Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vedrynelis @ 2016 02 13, 00:02)
Kur perkat sedyniu apsaugas kad nenuspardytu vaikas su murzinais batukais.kad uzdet pvz ant vaituotojo sedynes nugareles kad uz jo sedintis vaikas neispurvintu sedynes.nezinau ar aiskiai cia nupasakojau g.gif

Senukuose už 7€ nupirkau. Labai liuks. Tik pirkit medžiagonę ir nepirkit tos peršviečiamos plastikinės.
Papildyta:
QUOTE(Saulutė @ 2016 02 12, 23:38)
merginos o kaip Oliverio dydziai? atitinka?  4u.gif

Reik matuot. Nes yra kas mažinta yra didinta. Džinsai tarkim atitinka. Kelnės rodos į mažesnę nes visad dydžiu didesnių reik nei džinsų.
Atsakyti
Sakykit, o kaip tukio kainos dabar?

Gal kuri perkate iš amazon.de? Prisijungiau.. Esu iš kauno
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 02 13, 08:45)
Senukuose už 7€ nupirkau. Labai liuks. Tik pirkit medžiagonę ir nepirkit tos peršviečiamos plastikinės.
Papildyta:

Kuom blogos permatomos pladtmasines? biggrin.gif turim iš Aliexpresso už kelis dolerius nuo kokio rugpjūčio- stebuklo tom apsaugom nereik. Ir nesimato is principo kad jos yra nes permatomos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 02 13, 08:47)
Kuom blogos permatomos pladtmasines? biggrin.gif turim iš Aliexpresso už kelis dolerius nuo kokio rugpjūčio- stebuklo tom apsaugom nereik. Ir nesimato is principo kad jos yra nes permatomos smile.gif

Įmeskit nuorodą bigsmile.gif , nerandu ali sad.gif. bigsmile.gif . Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 02 13, 07:45)
Papildyta:

Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 02 13, 09:47)

Blogos tuom kad asmeniškai mano vaikas siekia kojomis priešais esančią sėdynę, važiuodamas ją ir paspardo ir ta plėvelė atplyšo nuo tų sintetinių apsiuvų po mėnesio. O jos nebeprisiūt. Vat toks vat ir stebuklas. O ta medžiaginė ji tvirta ir jokie spardymai jai nė motais. Gali ir patempt užkliuvęs ir skalbimo mašinoj išskalbt jai dzyn. Ir čia nei išpindėjimo nei pinigų klausimas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 02 13, 10:32)
Blogos tuom kad asmeniškai mano vaikas siekia kojomis priešais esančią sėdynę, važiuodamas ją ir paspardo ir ta plėvelė atplyšo nuo tų sintetinių apsiuvų po mėnesio. O jos nebeprisiūt. Vat toks vat ir stebuklas. O ta medžiaginė ji tvirta ir jokie spardymai jai nė motais. Gali ir patempt užkliuvęs ir skalbimo mašinoj išskalbt jai dzyn. Ir čia nei išpindėjimo nei pinigų klausimas.

tai ir ne man pinigų klausimas biggrin.gif 7eur ne 70eur smile.gif mano abi panos irgi pasiekia kėdes priekyje smile.gif nu bet sakau nuo rugsėjo kokio turim-niekas nesuplyšo ir nenusidėvėjo ax.gif jeigu suplyštų gal kitaip kalbėčiau smile.gif bet man patinka,kad jos permatomos, labiau prie balto salono tinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(priklausomybe @ 2016 02 13, 09:52)
Įmeskit nuorodą  bigsmile.gif , nerandu ali sad.gifbigsmile.gif . Ačiū.

tiek,kad gal užtrukom gauti,bet kol vasara buvo,kazkaip nebuvo butinybės smile.gif pas mus šviesus salonas,tai man labai patinka permatomos wink.gif o ir kol kas nieko nenutiko bloga,nors važinėjam su mašina kasdieną su abiem vaikais smile.gif
http://www.aliexpres...2240061745.html
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 02 13, 10:38)
tai ir ne  man pinigų klausimas biggrin.gif 7eur ne 70eur smile.gif mano abi panos irgi pasiekia kėdes priekyje smile.gif nu bet sakau nuo rugsėjo kokio turim-niekas nesuplyšo ir nenusidėvėjo  ax.gif  jeigu suplyštų gal kitaip  kalbėčiau smile.gif bet man patinka,kad jos permatomos, labiau prie balto salono tinka smile.gif

Mano salionas pilkas uždangalas juodas ir man lygiai vienodai dzyn. Nes sėdynės užvalkalą išskalbt tai ne tą šūdniekį kur viens du ir yra. Liko 10 cm ir nebereikės man tų uždangalų visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikruole @ 2016 02 13, 08:33)
Merginos, gal kas parašytų kaip su Adidas maikuciu ir sporto kelnių dydžiais.  Ar atitinka?

man atrodo loterija. parduotuvej matavausi legingsus, tai pasirode didinti dydziu. pazystama pasakojo jos matuoti buvo labai mazinti. del tos priezasties pasirinkau Nike, kurie mano akiai atitinka dydzius. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 02 13, 10:43)
Mano salionas pilkas uždangalas juodas ir man lygiai vienodai dzyn. Nes sėdynės užvalkalą išskalbt tai ne tą šūdniekį kur viens du ir yra. Liko 10 cm ir nebereikės man tų uždangalų visai biggrin.gif

man matai užkliuvo kad rašai jog jokiu būdu nepirkti plastikinės biggrin.gif nes va mes su tokia važinėjam ir nei skalbti reikia, nei keisti kas mėnesį reik smile.gif Žodžiu asmeniškai mes labai patenkinti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Taja* @ 2016 02 12, 20:53)
O MAN NETAIKO NUOLAIDOS g.gif

Ar issiaikinot?

Gal kuri turit uzsilikusias ar isaugtas tapkutes/sandaliukus berniukui. Biomecanics, Superfit ar kitas kokybiskas, tinkamas i darzeli.23-24 dydzio, vidpadis 15-16cm kad butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 02 13, 00:45)
Kam vasarai vestuvėms kokių suknelių, galima pasižiūrėt - http://www.zulily.co...ady-170744.html

Oi kaip aciu uz sia nuoroda 4u.gif ar esat is cia kas nors atsisiunte suknele? Tikrai bus tokia kaip foto?
Atsakyti