Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 36-ta tema

QUOTE(orya @ 2016 03 02, 15:56)
Man darė, HCG tyrimas priklauso nemokamas Memorial, tik kad dauguma nesulaukia jo, grįžta namo.

Kelinta buvo diena kai dare? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 03 02, 16:42)
Smagu girdėt!! Bus stipruoliai, kitaip negali būti - tiek palaikymo komandos už juos serga  mirksiukas.gif    gathering.gif  lithuania.gif
Papildyta:
Merginos, o jūs GN savo noru ir pageidavimu darotės ar ją skiria daktaras? Apšvieskit mane  blush2.gif  Ką jinai parodo, kokiu tikslu?

4u.gif dekui mergyt, jau taip tikiuosi wub.gif
O gn tai man liepe darytis.paroso ar kiausintakiai pratekami
Papildyta:
[quote=siaures meskute,2016 03 02, 17:18]
Laikom kumščius!!! thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Papildyta:

wub.gif 4u.gif aciu..oj kiek cia jusu, nu negali nepasisekt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 03 02, 17:42)
Smagu girdėt!! Bus stipruoliai, kitaip negali būti - tiek palaikymo komandos už juos serga  mirksiukas.gif    gathering.gif  lithuania.gif
Papildyta:
Merginos, o jūs GN savo noru ir pageidavimu darotės ar ją skiria daktaras? Apšvieskit mane  blush2.gif  Ką jinai parodo, kokiu tikslu?

Visas GN skyrė daktarai. Jei kyla koks neaiškumas daro GN . Man darė ir po H ir po LP .
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 03 02, 18:51)
Na bet Lalabambos atveju po climaros sunkiai stimuliavosi.
Su žemu rezervu jau taip yra.... Vienoms paslopinus gerai auga o va kitoms nebeišsistimuliuoja... 
Aš visad bijojau ilgo protokolo.. Na climara nesiskaito ilgas bet vistiek slopinimas...
Papildyta:

Gonalis grynas fsh. O luveris grynas lh.
Matyt jo trūksta jai todėl ir skyrė.  nes jis reikalingas ir  augimui,  kai pakyla lh įvyksta O. Tai matyt pagal krauja mato kad jo reikia.  4u.gif

Ačiū, šiaurės meškute už paaiškinimus 4u.gif.
Suprantu, kad tas estrogen priming protokolas slopina kiaušidžių veiklą, bet Elis man aiškino, kad yra pleistrai dviejų stiprumų 3, 8 ir 1, 9. Mano atveju, būtų taikę 1, 8 stiprumo ir pasak jos jis lb pasiteisina. O dabar bijau, kad jie vėl nusugebės išspausti geriausio varianto verysad.gif. Tikra maišalynė galvoje g.gif.
Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2016 03 02, 22:08)
Suprantu, kad tas estrogen priming protokolas slopina kiaušidžių veiklą, bet Elis man aiškino, kad yra pleistrai dviejų stiprumų 3, 8 ir 1, 9. Mano atveju, būtų taikę 1, 8 stiprumo ir pasak jos jis lb pasiteisina. O dabar bijau, kad jie vėl nusugebės išspausti geriausio varianto verysad.gif. Tikra maišalynė galvoje g.gif.

Murke, gal jau Stambule esat??? Pranešk, kad visa širdimi siųsčiau geriausias mintis jums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 03 02, 21:09)

Murke, gal jau Stambule esat??? Pranešk, kad visa širdimi siųsčiau geriausias mintis jums wub.gif

Oi ne, uz geros savaites tik busiu smile.gif kol kas bandau darbus apsidirbti iki visko smile.gif
Papildyta:
Merginos, uz visas laikau kumstukus wub.gif kuo daugiau foliu, kuo geresniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 02, 21:01)
Kelinta buvo diena kai dare?  4u.gif

8dpi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 03 02, 20:48)

Vadinasi ir as taip padarysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 03 02, 22:16)
Oi ne, uz geros savaites tik busiu  smile.gif kol kas bandau darbus apsidirbti iki visko smile.gif
Papildyta:
Merginos, uz visas laikau kumstukus  wub.gif kuo daugiau foliu, kuo geresniu smile.gif

Tai kai būsi jau Stambule, painformuok smile.gif, kad mintimis palaikyčiau tave 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(orya @ 2016 03 02, 23:48)

