dėkui moterys, eisim pas LORistę šiendien, kuri stebi vaiką, tegu pasižiūri ir ką nors gal pasakys...
Man po gimdymo irgi buvo su atmintim prastai, bet tai dėl motinystės ir darbo derinimo, dieglių ir masažų, mp nusitraukinėjimo, lyginimo ir stengimosi būt tobula viską spejančia mama

Tiesiog jei pervargsti, atminčiai prastai.
Dėl skiepų - šv tikėjau visa propaganda. Iki mmr skiepo. Toj konferencijoje, kur buvau, buvo sudėlioti visi veiksniai - trumpai- jei yr neštumo komplikacijų, gresiantis persileidimas, kraujospūdis aukštas, neretai priešlaikinis gimdymas, tai jau gali būt genetiniai veiksniai, vėlgi gimdymas - su sava specifika, galima hipoksija, ir pan. Autistiški vaikai yra su šiek tiek kitokiu metabolizmu, linkę alergijas. ir jei tokioj eilėj veiksnių prisideda ir skiepas, tai organizmas gali ir labai stipriai sureaguot, kiek domėjausi savo ruožu, vien aliuminio koncentracija keliais šimtais vienetų viršija leidžiamą dozę ..Bet aš dar neatsakiau į kls, ar tas skiepas buvo taškas eilėj veiksnių, ar pats viską padarė. Mums tiesiog reikėjo tą skiepą dar labiau nukelt, su didesne kūno mase gal kitaip būt buvę. Bet ką dabar jau padarysi...užtat ir dėl narkozės yr atitinkamas nerimas.
Radom paspirtuką, vakar
mieravomes 
užsisakėm, bus sūneliui dovana.
Alchemie tu ir savo pažiūrėk, juk rašiau, jei tiks, į kaimą imsime