Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 36-ta tema

QUOTE(emirra @ 2016 02 13, 16:01)
Ateis ta diena kai tu mums pasakosi savo istorija,o mes tave sveikinsim ir didziuosimes tavim.. wub.gif  4u.gif

wub.gif
tikrai aš ir tikiu kad visos sulauksim wub.gif sunku kartais taip sunku tikėti bet nu tokios įstorijos įkvepiančios wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

pirmas ivf jums nepavyko .. ir sunkiai tada stimuliavosi ? o šiaip jūsų bėdelės kokios skaitosi buvo ?nes nu amh tai geras tik sperma ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 13 vasario 2016 - 15:23
QUOTE(siaures meskute @ 2016 02 13, 16:09)
wub.gif
tikrai aš ir tikiu kad visos sulauksim  wub.gif sunku kartais tup ytikėti bet nu tokios įstorijos įkvepiančios  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

pirmas ivf jums nepavyko .. ir sunkiai tada stimuliavosi ? o šiaip jūsų bėdelės kokios skaitosi buvo ?nes nu amh tai geras tik sperma ? g.gif

Mums sitas buvo trecias IVF. Pirmas buvo LV ir antras/treciad TR.Pas mane vienas pasalintas,o kita sia vasara TR blokavo kiausintaki,nes jame kaupesi uzdegiminis skystis.Ir kaip turkai teigia,kad prastos kiausialastes+prasta sperma.Nes pirmus du kartus pas mus buvo identiska situacija,ispunktuodavo 5.Antra diena likdavo du lb silpni ir trecia diena sodindavo.O si karta buvo geriau,bet va,penkta diena suletejo..Aisku as manau papildai mums tikrai siek tiek padejo+buvo atlikta LP+H dar ir sitie dasidejo prie sekmes.
Tik aisku labai gaila,kad penkta diena praradom tuos kitus,kurie visas tas dienas laikesi gerai,kodel suletejo ju dalijimasis taip mums ir negalejo aiskiai paaiskinti.
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2016 02 13, 16:27)
Mums sitas buvo trecias IVF. Pirmas buvo LV ir antras/treciad TR.Pas mane vienas pasalintas,o kita sia vasara TR blokavo kiausintaki,nes jame kaupesi uzdegiminis skystis.Ir kaip turkai teigia,kad prastos kiausialastes+prasta sperma.Nes pirmus du kartus pas mus buvo identiska situacija,ispunktuodavo 5.Antra diena likdavo du lb silpni ir trecia diena sodindavo.O si karta buvo geriau,bet va,penkta diena suletejo..Aisku as manau papildai mums tikrai siek tiek padejo+buvo atlikta LP+H dar ir sitie dasidejo prie sekmes.
Tik aisku labai gaila,kad penkta diena praradom tuos kitus,kurie visas tas dienas laikesi gerai,kodel suletejo ju dalijimasis taip mums ir negalejo aiskiai paaiskinti.

nu bet va buvo stipruoliukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 13 vasario 2016 - 17:29
QUOTE(emirra @ 2016 02 13, 13:51)
Na,o mes dar ta viena pora,kuri sulauke Kaledinio Stebuklo wub.gif...Uz kuri esam dekingi Dievui!! Kolkas viskas gerai,plaka viena sirdute wub.gif
8dpi-45,2  12dpi-423,9  16dpi-1792,5 
Linkiu visom,visom to pacio Stebuklo!! Ir kad tas kelias link JO, butu kuo trumpesnis ir kuo lengvesnis 4u.gif

Didžiausi sveikinimai wub.gif be galo del Jūsų dziaugiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2016 02 12, 20:32)
Sveikos,
Nekantrioji atsakau i tavo klausima. Prolaktinas galejo pakilti ir del nemiegojimo,nes jis reaguoja siaip i stresa,itampa ir pan. Taip pat ji reiktu priduoti iki 9.30,nevalgius ir negerus,neturejus bent kelias dienas lytiniu santykiu ir kaip ir buvo mineta,kad nebutu liesta krutine.
As pati iki nestumo vargau su padidejusiu prolaktinu,geriau net nestumo metu man rodos iki 12 sav.Bromokriptina 5 mg.man dare Magnetini nes buvo isitikine,kad turiu prolaktinoma.Bet va kodel tas prolaktinas buvo aukstas niekas negalejo paaiskinti. Patarciau prolaktina pastebeti kuri laika,nes jis kintantis ganetinai.Jei viskas ok bus velesniuose tyrimuose reiskias tiesiog itakojo aplinkos veiksniai.Sekmes. 4u.gif

