[quote=Erode,2016 02 11, 21
blyn salta pas jumis ... net islipau is lovos paziureti , pas mus 21,6-22 laipsniaiiiii....
QUOTE(Apus @ 2016 02 11, 20:26)
Dekutį išsitraukiau dar rudenįkad kojas apsikloti ir Grikis pamatęs apsižavėjo tuo dekučiu, tai daba reikalauja kas vakarą jam tą dekutį ištraukti ir nesvarbu šalta ar šilta įsirausęs dekutin miega, žodžiu kurmiukas jis pas mane, o ne joks katinas

Vilkra - šaunuolytė tavo Trišė

Mergaites-reikia analizes ar kaip cia pavadinti. Ar dirbate kuri is jusu valdiska darba? Ir koki gyvenime pasirinktumete -dirbti pas savininkus ar visgi biudzetini darba. Vat idomu...Privalumau-trukumai.
QUOTE(sagyte @ 2016 02 11, 20:53)
Giliukas irgi nesišildo po kaldra, pas mus gana šilta, jis dažnai guli ant grindų ir vėsinasi
arba isvis prie lango 
Dėžutė tikras gėris , mes nesenai vieną išmetėm nes susidėvėjo

Dėžutė tikras gėris , mes nesenai vieną išmetėm nes susidėvėjo

Oi, pas mus irgi labai šilta, vakaraais nuolat židinį kurenam. Tutukas tirpsta prie židinio, Kiara kuičiasi po kaldra, matyt šilumamėgiai kažkokie

Giliukas išraiškų meistras, točnai išraiškų konkurse laimėtų

Gufis, ryškiai kažkur susipakavęs

Emmm, Cukrine avale, kaip čia pasakius. Dirbau valdiškame, turėjau nuostabų kolektyvą. Ką vertinu labiau už viską. Ir dirbau privatininkams. Taigi viskas priklauso su kuo dirbsi, gali būti privatininkas šūdmalys, su kuriuo nemalonu dirbti, gali būt prarūgėlių biudžetininkų šutvė. Arbi atvirksčiai.

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 11, 22:17)
Mergaites-reikia analizes ar kaip cia pavadinti. Ar dirbate kuri is jusu valdiska darba? Ir koki gyvenime pasirinktumete -dirbti pas savininkus ar visgi biudzetini darba. Vat idomu...Privalumau-trukumai.
Viskas priklauso nuo kolektyvo, dirbu valdiskam, i nieka nekeisciau kolektyvo

QUOTE(Apus @ 2016 02 11, 21:31)
Vuo mano bendramintė, galvojau paleis man iš pomidorų

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 11, 21:17)
insirašau ir aš į bendramintes - man irgi kolektyvas labai svarbu, atėjus į darbą noriu jaustis komfortiškai tarp bendradarbių

Kaip išsireiškei "biudžetinis darbas" yra darbas valstybės tarnyboje ir darba pagal darbo sutartį, čia irgi savų pliusų yra

Dar kurmiuko - ką tik išlindo iš dekučio ir palindo po pagalve

guli daba patenkintas ir kaista

Manau, kad tai reiškia darbą biudžetinėje įstaigoje
Nes ugdomosios istaigos irgi skaitosi biudžetinėmis
Jėėėė, 3 taškai kolektyvo naudai

Jėėėė, 3 taškai kolektyvo naudai

Busiuk ir kitos mergaites, aciu uz atsakymus. As niekada neuoscius biudzetinio darbo-bet noriu pauostyti.
Magnuna - ka turejai galvoje apie darbo sutarti?
As kiek trumpai issiurejau-tai labai skiriasi atlyginimai-mes pas privatininka gauname zymiai daugiau nei biudzetas. Nu as cia kalbu apie paprastu buhalt. apskait. darbus.
Ir dar mergickos-ka man cia vyras burba-kad biudzete kuo daugiau turiu ''popieriuku''tuo didesnis atlyginimas. As tikrai zalia tame reikale-ka jis cia turi omeny???
As kai po mokslu atsisedau i viena vieta -tai taip 12 metu neuoscius kitu
Magnuna - ka turejai galvoje apie darbo sutarti?
As kiek trumpai issiurejau-tai labai skiriasi atlyginimai-mes pas privatininka gauname zymiai daugiau nei biudzetas. Nu as cia kalbu apie paprastu buhalt. apskait. darbus.
Ir dar mergickos-ka man cia vyras burba-kad biudzete kuo daugiau turiu ''popieriuku''tuo didesnis atlyginimas. As tikrai zalia tame reikale-ka jis cia turi omeny???

As kai po mokslu atsisedau i viena vieta -tai taip 12 metu neuoscius kitu

Aš savais laikais, tai buvo 2003-2005 m. biudžetinėje algą, kaip buhalteris gaudavau tikrai neblogą, nu sąlyginai. Gyventi buvo galima. Dėjosi procentas nuo kaži kokio tai lygio, kurio jau dabar neatsimenu. Bet va kaip skaičiuodavau algas mokytojams, atsimenu iki šiuol. Tai buvo žiauri tarifikacija, kai kiekviena pamoka turėdavo savo kainą, kai pliusuodavosi stažas, kvalifikacija ir t.t. Nieko baisesnio iki šiol neesu skaičiavusi. Dar tais laikais tarifikacija, atlyginimai viskas vesdavosi exelyje. Atsiskaitymo lapeliai, kiekvienam ranka rašomi ir t.t. ooojojoj...Bent jau mano mokykloje. Dabar įsivaizduoju, žymiai lengviau, mokyklos turi turbūt ir apskaitos programas.
Bandyk būtinai. Kolektyvas labai svarbus faktorius. Man - svarbiausias
Bandyk būtinai. Kolektyvas labai svarbus faktorius. Man - svarbiausias