Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 36-ta tema

QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 02 21, 22:28)
Sveikos isiterpsiu.Kovo men numatyta ir mano konsultacija pas si gydytoja. As truputi pergyvenu, kad jis lb jaunas ir daznai keite darbovietes. Labai laukiy atsiliepimu apie jo darba.

Labas rytas 4u.gif , teko ir mums bendrauti su šiuo gyd kelis kartus. Porą kartų apžiūrėjo ir atliko punkciją ax.gif . Neturiu jokių priekaištų jam, išmano savo darbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 02 22, 08:40)
Kovo 18d tikiuosi startuoti ax.gif MB kariotipas kiša koja mūsu laimei..

Tai pasimuojuosim smile.gif pas mus tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 02 22, 09:23)
Tai pasimuojuosim smile.gif pas mus tas pats smile.gif

Rimtai? Reiks butinai susibegti 4u.gif
Atsakyti
meiles_kibirkstele gal jau po echo? wub.gif
Atsakyti

Nekantrioji, kaip sekesi? kaip gydytojas? nera jis labai jaunas...kokian stimuliacija, kokiom dozem paskyre? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2016 02 21, 20:19)
papasakosi kaip jis tave stimuliuos, kokiom dozem ir vaistais...nes jis mano gydytojas smile.gif tai idomi jo taktika stimuliacijos  ax.gif

Jau po apziuros.kol kas dar nurodymo negavau kokia doze gausiu.Mastura sake informuos kai tures kraujo rezultatus ir pasitars su gyd.Seip nieko tas Emre,isaiskino iki smulkmenu.mate 6 kiausialastes.3 apie 8mm kiti mazesni.mano vyras nukabino nosi,nes gyd.pasake kad jie ziures tik tu kurie dabar yra jau nemazi pagal mano antra c.d.bet as nusitrikus optimistiskai ir tikiu kad bus ka ispunktuot daugiau g.gif
Atsakyti
Pagaliau gavau nurodymus thumbup.gif po 150 gonalio.nu aisku zitrotek 2 tab.praryti i po viena piliule vakare Falbiol 5mg 24 vel i klinica.dabar jau dalyvaus ir pati profesore thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 02 22, 18:24)
Pagaliau gavau nurodymus thumbup.gif po 150 gonalio.nu aisku zitrotek 2 tab.praryti i po viena piliule vakare Falbiol 5mg 24 vel i klinica.dabar jau dalyvaus ir pati profesore thumbup.gif

Tai viskas gerai smile.gif. yra 6, dar uzaugs nauju thumbup.gif nalauksim najienu 24 d. smile.gif. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2016 02 22, 15:48)
Tai viskas gerai smile.gif. yra 6, dar uzaugs nauju  thumbup.gif nalauksim najienu 24 d. smile.gif4u.gif

Bet gyd.sake kad jie kazin ar pasivys reikiama dydi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 02 22, 19:44)
Bet gyd.sake kad  jie kazin ar pasivys reikiama dydi verysad.gif

na gal pasivys...reikia tiketi smile.gif. o kaip 2 CD 8 mm...nedidoki? reiskia anksciau punktuos. O FSH daret?
Nors tino kiek pamenu 2 CD net didesnis buvo nei 8 mm...taip kad svarbu kokybe, kad butu stiprus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2016 02 22, 22:15)
na gal pasivys...reikia tiketi smile.gif. o kaip 2 CD 8 mm...nedidoki? reiskia anksciau punktuos. O FSH daret?
Nors tino kiek pamenu 2 CD net didesnis buvo nei 8 mm...taip kad svarbu kokybe, kad butu stiprus  drinks_cheers.gif

aš kaip suprantu 3cd šnd g.gif
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 02 22, 18:24)

super thumbup.gif laikom kumštukus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif

rudusiuke, kaip tu mieloji unsure.gif
Atsakyti
Ne mergytes antra c.d.nes mm atejo jau gerokai po pietu.tad jie neskaiciuoja tokios dienos.as ir galvoju kad dideli..bet gal nuo vitaminu doh.gif gal reikia nustot gert g.gif
Atsakyti