Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Loram @ 2016 02 11, 22:33)
aš po pietų pirkau už 89,95

as irgi jau nuriekiau thumbup.gif aciu mergaites uz uzrodyta geri thumbup.gif buciau ir anuku sulaukus su puodais gautais vestuvem blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 11, 17:58)
apsimoka? kiek siuntimas/mokesčiai maždaug? bigsmile.gif

as nepamenu dabar tiksliai 4u.gif pirkau ne sau smile.gif man atrodė neapsimokėjo..ale kai ne man,tai nesukau galvos smile.gif bet kaina gerokai išaugo nuo pradinės smile.gif

as pati visad per tarpininkės imu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2016 02 11, 19:25)
Gal kuri susidūrėte su žieminiais kombinezonais ETIREL firmos? Pirkau iš mytoys, šiandien gavau ir galvoju ar jis tinkamas mūsų žiemoms  biggrin.gif šiaip visai nieko. Malonios medžiagos, tvarkingai, kokybiškai pasiūtas, pasirodė neblogas. Bet striukė ploooona  rolleyes.gif už Columbia plonesnė  biggrin.gif

Turim skolintą Etirel kombinzoną. Išties pasirodė plonas,bet nešioja vaikis pakaitom su Columbia,tikrai nesušala.Iš pradžių vilkdavau megstinį,tai sukaisdavo. Vnž,super kombinzonas.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 02 11, 22:44)
pasidarykit mobilų parašą, visi generatoriai jau praeinanti karta...

E nevarom gerai? lotuliukas.gif pas ka praeinanti,o pas ka dar neatejusi lotuliukas.gif as pvz jo neturiu ir nenoriu,kodu kortele naudoju,turiu ja nusifotkinus telefone,kad lovoj guledama patamsem galeciai shopintis lotuliukas.gif doh.gif nenoriu as to pultelio...o vat apie mobiluji parasa reiks pagalvot. Uzvakar cia buvau staciai pasipiktinus,kad be generatoriaus negaliu Sepa pavedimo padaryt!!!**** off drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 02 11, 22:12)
E nevarom gerai? lotuliukas.gif pas ka praeinanti,o pas ka dar neatejusi lotuliukas.gif as pvz jo neturiu ir nenoriu,kodu kortele naudoju,turiu ja nusifotkinus telefone,kad lovoj guledama patamsem galeciai shopintis lotuliukas.gif  doh.gif nenoriu as to pultelio...o vat apie mobiluji parasa reiks pagalvot. Uzvakar cia buvau staciai pasipiktinus,kad be generatoriaus negaliu Sepa pavedimo padaryt!!!**** off drinks_cheers.gif

Aciu thumbup.gif apie si reikala nepagalvojau, o taip nepatogu keltis is lovos, ar taip kur, kad vis , o dabar bus prie vietos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2016 02 12, 00:20)
Aciu thumbup.gif  apie si reikala nepagalvojau, o taip nepatogu keltis is lovos, ar taip kur, kad vis , o dabar bus prie vietos thumbup.gif

Aisku gal ir ne pats saugiausias budas kaip burba MB del to,bet is manes zymiai daugiau sansu yra nupypint pinigine su ta kodu kortele nei telefona is ranku tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 02 11, 22:12)
kodu kortele naudoju,turiu ja nusifotkinus telefone

Liuksiska ideja. Man snd darbe prireike ir neturejau korteles. Dabar turesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 02 11, 22:24)
Aisku gal ir ne pats saugiausias budas kaip burba MB del to,bet is manes zymiai daugiau sansu yra nupypint pinigine su ta kodu kortele nei telefona is ranku tongue.gif  tongue.gif

Na be korteles dar savo sukurtas slaptazodis vedamas, tai kai pagalvoji ner jau labai nesaugu.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 02 11, 23:12)
E nevarom gerai? lotuliukas.gif pas ka praeinanti,o pas ka dar neatejusi lotuliukas.gif as pvz jo neturiu ir nenoriu,kodu kortele naudoju,turiu ja nusifotkinus telefone,kad lovoj guledama patamsem galeciai shopintis lotuliukas.gif  doh.gif nenoriu as to pultelio...o vat apie mobiluji parasa reiks pagalvot. Uzvakar cia buvau staciai pasipiktinus,kad be generatoriaus negaliu Sepa pavedimo padaryt!!!**** off drinks_cheers.gif

Draugiškai patariu ištrinti nuotraukas iš telefono. ir nedelsiant. patikėkit, forumus skaito ne tik angelėliai. programėlėmis gauti slaptažodžius nėra sudėtinga. o kai telefone ir kodai... turiu patirties, kad ir kitokios. geriau nereikia. ir dar apie saugesnę priemonę pagalvočiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2016 02 11, 22:41)
Tai tiktu 37 d dydi nesiojanciai? Gal man tiktu  g.gif 

Man grazino uz siuntima visus kartus, bet sakau as grazinau jiems brokuotus arba ne tuos idetus daigtus  ax.gif

Taip manau tiktų, nes man su 38 išmiera jie maži, imsiu sau 39 dydį.
Atsakyti
O gal kas turit tokį peiliu rinkinį?
Ar kokius rekomenduosit?

https://www.1a-neuwa...a...amp;&lang=1
Atsakyti
Merginos, nezinau ka galvoti. Uzsakiau vitaminus is healtypeach, bet issiuntimo patvirtinimo negavau. Uzklausiau pardaveju, atsakymo nera. Ka galvoti, ar buvote kas su tokia situacija susidurusios?
Atsakyti