Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 36-ta tema

QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 08, 17:09)
Didelio nenusimato, tai belieka melstis, kad bus stiprūs...  ax.gif

Labai labai to linkiu 4u.gif Ir dar kartą siunčiu virusiuką užtvirtinimui, kad tikrai prikibtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 03 08, 17:16)
Sveika smile.gif
Galesiu paimti kai sudimatysim. Turetume speti susitikti smile.gif

Nu aš tikiuoooosi.... biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(orya @ 2016 03 08, 17:21)
Labai labai to linkiu  4u.gif Ir dar kartą siunčiu virusiuką užtvirtinimui, kad tikrai prikibtų  wub.gif

Ačiū! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 08, 16:24)
Nu aš tikiuoooosi....  biggrin.gif  thumbup.gif
Ačiū!  wub.gif  wub.gif

As irgi biggrin.gif ir kaip laukiu!!
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 03 08, 17:36)
As irgi biggrin.gif ir kaip laukiu!!

Prisiduok, kai jau būsi Atatiurko žemėj ... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 08, 17:09)

Lalabamba, tikėk savo žirniukais wub.gif. O kokiomis dozes gonalio jums skyrė? Ir koks jūsų amh?
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2016 03 07, 22:19)
Sveikutes,taip vakar mano draugei isodino viena blastute kuri is 19 ispunktuotu foliu ir po pgd liko pati stipriausia.Tai dabar laukimas ir hcg 14diena,statistikai informuosiu.

Kumščiai suspausti už stipruolę! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Bet tai sakyčiau liūdnas rezultatas, iš 19 likt vienai... g.gif Turkai nekomentavo kame priežastys? g.gif
Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2016 03 08, 17:45)
Lalabamba, tikėk savo žirniukais  wub.gif. O kokiomis dozes gonalio jums skyrė? Ir koks jūsų amh?

Tikiu, iš paskutiniųjų tikiu!! 4u.gif smile.gif Praeitais metais darant Lietuvoje AMH - 2,2, pas turkus - 0,51. Tai šiais metas jis tikrai dar mažesnis... O Gonalis buvo 225 (5 dienas), 250 (4 dienas), 225 ir 150.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 08 kovo 2016 - 16:55
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 08, 14:09)

4u.gif tikek zirniukais, ne kiekybeje esme, svarbu kokybe ir rezultatas wub.gif kumtukai uz jus 4u.gif

O man siandien kaip negera verysad.gif lb skauda pilva, net po punkcijos taip neskaudejo.o saltis purto net nei koldra iki ausu nepadeda su karsta arbata.tikiuos nepasigavau kokio viruso g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekantrioji:): 08 kovo 2016 - 17:21
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 08, 16:39)
Prisiduok, kai jau būsi Atatiurko žemėj ...  biggrin.gif  4u.gif

As toki finta susukau ir atskrendu su su drauge biggrin.gif jau poryt biggrin.gif
Bet drauge islydziu sekmadieni ryte, tai gal noretumet sekmadieni ir susimatyt? Nes iki tol manau laukia intensyvus Stambulo (jau kaip sava jauciuosi) aprodymas biggrin.gif

Susirasom smile.gif

Lorde, labai dziaugiuosi, kad tavo draugei bent 1 is po PGD stipruolis liko.. as turiu draugu, kur nieko neliko is dar didesnio kiekio.. ir suprantu, kad mums praeita karta labai pasiseke tureti ta 1 sveika. O dabar labai bijau PGD, kad nebepasiseks taip sad.gif nenoriu tos minties prisileisti, bet islenda ji ir viskas sad.gif
Atsakyti
Nu šakės,iskilo temperatura 38
Atsakyti
Murke, Lordes drauge, man is 20 ispunktuotu po PGD liko taip pat 1 genetiskai sveikas. Dabar jam 16 savaiciu, po truputi vakarais bando spardyti mamka is vidaus blush2.gif Nenukabinkit nosies, sis kartas bus kitoks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taip pat siunciu virusiukus, bet dar nezinau kokios jie spalvos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yendy: 08 kovo 2016 - 18:42
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 08, 17:08)
g.gif o tu nenori daugiau nieko pasakyt bigsmile.gif  wub.gif pavarazink daugiau nu wub.gif

Na tikra tu nekantruolė lotuliukas.gif sakyčiau kad taves laukia šviesi ateitis nestuke.gif wub.gif

QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 08, 19:32)
Nu šakės,iskilo temperatura 38

g.gif nuo ko čia tau dabar taip iškilo g.gif o gal mažius kabinasi drinks_cheers.gif man pačioj pradžioj temperatūra irgi laikėsi 37,2, o jei pas tave abu kimba į darbą ir rausiasi tarp pataliukų, tai ir užkilo iki 38 mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Siulau gerti paracetamoli ir musti temperatura.
Atsakyti