Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 36-ta tema

QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 03 07, 22:03)
Nu va, as neperspejau. Bet net nepagalvojau, kad uz tokius pinigelius tik paziures, ir nieko daugiau apciuopiamo neduos... O kai vaziavot i konsultacija prase/ reikejo tu nuotrauku ar irasu? As pasakiau Memorial, kad man dare histero, bet realiai parodyti ka tai neturiu...  doh.gif

Dar turėjau turėti cd,ar atminties kortele, bet kadangi jau buvau išvykusi iš Vilniaus tai jie sutiko suorganizuoti tai( bet l ilgai teko ju prašyti). Aš taip pat maniau kad už tokius pinigėlius bus padaryta tai, bet deja. Pasirodo ne. I TR siunčiau iraša bet jiems netiko. Teko man kartoti H .
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 07, 20:21)
As jau PUPO nestuke.gif  wub.gif  blush2.gif isodino viena 5AA ir kita AB...ir turiu snaigute 5AA wub.gif  wub.gif mano visi trys zuikučiai issilaike thumbup.gif  bigsmile.gif

lithuania.gif nuostabu, 5AA labai geros kokybės blastutė drinks_cheers.gif ir netgi dar vieną tokią užšaldė, na tiesiog nuostabu thumbup.gif thumbup.gif labai nemėgstu taip sakyti, bet, o ką aš tau sakiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man įsodino vieną 5AA blastute ir rezultatai kaip matai nestuke.gif labai linkiu aukštų hcg skaičiukų ir siunčiu visom visom mėlyną mėlyną virusiuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2016 03 07, 20:23)
Sveikutes, senokai rasiau  4u.gif
Labai stengiuos buti neprietaringa, zinau kiek laukiamos cia geros zinios, koks svarbus ir jauciamas palaikymas.
Todel nedrasiai daliniuos musu HCG  blush2.gif :
13 DPO - 65
16 DPO - 214
19 DPO - 1615.

Tik nezinau ar tinku siai temai, bet ji buvo mano paskutine viltis, joje radau daug informacijos ir puikiu zmoniu. Netinku, nes sie augantys skaiciai ir svajone manyje - ne turku darbo rezultatas, o naturalus stebuklas.  blush2.gif

Druide, koks stebuklas wub.gif lengvo laukimo smile.gif cia toks stebuklas!
Atsakyti
Panos, Jūs man pasakykit kaip yra su vizomis į Turkiją? Yra kokios nors ar nėra? Vyras paklaikęs skambina, sako, per radiją sakė, kad tik planuojama įvesti bevizį režimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 03 08, 07:08)
Panos, Jūs man pasakykit kaip yra su vizomis į Turkiją? Yra kokios nors ar nėra? Vyras paklaikęs skambina, sako, per radiją sakė, kad tik planuojama įvesti bevizį režimą smile.gif

Nereikia mums lietuvos piliečiams vizu smile.gif Tegu vyras nusiramina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulyte: 08 kovo 2016 - 08:13
Aciu labai, mergaites, uz palaikyma group.gif
Negaliu 100 proc. pasakyti kas padejo, bet si menesi leidausi imunoglobulina. Gal jis daro stebuklus tiems, kurie turi neaiskios (greiciau imunines) kilmes nevaisinguma g.gif
Gal kam taip pat pagelbes nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2016 03 08, 09:59)
Aciu labai, mergaites, uz palaikyma  group.gif
Negaliu 100 proc. pasakyti kas padejo, bet si menesi leidausi imunoglobulina. Gal jis daro stebuklus tiems, kurie turi neaiskios (greiciau imunines) kilmes nevaisinguma  g.gif
Gal kam taip pat pagelbes  nestuke.gif  wub.gif

Druide, kodėl leidotės imonoglobuliną? Juk gyd. Karpenko jį skiria kai vyksta IVF procesas. Jūs kaip suprantu jį pradėjot naudoti anksčiau? Gal gali paaiškinti ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 07, 19:21)
As jau PUPO nestuke.gif  wub.gif  blush2.gif isodino viena 5AA ir kita AB...ir turiu snaigute 5AA wub.gif  wub.gif mano visi trys zuikučiai issilaike thumbup.gif  bigsmile.gif

Sveikinimai pupienei nestuke.gif wub.gif , lauksim aukštų skaičiukų wub.gif wub.gif

QUOTE(DruiDe @ 2016 03 07, 20:23)
Sveikutes, senokai rasiau  4u.gif
Labai stengiuos buti neprietaringa, zinau kiek laukiamos cia geros zinios, koks svarbus ir jauciamas palaikymas.
Todel nedrasiai daliniuos musu HCG  blush2.gif :
13 DPO - 65
16 DPO - 214
19 DPO - 1615.

Tik nezinau ar tinku siai temai, bet ji buvo mano paskutine viltis, joje radau daug informacijos ir puikiu zmoniu. Netinku, nes sie augantys skaiciai ir svajone manyje - ne turku darbo rezultatas, o naturalus stebuklas.  blush2.gif

thumbup.gif sveikinimai su stebukliuku wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 03 08, 10:16)
Druide, kodėl leidotės imonoglobuliną? Juk gyd. Karpenko jį skiria kai vyksta IVF procesas. Jūs kaip suprantu jį pradėjot naudoti anksčiau? Gal gali paaiškinti ax.gif ?

Tiesiog jau nieko nebetikejau ir nusprendziau paziuret kaip reaguos mano organizmas i si vaistuka. Plius turejau informacijos, kad kartais tai padeda.
Plius su daktare sneketa buvo kad galima pradet ji naudot ir anksciau nei tik IVF diena.
Reikia viska aptarti su Karpenko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 08 kovo 2016 - 09:35
Kaip smagu skaityti, kiek gerų žinių !!!! juhuuuuu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Visom po 4u.gif auginkit didelius pilvelius nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 08 kovo 2016 - 09:43
QUOTE(DruiDe @ 2016 03 08, 10:25)
Tiesiog jau nieko nebetikejau ir nusprendziau paziuret kaip reaguos mano organizmas i si vaistuka. Plius turejau informacijos, kad kartais tai padeda.
Plius su daktare sneketa buvo kad galima pradet ji naudot ir anksciau nei tik IVF diena.
Reikia viska aptarti su Karpenko  4u.gif

Tai kaip suprantu tu pati saviveikla neužsiiminėjai, o pagal gyd. Karpenko sudarytą planelį naudojai vaistukus. O kaip ji tau buvo skyrusi? Pora mėnesių prie IVF naudoti?
Atsakyti
Labas rytas mergaitės 4u.gif

Užsukau čia pasidomėti kaip kam sekasi ir radau labai gražių naujienų wub.gif Sveikinu Druide wub.gif - auginkit ir saugokit stebuklėlė ar stebuklėlius, nes stebuklai tikrai vyksta.
Nekantrioji - puiki kokybė, mūsų buvo prastesnė wink.gif linkiu jums ir visoms minančioms šį sunkų kelią tik sėkmės ir sulaukti savo mažuliukų!!!!! Siunčiame tikriausiai jau paskutinius virusiukus ax.gif
Atsakyti