QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 02 23, 18:26)
Visa diena,nes vienu kartu negaliu visu,pykint pradeda.nezinau ar turi reiksmes kada gerti 

Pirkau šiandiena vitamina B ir man sakė kad ji būtina gerti vakare nes taip organizmas ji geriau isisavina.
QUOTE(linulyte @ 2016 02 23, 20:12)
Pirkau šiandiena vitamina B ir man sakė kad ji būtina gerti vakare nes taip organizmas ji geriau isisavina.
Mat kaip

....kiausialasciu ne prudai...bet trys auga lb greit. Vienas virs 11 antras 10 triacias virs 9.zada daryt genetinius jei gerai augs blastukes.ar as kazko nesupratau ar jeigu darys, tai nesodins dabar?
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 02 24, 12:52)
....kiausialasciu ne prudai...bet trys auga lb greit. Vienas virs 11 antras 10 triacias virs 9.zada daryt genetinius jei gerai augs blastukes.ar as kazko nesupratau ar jeigu darys, tai nesodins dabar?
del to genetinio blastukes...

na 3 auga, tai aisku nera daug (mano atveju tai butu jau miskas....t.y. labai daug, su mano AMH), bet jei jie kokybiski tai uztenka ir vieno

O kokia vaistu doze siandien? kada i konsultacija?
QUOTE(Delena @ 2016 02 24, 12:24)
gal kas galite daugiau papasakoti... o tai ta blastuke, kuria istiria ir ji gera tai sodina? ar jau jei paima genetini jau nebetinka sodinimui? ir kodel nori daryti genetini?
na 3 auga, tai aisku nera daug (mano atveju tai butu jau miskas....t.y. labai daug, su mano AMH), bet jei jie kokybiski tai uztenka ir vieno

Taip, jeigu daro PGD, istiria blastute ir sodina tik genetiskai sveikas. Dazniausiai ta pati cikla nespeja isodinti. Nors kartais gali ir speti

QUOTE(Delena @ 2016 02 24, 10:24)
gal kas galite daugiau papasakoti... o tai ta blastuke, kuria istiria ir ji gera tai sodina? ar jau jei paima genetini jau nebetinka sodinimui? ir kodel nori daryti genetini?

As kiek supratau ten pajima is blastutes kazko 3 ir tiria.tai jei gera sodina.
Mano AMHper metus taip nukrito kad as nebetikiu kad taip gali buti.pernai geguze kazkur buvo 2.18 o davar 0,86.....kaip taip gali but?
Kol kas dar vaistu dozes ir kada atvykti i ligonine siandien nurodymo negavau, matyt sprendzia reikala vis dar

O genetinius daryt nori del mano amziaus

Gavau nurodyma didint doze gonalio iki 225 ir 8val leistis cetrotide.28d.vel vizitas.
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 02 24, 18:03)
Gavau nurodyma didint doze gonalio iki 225 ir 8val leistis cetrotide.28d.vel vizitas.
Laikom kumščius toliau

QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 02 24, 16:18)
As kiek supratau ten pajima is blastutes kazko 3 ir tiria.tai jei gera sodina.
Mano AMHper metus taip nukrito kad as nebetikiu kad taip gali buti.pernai geguze kazkur buvo 2.18 o davar 0,86.....kaip taip gali but?

jeezau kaip isgasdinai..mano AMH pries du metus irgi buvo 2.2...jauciu reik pakartot..bet ar verta daryt si tyrima LT?Ar as nusisneku,ar kazkas rase,kad turku darytas sis tyrimas skiriasi nuo darytu LT?
QUOTE(Mayfly @ 2016 02 24, 17:02)

Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2016 02 24, 17:34)
jeezau kaip isgasdinai..mano AMH pries du metus irgi buvo 2.2...jauciu reik pakartot..bet ar verta daryt si tyrima LT?Ar as nusisneku,ar kazkas rase,kad turku darytas sis tyrimas skiriasi nuo darytu LT?
Issigandau ir as pamacius tokius skaicius ir net verkiau,nes man buvo shokas,kad sitiek daug pasikeite

QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 02 24, 21:22)
nzn kaip cia butu turkijoj jeigu pakartociau sita tyrima
tik kad jis nepigus
gal tiesiog kokioj kitoj klinikoj

Pirmoj zinutej jo kaina AMH tyrimas- 95,11 TRY.