Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Apklausa: Kas JUMS galėtų padėti/padeda, kad jaustumėtės geriau? (67 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
user posted image

Ko nekuriat naujos temos. Aš pagalvojau, kad neturėsiu ką naujo pasakyt. Bet še jums, kad turėtumėt ko nekęsti, kaip viena narė kadais rašė "aš nuoširdžiai nekenčiu šitų tavo apklausų". biggrin.gif

Aš šandien piktas keksas. Nžn kodėl. Viskas užknisa. VISKAS.
Atsakyti
man tai neleidzia dalyvaut apklausoj biggrin.gif

šiandien dariau parduotuvių terapiją,namo grįzau su klausimu kur dingsta pinigai ir visa apsipatenkinus biggrin.gif
man 4išeiginės,maniau nebus ką veikt,bet radau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 02 14, 03:18)
man tai neleidzia dalyvaut apklausoj biggrin.gif

šiandien dariau parduotuvių terapiją,namo grįzau su klausimu kur dingsta pinigai ir visa apsipatenkinus biggrin.gif
man 4išeiginės,maniau nebus ką veikt,bet radau biggrin.gif

Man ir neleidzia balsuot.Ir nepatiko. Kad tik vieną variantą galima pasirinkt, man padėtų miksas smile.gif
Atsakyti
Mėgstu gerai atliktas apklausas, bet tai labai sudėtinga padaryti (turiu šiek tiek profesinės patirties). O į šitą atsakyti sunku.
Labai psichiškai tvirtų žmonių jokia situacija neišvercia iš kojų, mažiau tvirtiems, esat blogai situacija,i atitaikyti vaistai labai padeda. Na jo tiems, kuriems genų nulemta būti psichiškai silpniems - 'bloga gyvenimiška situacija' gali tapti bet kokia smulkmena, kurios tvirtesni žmonės net nepastebėtų.
Dar man atrodo, kad labai svarbu, tai kiek Dievas 'dave proto'. Tai nelabai susiję su issilavinimu, gal šiek tiek su auklėjimu.
Neseniai perskaičiau tokią šventojo mintį. - 'kas iš to, kad tu laikaisi pasninko, jei edi savo brolį. '
Atsakyti
QUOTE(Bestygė @ 2016 02 14, 08:48)
man padėtų miksas smile.gif

Per gerai čia jums būtų. biggrin.gif

O jei rimtai, tai visi tie bla bla JAU seniai būtų padėję.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 02 14, 13:37)
Per gerai čia jums būtų.  biggrin.gif

O jei rimtai, tai visi tie bla bla JAU seniai būtų padėję.

O as nesirinkau bla bla schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(PRANAITE @ 2016 02 14, 09:23)
Labai psichiškai tvirtų žmonių jokia situacija neišvercia iš kojų,  mažiau tvirtiems,  esat blogai situacija,i atitaikyti vaistai labai padeda. Na jo tiems, kuriems genų nulemta būti psichiškai silpniems - 'bloga gyvenimiška situacija' gali tapti bet kokia smulkmena, kurios tvirtesni žmonės net nepastebėtų.
Dar man atrodo, kad labai svarbu,  tai kiek Dievas 'dave proto'. Tai nelabai susiję su issilavinimu, gal šiek tiek su auklėjimu.
Neseniai perskaičiau tokią šventojo mintį. - 'kas iš to, kad tu laikaisi pasninko, jei edi savo brolį. '

Drisciau nesutikt. Is dalies. buna ne situacija, o situaciju virtines. Metu metais be atokvepio psichikai, kunui.Tada net tvurciausia psichika sutabaluoja. Lasas po laso ir akmeni prataso. Aisku, yra kam ir vieno laso uztenka.Be to, su kiekvienu atkryciu, gyvenimo aplinkybem vis sunkiau psichikai atsitiest.o buta daug pavyzdziu konclageriuis ir pan kai zmones tiesiog mire neteke vilties, neiprasmine kancios. Nematydami tikslo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bestygė: 14 vasario 2016 - 13:55
Tai kad tą patį, tik kitais žodžiais pakomentavai, Bestyge.

