Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 36-ta tema

QUOTE(siaures meskute @ 2016 02 12, 23:54)
Delena,  labai linkiu kad viskas būtų ok ir po keliu mėn galėtum startuoti  4u.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Sveika  wub.gif
Kaip tu laikais  wub.gif

Koks buvo tavo prolaktinas be vaistų būdavo?  Tu gerei net po dvi tabletės?

Sveikute.Aciu auga musu stebukliukas,ciauska,vaiksto,domisi,pamegdzioja ir baisiai moka maivytis smile.gif O prolaktinas mano pamenu kad buvo net virs 1000 kai norma budavo virs 500,man jis buvo labai aukstas,nuo vienos tabletes nekrito niekaip,tik geriant dvi tabletes,t.y. 5mg as pasiekiau gera rezultata ir bromokriptina geriau labai daug metu.
Matau pakeitei Rositele,tai labai linkiu kad rezultatas butu toks pat kaip ir Rositos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2016 02 13, 01:57)
Sveikute.Aciu auga musu stebukliukas,ciauska,vaiksto,domisi,pamegdzioja ir baisiai moka maivytis smile.gif O prolaktinas mano pamenu kad buvo net virs 1000 kai norma budavo virs 500,man jis buvo labai aukstas,nuo vienos tabletes nekrito niekaip,tik geriant dvi tabletes,t.y. 5mg as pasiekiau gera rezultata ir bromokriptina geriau labai daug metu.
Matau pakeitei Rositele,tai labai linkiu kad rezultatas butu toks pat kaip ir Rositos wub.gif

Oi kaip faina kad šauniai augat! Tikiuosi ir peršalimai jūsų nepalies :-*
Mano 850 buvo. Kokius 4 metus geriau po 1 tabletę bet būdavo dažnai labai žemai normos arba net mažiau. Tai tr liepė mažinti ir va beveik metai užtenka po pusės. Tai laikosi 200-300. O be vaistų vėl šoka virš 800.
Todėl ir paklausiau koks buvo tavo kad net dviejų tablečių reikėjo.
O linkėjimai labai gražus wub.gif tikiuosi ir mes sulauksim savo svajonės blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ewilgirl @ 2016 02 12, 16:46)
Neseniai dariaus 2cd
Fsh 8.5
E2 156.48  pmol/l arba 42.63 pg/mL
Geriu papildus, planuojam, svajojam  ax.gif
Kaip jus? Gal nusimato startas greitu laiku?  4u.gif

Mano ir panašūs dabar buvo apie 44 pg bet pernai metais buvo per pus žemesnis..
Mes ir papildai ir visokie niuansai blush2.gif Mes link rudenio nors norėtume nors ir kitą ciklą. Na bet teks luktert ir pasidžiaugsim kitų mergyčių naujienomis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 13 vasario 2016 - 01:06
QUOTE(siaures meskute @ 2016 02 13, 02:11)
Mano 850 buvo. Kokius 4 metus geriau po 1 tabletę bet būdavo dažnai labai žemai normos arba net mažiau. Tai tr liepė mažinti ir va beveik metai užtenka po pusės. Tai laikosi 200-300.  O be vaistų vėl šoka virš 800. 
Todėl ir paklausiau koks buvo tavo kad net dviejų tablečių reikėjo. 