O tau Orya asmeniškai dėkoju, kad vis užsuki į šį skyrelį 4u.gif.
Labai labai svarbus merginų, kurioms jau pasisekė palaikymas.
AČIŪ TAU 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Lalabamaba, Nekantrioji - kumštukai už jus 4u.gif

Mergaitės, man kažkaip galva nlb "išneša" blush2.gif . Žodžiu reik pasidaryti histero su įrašymu, planuoju Grybo gtv., norėčiau pas gyd. Mečėjų, tik kad jis kovo mėn. nedirba, o balandį dirbs kas antrą penktadienį. Jis kaži visą laiką taip dirbo, pas jį darėtės ar taip pas kokį gyd., ką rekomenduotumėt? Nes su savo c.d. as tikrai nepataikysiu pas jį...Pasidalinkite savo patirtim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 03 kovo 2016 - 10:38
QUOTE(rneringa @ 2016 03 03, 09:38)
Labai labai svarbus merginų, kurioms jau pasisekė palaikymas.
AČIŪ TAU 4u.gif wub.gif

Labai norisi, kad visoms pasisektų sulaukti savo svajonės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 03 03, 11:23)
Lalabamaba, Nekantrioji - kumštukai už jus  4u.gif

Mergaitės, man kažkaip galva nlb "išneša"  blush2.gif . Žodžiu reik pasidaryti histero su įrašymu, planuoju Grybo gtv., norėčiau pas gyd. Mečėjų, tik kad jis kovo mėn. nedirba, o balandį dirbs kas antrą penktadienį. Jis kaži visą laiką taip dirbo, pas jį darėtės ar taip pas kokį gyd., ką rekomenduotumėt? Nes su savo c.d. as tikrai nepataikysiu pas jį...Pasidalinkite savo patirtim  4u.gif

aš asmeniškai dariausi su įrašu pas Mečėjų, bet esu darius ir gimdos operaciją pas Ališauską, tikrai profesionaliai atliko, visi giria jo darbą. Gal pas jį tada bandyčiau, jis taip pat dirba Grybo g.
Nežinau ar teisybė, bet viena ausim girdėjau, kad berods ir Santariškės įrašinėja, gal reikėtų giliau pasidomėti g.gif Galima bendraujant net to paties Ališausko pasiteirauti, nes jis ir Santariškėse dirba.
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 03 02, 20:32)
Visas GN skyrė daktarai. Jei kyla koks neaiškumas daro GN . Man darė ir po H ir po LP .

Supratau, tai man tuomet nesirūpint dėl GN ir laukt nurodymų iš daktarų mirksiukas.gif
Maniau, kad HSG yra tai, kas parodo kiaušintakių pratekamumą - HSG dare LT VK ir sake viskas gerai. Histero dare Medicanoj sausį - viskas gerai (mažą polypuką pašalino).... Tai kam dar galėtų GN blush2.gif Ar tik kaip papildomam patikrinimui?
Papildyta:

Tigriuke o jūs kitą ivf planuojat daryti?
[/quote]

Reikia planuot, negalima rankų nuleisti mirksiukas.gif Man iš tikrųjų tai kraujas užvirė po nepasisekimo vasario mėn. Medicanoj - įsodino tris (taip, mūsų sprendimu visas 3) geros kokybės blastocistas ir net jokio kibimo!!! Nežiūrint to, kad ciklą prieš tai darė histero ir gimdos pabraižymą geresniam kibimui užtikrinti... Tai jau nebežinau ir ką galvot... Dabar labai noriu kitų daktarų - antrų, trečių akių nuomonės..... Atrodo padarėm viską ir še Tau...
Tai vakar užsibookinau bilietus- skrendu konsultacijai ir į Memorial ir į Bachechi vienu ypu blush2.gif Antra Velykų diena tikiuosi bus sėkminga pradžia bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 03 03, 12:52)
Supratau, tai man tuomet nesirūpint dėl GN ir laukt nurodymų  iš daktarų mirksiukas.gif
Maniau, kad HSG yra tai, kas parodo kiaušintakių pratekamumą - HSG dare LT VK ir sake viskas gerai. Histero dare Medicanoj sausį - viskas gerai (mažą polypuką pašalino).... Tai kam dar galėtų GN  blush2.gif  Ar tik kaip papildomam patikrinimui?

GN (gimdos nuotrauka) = HSG (histerosalpingograma)
Atsakyti