Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Sense @ 2016 02 11, 20:50)
Kiek mokate? As vis gaunu email su graikisku gerybiu pasiulymais,bet dar neisbandziau.

Paskutinį kartą rodos po 7€ pirkom. Bet buvo čia birželis man rodos.
Atsakyti
QUOTE(Veronika~ @ 2016 02 11, 20:36)
1. Gal kam reikia pačiūžų?  smile.gif Aišku jau į žiemos pabaigą jos ne į temą, bet gal kas ieško, parsisiunčiau iš mytoys, bet prašoviau su dydžiu, 38 dydis http://www.mytoys.de...1.17.05/4320950

Ar teko kam nors grąžinti į mytoys?

O tai jos padidintos ar pamazintos, kad netiko dydis? Nes ir as masciau sau ir dukrai tokias pirkti g.gif Kaip ju kokybe pasirode? 4u.gif

Grazinau ne karta, ir ne du biggrin.gif Bet visada atgal siunciau brokuotus daigtus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 02 11, 20:00)
Paskutinį kartą rodos po 7€ pirkom. Bet buvo čia birželis man rodos.

Litras?
Atsakyti

Renku http://www.cocooncenter.co.uk

rinksiu iki nemokamo siuntimo(199 eur)
primenu kad i Lt prisideda kiekvienai prekei prekei 5%, 9% arba 21%-(pamatyti galite kiek prisideda , idejus preke i krepseli)

Kedainiai, galiu persiusti lpexpress pastomatu (siuntimas iki 2.5 eur)
Seb bankas, jei pavedimas ne is seb banko, tai plius 0.41 eur cnt

uzsakymus siuskite: ilona7810@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2016 02 11, 21:01)

0,75

Panos, jei pameti swedo generatorių už naują mokėti reikia? Žodžiu maniškis kažkur išėjo. Suvisam.
Atsakyti
Merginos,o kur reikia suvesti ta koda kur uzsisakiau naujienlaiski,kur perkame puodus,vedu kur raso Enter coupon code: bet nepritaiko
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 02 11, 21:27)
0,75

Panos, jei pameti swedo generatorių už naują mokėti reikia? Žodžiu maniškis kažkur išėjo. Suvisam.

tikrai reikia, ar ne 8 eurus..
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2016 02 11, 21:34)
tikrai reikia, ar ne  8 eurus..

Ten nuolaidų nebūna? lotuliukas.gif nu jomajo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 02 11, 20:27)
pasidarykit mobilų parašą, visi generatoriai jau praeinanti karta...
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 02 11, 12:03)
Na, dabar ir man užsireikė biggrin.gif
https://www.1a-neuwa...G...amp;
gal kam reikia padažinės už 10eur?

mielai priglausciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2016 02 11, 21:01)
O tai jos padidintos ar pamazintos, kad netiko dydis? Nes ir as masciau sau ir dukrai tokias pirkti  g.gif  Kaip ju kokybe pasirode?  4u.gif

Grazinau ne karta, ir ne du  biggrin.gif  Bet visada atgal siunciau brokuotus daigtus  smile.gif

Pamažintos. Jos tiktų pėdai 24,5, mano 25 cm ir man spaudžia šiek tiek. Labai patiko, jie odiniai, vidus veltinis. Sau pirksiu tokius pat, tik didesnius imsiu.

Ar gražina už siuntimą?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 02 11, 19:10)
Aš pirkau pas Andrių ar Audrių kur gerasaliejus. Pradžioj pats į Vilnių veždavo, paskui jis susidraugavo su bičiuku iš Vln ir tas bičiukas atveždavo.

Tas Andrius, tai kaunietis, lyg Silainiuose gyvena, mes irgi imam is jo alieju, kokybiskas, panasus i ta tikraji kuri is Kretos parsivezam. Jis pats pasakojo,kad parsiveza dideli kieki ir LT ispilsto 4u.gif
Atsakyti