4u.gif aciu uz paaiskinima.bet..tai kaip uzsidet liemenuka nesilieciant blush2.gif na jis pas mane nedaug uzkiles, ne taip kaip cia pas jus.turetu buti 29.9 o yra 34.1 ng/ml

Mane ta sunvote bjauryve tik kankina,jjauciu reikes pjaut.nes joks pulinys nesidaro o jau virs savaites.o 20 i turkija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 02 13, 17:56)
4u.gif aciu uz paaiskinima.bet..tai kaip uzsidet liemenuka nesilieciant blush2.gif  na jis pas mane nedaug uzkiles, ne taip kaip cia pas jus.turetu buti 29.9 o yra 34.1 ng/ml

Mane ta sunvote bjauryve tik kankina,jjauciu reikes pjaut.nes joks pulinys nesidaro o jau  virs savaites.o 20 i turkija doh.gif

na mūsų matais tavo būtų apie 700 tad reiktų tiesiog kelis ciklus pastebėti ir pačiai bus ramu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 02 13, 15:00)
na mūsų matais tavo būtų apie 700 tad reiktų tiesiog kelis ciklus pastebėti ir pačiai bus ramu  4u.gif

Kad ji kur...niekada neturejau problemu su juo.praejusiais metais kai dariaus buvo 8. Kazkiek.reikes pakartot butinai tyrima
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 02 13, 17:56)
4u.gif aciu uz paaiskinima.bet..tai kaip uzsidet liemenuka nesilieciant blush2.gif  na jis pas mane nedaug uzkiles, ne taip kaip cia pas jus.turetu buti 29.9 o yra 34.1 ng/ml

Mane ta sunvote bjauryve tik kankina,jjauciu reikes pjaut.nes joks pulinys nesidaro o jau  virs savaites.o 20 i turkija doh.gif

Na liemenele jei uzsidesi ji tikrai taip nestimuliuos krutines.Tiesiog pries darant kelias dienas pasistenk labai dusi nemuilint krutines,o ir hm...na kitaip neliest krutines-as ta prasme turejau.o liemeneles as irgi devejau nes be ju atrodau visai kaip be nieko lotuliukas.gif
Emmirute,ir cia labai labai tave sveikinu-tu zinai visa sirdim ir visom savo ziniom linkejau tau stebuklo.Ir dar manau nepaminejai svarbaus fakto,kad tau iki sio karto buvo surasta kad turi Leideno faktoriu ir nors isodino ir nestiprias blastutes-viena is ju irode kad PRIVALOME tiketi net kai atrodo kad vsio mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2016 02 13, 14:51)
Laba diena
Jau,kad esu sarasiuki ir savo laiku labai daug sulaukusi pagalbos,patarimu ir palaikymo is senbuviu mergaiciu..Kurioms,jei dar kas mane pamena,noriu padekoti ir siunciu pacius graziausius linkejimus wub.gif
Na,o mes dar ta viena pora,kuri sulauke Kaledinio Stebuklo wub.gif...Uz kuri esam dekingi Dievui!! Kolkas viskas gerai,plaka viena sirdute wub.gif
8dpi-45,2  12dpi-423,9  16dpi-1792,5 
Linkiu visom,visom to pacio Stebuklo!! Ir kad tas kelias link JO, butu kuo trumpesnis ir kuo lengvesnis 4u.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Ir aš iš jūsų pasisakymų kitose temutėse nujaučiau, kad jūs jau nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Emirra!!!!!! wub.gif pagaliau!!! Nuoširdžiausi ir didžiausi sveikinimai nuo mūsų!!
Atsakyti
emirra, sveikinu wub.gif wub.gif
QUOTE(siaures meskute @ 2016 02 13, 15:12)
...tai va 4 metus gėriau po 1tab o dabar užtenka po pusę. todėl manau jei jau yra pastebėjimai kad šokinėja prolakt tikrai verta jį pastebėti ne vieną ciklą  blush2.gif  4u.gif

kaip tavo sveikatėlė?  wub.gif

Aš irgi kas 3 mėnesius maždaug tikrindavausi drinks_cheers.gif

4u.gif Atrodo gerai kol kas, jau kai kurie dalykai sudėtingėja, nevisada pavyksta miegoti ir antrą kojinę kartais užsimauti būna sudėtingiau smile.gif Bet šiaip ritinėjuos neblogai dar 4u.gif
Atsakyti

Emirra, labai gera skaityti tavo naujienas! wub.gif
Atsakyti