Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

dar va prie užsakymų radau ir kas mazas mergytes turit labai smagus laikrodukas smile.gif smile.gif
http://www.aliexpres...2368630637.html
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 02 13, 10:52)
man matai užkliuvo kad rašai jog jokiu būdu nepirkti plastikinės biggrin.gif nes va mes su tokia važinėjam ir nei skalbti reikia, nei keisti kas mėnesį reik smile.gif Žodžiu asmeniškai mes labai patenkinti smile.gif 4u.gif

Ir toliau sakau kad jokiu būdu nepirkt nes jis mano asmenine nuomone nieko vertas nes suplyšo. O tą plastikinį kol turėjau jį irgi valiau. Nes ant jo numozoti batų žemių dryžiai irgi baisiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 02 13, 10:58)
Ir toliau sakau kad jokiu būdu nepirkt nes jis mano asmenine nuomone nieko vertas nes suplyšo. O tą plastikinį kol turėjau jį irgi valiau. Nes ant jo numozoti batų žemių dryžiai irgi baisiai atrodo.

skirtingos apsaugos žiūriu biggrin.gif
bet kiekvienas renkasi iš patirties drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2016 02 12, 22:39)
As irgi buvau prisipirkus netycia. Atsaukiau po 10min. Nieko nepildziau. Po 2-ju dienu pinigu rezervacija nueme. Niekam nieko nerasiau, neskambinau smile.gif

O kaip atsauket jei niekur neraset? As neradau prie orderio tokios funkcijos ..

Ačiū visoms dėl windeln mirksiukas.gif
Iškart puslapyje nuėjus prie Mein Konto užsakymo eilutėje yra paskutinė grafa Storniert, aš rašiau dar papildomai laišką kad prašau atšaukti, tai matau lyg atšaukė bigsmile.gif
Nepatinka man kai būna kortelės duomenys automatiškai išaugojami - aš kortelės tų visų duomenų stengiuosi nesaugoti bet kokiam puslapyje, per planšetę dar kol ieškojau nuolaidų kodo spustelėjau ogi nupirkta, nei slaptažodžio papildomai, nieko doh.gif (bet taip ir neradau pašte - tas nuolaidų kodas antram pirkimui emailu būna atsiųstas iš karto užsiregistravus ar po pirmo apsipirkimo?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puošnutė: 13 vasario 2016 - 10:08
Merginos o Devold Panevėžy šeštadienį nebedirba? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 02 13, 10:34)

dirba, mes prieš kokias 3 sav buvom šeštadienį
Atsakyti
Gal kas Vilniuje noretu pasidalinti siuntima is Ventes?Bennetona perku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 02 13, 10:34)

Dirba ir gana ilgai ar ne iki 16 val. Įdomu kam akcija šį mėnesį...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 02 13, 11:14)
Dirba ir gana ilgai ar ne iki 16 val. Įdomu kam akcija šį mėnesį...

Paliuniskio g (berods) kai buvo tai tikrai dirbo, o dabar janonio kiek ieskojau info, tai tik darbo dienom dirba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KistinaR: 13 vasario 2016 - 11:18
QUOTE(JMD @ 2016 02 12, 21:17)
Oliveris kodą atsiuntė -14% galioja 13-14 dienom. LOVE14

Kiek siuntimas? gal pasakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KistinaR @ 2016 02 13, 11:15)
Paliuniskio g (berods)  kai buvo tai tikrai dirbo, o dabar janonio kiek ieskojau info, tai tik darbo dienom dirba.

Nu bent ant durų darbo grafike parašyta jog dirba...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 02 13, 11:21)
Nu bent ant durų darbo grafike parašyta jog dirba...

Bet tai sunku internete pateikti info apie darbo laika? Ot nu...
Atsakyti