Mano buvo 730, bet su viena tablete tik iki ~400 nukrito, tai irgi keletą metų gėriau po 2 tabletes. Beje man irgi darė magnetinį rezonansą ir nieko nerado, manau nuo pastovios įtampos darbe buvo pakilęs g.gif
Atsakyti
Laba diena
Jau,kad esu sarasiuki ir savo laiku labai daug sulaukusi pagalbos,patarimu ir palaikymo is senbuviu mergaiciu..Kurioms,jei dar kas mane pamena,noriu padekoti ir siunciu pacius graziausius linkejimus wub.gif
Na,o mes dar ta viena pora,kuri sulauke Kaledinio Stebuklo wub.gif...Uz kuri esam dekingi Dievui!! Kolkas viskas gerai,plaka viena sirdute wub.gif
8dpi-45,2 12dpi-423,9 16dpi-1792,5
Linkiu visom,visom to pacio Stebuklo!! Ir kad tas kelias link JO, butu kuo trumpesnis ir kuo lengvesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2016 02 13, 14:51)
Laba diena
Jau,kad esu sarasiuki ir savo laiku labai daug sulaukusi pagalbos,patarimu ir palaikymo is senbuviu mergaiciu..Kurioms,jei dar kas mane pamena,noriu padekoti ir siunciu pacius graziausius linkejimus wub.gif
Na,o mes dar ta viena pora,kuri sulauke Kaledinio Stebuklo wub.gif...Uz kuri esam dekingi Dievui!! Kolkas viskas gerai,plaka viena sirdute wub.gif
8dpi-45,2  12dpi-423,9  16dpi-1792,5 
Linkiu visom,visom to pacio Stebuklo!! Ir kad tas kelias link JO, butu kuo trumpesnis ir kuo lengvesnis 4u.gif

Sveikinimai!!!!! Nuostabu wub.gif

Mačiau kitoje temuteje...ir pagalvojau ir jums jau pavyko wub.gif
Memorial? O gal galima šiek tiek pasmalsauti blush2.gif kaip ėjosi procesas ar snaigučių liko blush2.gif

Aukit stiprėkit didėkit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 02 13, 09:43)
Mano buvo 730, bet su viena tablete tik iki ~400 nukrito, tai irgi keletą metų gėriau po 2 tabletes. Beje man irgi darė magnetinį rezonansą ir nieko nerado, manau nuo pastovios įtampos darbe buvo pakilęs  g.gif

nu bet kaip įdomiai ir skirtingai kiekvienos organizmas į vaistus reaguoja, man MRT ir nieko nerado . endokrinologių verdiktas bromokriptinas iki nėštumo ir jo metu iki tam tikros savaitės. sutvarkė kompensacijas tai va ir geriu smile.gif
darbe ir aš nemažai streso turiu todėl galvoju gal įtakos turi , bet esu darius ir sustresavus ir po sex ir per mm ne streso būklėj man jis taip nekinta daug jei vaistus vartoju(nu gal šiek tiek šikteli bet ne daug), dažnai darau aš tyrimą , dabar jau kas 3-4 mėn bet seniau kas 1-2 mėn. bet tik pabandau nutraukti vistus iškarto vėl virš 800 man jis, tr sakė nesupranta kam aš bandau jį nutraukti jei aiškiai matosi kad jo pas mane be vaistų per daug. tik sakė reikia pasireguliuoti dozę nes per mažai prol ir nelabai gerai . tai va 4 metus gėriau po 1tab o dabar užtenka po pusę. todėl manau jei jau yra pastebėjimai kad šokinėja prolakt tikrai verta jį pastebėti ne vieną ciklą blush2.gif 4u.gif

kaip tavo sveikatėlė? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2016 02 13, 13:51)
8dpi-45,2  12dpi-423,9  16dpi-1792,5 

Kaip smagu skaityti wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 02 13, 14:54)
Sveikinimai!!!!!  Nuostabu  wub.gif

Mačiau kitoje temuteje...ir pagalvojau ir jums jau pavyko  wub.gif
Memorial?  O gal galima šiek tiek pasmalsauti  blush2.gif kaip ėjosi procesas ar snaigučių liko  blush2.gif
Aukit stiprėkit didėkit  wub.gif

