2016 - 13:21
Ir as ir as viska skaitau rasut man jau irgi neptinka su situo. Dar siandien proto netekau istove protini. Sako galit eit o jau viskas sakau?????? Kalbet dr sunku nes aptirpe . Bet tokia laiminga to baisaus gulincio proto atsikracius.
As irgi savo pristatysiu saunuolius kai arba pajungaiu kita tapsnokli prie wifi arba prie kompo atsisesiu . Tik maisto nedekit negaliu valgyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
va dvi gerieties alia tajkos

ši rasta kieme jau metuose- geriečių gerietė, švelnumo draugiškumo (su visais) įsikūnijimas

user posted image

o ši padramaizga rasta miške blink.gif , atsirado šeimininkė, bet gražinau jau sterilizuota (kai paskambino pasakiau kad kaip tik šiandien operuoja....) , nors ji planavo dauginti...bet norėjo susigražinti ir "sugadintą" taip pat visiška gerietė, tik kaip jauniklė tai dar ir pasiūtus buvo ...beje ir su ausų erkutėm (ir nuo tų teko užlašinti)

user posted image
Atsakyti
Kaip gerai Dinka, kad laiku spėjai sugadint 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip matau ir šiandien tempai nelėtėja biggrin.gif
Aš savo Imperatorių priglaudžiau kokių 5 savaičių, paaugliokas tai daug vargelio pridarė, užsispyręs bais jaunas buvo, o paskum išaugo ir tas užsispyrimas kitoks pasidarė, na sakyčiau su nugludintais kampais smile.gif dabar jis nuostabaus charakterio - rimtas, stabilus, žinantis savo vertę, kieme su vaikais bendrauja, leidžiasi glostomas, namuose švelnus ir meilus.
Erendira - drinks_cheers.gif tikrai matyt visi Mauricijai ištobulinę žvilgsnį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 02 17, 14:54)
Kaip gerai Dinka, kad laiku spėjai sugadint  4u.gif  biggrin.gif

nebuvau dar soėjus, operacija buvo sutarta kitai dienai ax.gif , jau planavau neatiduot, bet patys atvažiavo, susimokėjo už sterilizaciją.... kai susiomastau, per mano rtankas praėjo daugiau kaip 200 katinukų (ir 2 šunys biggrin.gif ) ir per tiek laiko niekaip neįprantu dovanoti, kiekvieną kart su dalele širdies atiduodu...kartais labai slegia...tada gauni kokį šiltą laišką, pasipurtai ir vėl...( yra įvairių likimų, yra pabėgusių sad.gif yra išėjusių jau, kai kurių kontaktai pasikeitė..... )
Atsakyti
Diinka šaunuolė gadintoja thumbup.gif
Murzytės man labai gražios katės wub.gif Bet tokia dar nenugriuvo ant galvos rolleyes.gif
Atsakyti
"sugadinai" katę biggrin.gif
Atsakyti
Ką radau wub.gif Dyzius pirmametis liūc

user posted image
Atsakyti