Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

[quote=Erode,2016 02 11, 21
blyn salta pas jumis ... net islipau is lovos paziureti , pas mus 21,6-22 laipsniaiiiii....
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 02 11, 20:26)
nu maniskio niekaip neuzklociau... kaip jie tau Magnuna uzkloti miega ? smile.gif

Dekutį išsitraukiau dar rudenįkad kojas apsikloti ir Grikis pamatęs apsižavėjo tuo dekučiu, tai daba reikalauja kas vakarą jam tą dekutį ištraukti ir nesvarbu šalta ar šilta įsirausęs dekutin miega, žodžiu kurmiukas jis pas mane, o ne joks katinas biggrin.gif paskum būna užkaista, tai išlenda ant grindų pagulėti ir vėl rausiasi į dekutį smile.gif tai tokie reikalai pas mumis su tuo dekučiu smile.gif ne todėl kad šalta būtų jis ten lenda, tiesiog patinka jam baisiai tas dekutis smile.gif Kruopą kartais kai kietai įminga užkloju tai irgi patenkinta būna, per kraštus išvarva iš smagumo smile.gif
Vilkra - šaunuolytė tavo Trišė 4u.gif gerai, kad tave gydo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 11 vasario 2016 - 21:12
Mergaites-reikia analizes ar kaip cia pavadinti. Ar dirbate kuri is jusu valdiska darba? Ir koki gyvenime pasirinktumete -dirbti pas savininkus ar visgi biudzetini darba. Vat idomu...Privalumau-trukumai.
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 02 11, 20:53)
Giliukas irgi nesišildo po kaldra, pas mus gana šilta, jis dažnai guli ant grindų ir vėsinasi biggrin.gif arba isvis prie lango biggrin.gif
Dėžutė tikras gėris , mes nesenai vieną išmetėm nes susidėvėjo biggrin.gif

Oi, pas mus irgi labai šilta, vakaraais nuolat židinį kurenam. Tutukas tirpsta prie židinio, Kiara kuičiasi po kaldra, matyt šilumamėgiai kažkokie biggrin.gif

Giliukas
išraiškų meistras, točnai išraiškų konkurse laimėtų biggrin.gif

Gufis, ryškiai kažkur susipakavęs g.gif laugh.gif

Emmm, Cukrine avale, kaip čia pasakius. Dirbau valdiškame, turėjau nuostabų kolektyvą. Ką vertinu labiau už viską. Ir dirbau privatininkams. Taigi viskas priklauso su kuo dirbsi, gali būti privatininkas šūdmalys, su kuriuo nemalonu dirbti, gali būt prarūgėlių biudžetininkų šutvė. Arbi atvirksčiai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 11 vasario 2016 - 21:23
Mam, paduok vandens puodelį, dą gert noriu
user posted image
Nuuuuu maaaam
user posted image
Ech, nieks nebus
user posted image
viską pats turiu daryti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 11, 22:17)
Mergaites-reikia analizes ar kaip cia pavadinti. Ar dirbate kuri is jusu valdiska darba? Ir koki gyvenime pasirinktumete -dirbti pas savininkus ar visgi biudzetini darba. Vat idomu...Privalumau-trukumai.

Viskas priklauso nuo kolektyvo, dirbu valdiskam, i nieka nekeisciau kolektyvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 02 11, 21:31)
Viskas priklauso nuo kolektyvo, dirbu valdiskam, i nieka  nekeisciau kolektyvo smile.gif

Vuo mano bendramintė, galvojau paleis man iš pomidorų biggrin.gif thumbup.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 11, 21:17)

insirašau ir aš į bendramintes - man irgi kolektyvas labai svarbu, atėjus į darbą noriu jaustis komfortiškai tarp bendradarbių smile.gif visa kita yra sąlyginiai dalykai - tas, kam vienam yra pliusas, kitam visai neaktualu smile.gif
Kaip išsireiškei "biudžetinis darbas" yra darbas valstybės tarnyboje ir darba pagal darbo sutartį, čia irgi savų pliusų yra smile.gif

Dar kurmiuko - ką tik išlindo iš dekučio ir palindo po pagalve
user posted image
guli daba patenkintas ir kaista
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 11 vasario 2016 - 21:43
Manau, kad tai reiškia darbą biudžetinėje įstaigoje biggrin.gif Nes ugdomosios istaigos irgi skaitosi biudžetinėmis biggrin.gif

Jėėėė, 3 taškai kolektyvo naudai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 11 vasario 2016 - 21:47
Busiuk ir kitos mergaites, aciu uz atsakymus. As niekada neuoscius biudzetinio darbo-bet noriu pauostyti.
Magnuna - ka turejai galvoje apie darbo sutarti?
As kiek trumpai issiurejau-tai labai skiriasi atlyginimai-mes pas privatininka gauname zymiai daugiau nei biudzetas. Nu as cia kalbu apie paprastu buhalt. apskait. darbus.
Ir dar mergickos-ka man cia vyras burba-kad biudzete kuo daugiau turiu ''popieriuku''tuo didesnis atlyginimas. As tikrai zalia tame reikale-ka jis cia turi omeny??? biggrin.gif
As kai po mokslu atsisedau i viena vieta -tai taip 12 metu neuoscius kitu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 11 vasario 2016 - 21:59
Aš savais laikais, tai buvo 2003-2005 m. biudžetinėje algą, kaip buhalteris gaudavau tikrai neblogą, nu sąlyginai. Gyventi buvo galima. Dėjosi procentas nuo kaži kokio tai lygio, kurio jau dabar neatsimenu. Bet va kaip skaičiuodavau algas mokytojams, atsimenu iki šiuol. Tai buvo žiauri tarifikacija, kai kiekviena pamoka turėdavo savo kainą, kai pliusuodavosi stažas, kvalifikacija ir t.t. Nieko baisesnio iki šiol neesu skaičiavusi. Dar tais laikais tarifikacija, atlyginimai viskas vesdavosi exelyje. Atsiskaitymo lapeliai, kiekvienam ranka rašomi ir t.t. ooojojoj...Bent jau mano mokykloje. Dabar įsivaizduoju, žymiai lengviau, mokyklos turi turbūt ir apskaitos programas.

Bandyk būtinai. Kolektyvas labai svarbus faktorius. Man - svarbiausias thumbup.gif
Atsakyti
Registruojamės naujoje, jau truputį padėvėtoje temoje 4u.gif

Tiek daug nuotraukų, tai giriu visus wub.gif

Gufiuk, ir aš radau gerą namuką, mamka norėjo išmesti, tai nelipu lauk, saugau

user posted image
Atsakyti