Man labai sunkiai augo foliai,labai nevienodai.Stimuliacija buvo labai ilga ir su labai mazom dozem po 150 gonal.Norejo kuo daugiau ir kuo geresnes kokybes isstimuliuoti.Ispunktavo 7.Antra diena buvo 5,2 labai geri ir 3 silpnesni.Ketvirta diena situacija nepasikeite,buvo visi 5.Mes tokie laimingi buvome!!Nes praeitus kartus anta diena likdavo vos tik du ir tie labai silpnuciai.Trecia diena sodindavo.Si karta labai ilga laika vartojom tiek as tiek vyras visus tuos papildus us amerikos,mumiju ir t.t
Ketvirta diena susitikom su Semra ir embriologu,jie garantavo kad tiem dviems tikrai,tikrai darys PGD ir jei per nakti tie kitis bus tinkami jiems taip pat atliks genetini tyr ir saldys.Penktadieni laukiam skambuciu,kad pasakytu kada sodins,nes buvo mineja,kad gali buti taip kad sodins sesta diena.Sulaukiam skambucio ir girdim,kad per nakti embrionai suletejo dalinesi ir tie kur buvo labsi,labai geri dabar tik vidutines kokybes ir apie joki PGD nebegali buri ne kalbos.Turi skubiai sodinti,nes bojo kad gali visai sustoti dalinesi.Mums buvo sokas,galvojau,kad sirdis sustos man...Buvo nezmoniskai baisu!! Isodino du.Saldyti nebeliko nieko.
Mano AMH-3,8
Papildyta:
QUOTE(magute @ 2016 02 13, 15:23)
Kaip smagu skaityti  wub.gif  wub.gif

Magute,visa savo sirdim linkiu Jums pasiekti savo svajone ir atejus laikui laikyti savo rankose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2016 02 13, 15:28)
Man labai sunkiai augo foliai,labai nevienodai.Stimuliacija buvo labai ilga ir su labai mazom dozem po 150 gonal.Norejo kuo daugiau ir kuo geresnes kokybes isstimuliuoti.Ispunktavo 7.Antra diena buvo 5,2 labai geri ir 3 silpnesni.Ketvirta diena situacija nepasikeite,buvo visi 5.Mes tokie laimingi buvome!!Nes praeitus kartus anta diena likdavo vos tik du ir tie labai silpnuciai.Trecia diena sodindavo.Si karta labai ilga laika vartojom tiek as tiek vyras visus tuos papildus us amerikos,mumiju ir t.t
Ketvirta diena susitikom su Semra ir embriologu,jie garantavo kad tiem dviems tikrai,tikrai darys PGD ir jei per nakti tie kitis bus tinkami jiems taip pat atliks genetini tyr ir saldys.Penktadieni laukiam skambuciu,kad pasakytu kada sodins,nes buvo mineja,kad gali buti taip kad sodins sesta diena.Sulaukiam skambucio ir girdim,kad per nakti embrionai suletejo dalinesi ir tie kur buvo labsi,labai geri dabar tik vidutines kokybes ir apie joki PGD nebegali buri ne kalbos.Turi skubiai sodinti,nes bojo kad gali visai sustoti dalinesi.Mums buvo sokas,galvojau,kad sirdis sustos man...Buvo nezmoniskai baisu!! Isodino du.Saldyti nebeliko nieko.
Mano AMH-3,8

ogo .. jetau kaip visoms skirtingai jie ten sužiūri ... taip gera skaityti kad jums pavyko ir viską laiku spėjo wub.gif
tai kokios kokybės jums sodino ?
memorial? ar kurios klinikos statistiką gerinam ? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 13 vasario 2016 - 14:36
QUOTE(siaures meskute @ 2016 02 13, 15:34)
ogo .. jetau kaip visoms skirtingai jie ten sužiūri ... taip gera skaityti kad jums pavyko ir viską laiku spėjo  wub.gif
tai kokios kokybės jums sodino ?
memorial? ar kurios klinikos statistiką gerinam ? thumbup.gif

Taip,mes Memoriale.
Siaures meskure,stiprybes Jums ir kad kuo greiciau galetumete pradeti savo kelione link savo vaikucio ir,kad tai butu paskutinis bandymas,su pacia graziausia pabaiga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2016 02 13, 15:50)
Taip,mes Memoriale.
Siaures meskure,stiprybes Jums ir kad kuo greiciau galetumete pradeti savo kelione link savo vaikucio ir,kad tai butu paskutinis bandymas,su pacia graziausia pabaiga wub.gif

oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif wub.gif wub.gif

jeetau kaip jūsų visų istorijos įkvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 02 13, 15:52)
oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  wub.gif  wub.gif

jeetau kaip jūsų visų istorijos įkvepia  wub.gif

Ateis ta diena kai tu mums pasakosi savo istorija,o mes tave sveikinsim ir didziuosimes tavim.. wub.gif 4u.gif
Atsakyti