O keltis po visokių psichozių tikrai vis sunkiau ir sunkiau su laiku. Ir to laiko reikia vis daugiau.
Atsakyti
daug pinigų biggrin.gif biggrin.gif prajuokinot. Aš tai nuoširdžiai atsakiau. Nėra man jokios depresijos, tik vaikystės traumos. Atleidžia iš darbo - ir man depresija. Dirbu - ir man euforija. Nu jo, jautrių, ištampytų nervų, nepasitikinti savim, bet ar maža tokių aplink? Visai gerai man gyventi. Knygų visokių paskaitau, tabletes geriu ir jau žiūrėk visai neprastai tam kartui.

kabinu riešutų sviestą.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 02 13, 21:41)

kaip viena narė kadais rašė "aš nuoširdžiai nekenčiu šitų tavo apklausų".  biggrin.gif

O, Night, kaip malonu. biggrin.gif
Įsiamžinau visiems laikams. ax.gif
Ateityje kai tik kursi temą su apklausa, kad tik nepamirštum tos "nuoširdžiai nekenčiančios" paminėt. Šį kartą pamiršai mano nicką įvardint. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2016 02 14, 17:34)
daug pinigų biggrin.gif biggrin.gif prajuokinot. Aš tai nuoširdžiai atsakiau. Nėra man jokios depresijos, tik vaikystės traumos. Atleidžia iš darbo - ir man depresija. Dirbu - ir man euforija. Nu jo, jautrių, ištampytų nervų, nepasitikinti savim, bet ar maža tokių aplink? Visai gerai man gyventi. Knygų visokių paskaitau, tabletes geriu ir jau žiūrėk visai neprastai tam kartui.

kabinu riešutų sviestą.

Bet tai kiti sako, kad rimtai pinigai padėtų... Aš tvirtai žinau, kad man neturėtų jokios įtakos jokie milijardai...
Aš iš pasimatymo su Valentina. Valentina buvo graži. Labai gražūs plaukai. Bet nereikėjo tiek ėst ir gert. Vos parsivilkau. blink.gif

QUOTE(Pinot noir @ 2016 02 14, 20:17)
O, Night, kaip malonu. biggrin.gif
Įsiamžinau visiems laikams.  ax.gif
Ateityje kai tik kursi temą su apklausa, kad tik nepamirštum tos "nuoširdžiai nekenčiančios" paminėt. Šį kartą pamiršai mano nicką įvardint.  biggrin.gif

O kam. Sąmoningai nevardinau. tongue.gif
Visiems laikams aš nesiruošiu būt depresike. schmoll.gif
Nereik baksnot prištais, kad kone puse gyvenimo jau esu. schmoll.gif
[paglosto žvėrį - Pinot ir bėga].

Atsakyti
Man irgi neleidzia balsuot, kazi kodel. Bet is karto tiksliai zinojau kuri rinktis:)
Papildyta:
QUOTE(Night13 @ 2016 02 14, 21:52)
Bet tai kiti sako, kad rimtai pinigai padėtų... Aš tvirtai žinau, kad man neturėtų jokios įtakos jokie milijardai...

Ka zinau, kazkuria prasme padetu. Nu tokia mechanine, gal butu ramiau tiesiog isgyventi. Bet man irgi jokie materialus dalykai nepadetu nuo to egzistencinio nerimo, blogos jausenos ir pan. Pastebejau kad isgyvenus koki gilu jausma, ar patyrus man patinkanti santyki su zmogum ar zmonem, bunu pakyleta labiau ir ilgiau, negu ten kokia dovana ar babkiu gavus.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 02 14, 21:52)

Visiems laikams aš nesiruošiu būt depresike.  schmoll.gif
Nereik baksnot prištais, kad kone puse gyvenimo jau esu.  schmoll.gif
[paglosto žvėrį - Pinot ir bėga].

smile.gif Jo, Pinot trūksta dėmesio, ateina, kai tik pašvilpia.
Depresike tu tai tikrai nebūsi visą gyvenimą, ja ir nesi greičiausiai, bet tulžies tau tikrai nepritruks. smile.gif
Atsakyti