QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 02, 17:21)

pas mane is pradziu mate 6..bet tik 3 kurie dominavo pagal didi, bet siandien dar atkase ketvirta kuris tinkamas.o visi kiti mažiukai. As pagal juos supratau, kad jie atiduoda demesi tik i tuos kurie jau yra nemazi pagal dydi.o tie visi kiti maziukai jiems neidomu.nes jie nepasivys jau situ didesniu.
Man isvis zaibisku greiciu augo kaip niekada.budavo uztrunka apie 14 dienu.o va si karta stimuluacija uztruko 8dienas tik

devinta diena susileidau sprogduka ir siandien vienuolikta diena -punkcija.
Idomu idomu kas cia gausis
Bet šiaip galiu mesti akmenį į turkų daržą, nes jie tikrai nesugeba suvaldyti ir optimizuoti folių augimo. Mums, mažarezervėms, svarbus ir vertingas kiekvienas folis, o jie nesugeba jų išauginti iki tinkamo dydžio. Buvai labai nusivylusi mano atveju, o dabar žiūri ir daugiau tokių atvejų.
Kai po savo nelaimės kontaktavau su Elis, tai ji sakė, kad sekantį kartą Estogen priming protocol. Kai aš jos klausiau, ar jis neužslopins folių augimo per daug, jai man šį protokolą labai gyrė ir sakė, kad jis labai pasiteisinęs ir šiaip labai geras. Dabar vėl kontaktuoju su Mastura, tai ji mane informavo, kad profesorė jau pasirinko kitą variantą, t. y. man nebūtų taikomas Estrogen priming protocol, bet būtų skiriamas gonalis mažesnėmis dozėmis. Bet darant IVF LV su mažesnėmis dozėmis pas mane vis tiek vienas folis šaudavo į viršų, bandžiau aprašyti tai Masturai, kad ji informuotų profesorę, bet pasak jos gydytojai nusprendė, kad man būtų taikomas mažesnės dozės gonalis. Kažkaip man labai susvyravęs pasitikėjimas turkais

, o dar jūsų, nekantrioji ir Lalabamba, atvejai su nedideliu folių skaičiumi tą tik patvirtina.
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 02, 17:47)

aciu tau to paties
Tai ka cia dabar man daryt?ar palaukt isodinimo ir prasytis ar ta crinone taip ir naudot...nu kas geriau?
Aš asmeniškai užsiėmiau saviveikla. Crinoną naudojau po punkcijos, o kai įsodino tą vakarą suleido man dvi ampules progestan. Paskui progestan leisdavo kas antrą dieną po ampulę, o ryte ir tais vakarais, kai neleisdavo progestan, naudojau crinoną.