Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Apklausa: Kas JUMS galėtų padėti/padeda, kad jaustumėtės geriau? (67 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kliomba @ 2016 02 15, 02:06)
Ka zinau, kazkuria prasme padetu. Nu tokia mechanine, gal butu ramiau tiesiog isgyventi. Bet man irgi jokie materialus dalykai nepadetu nuo to egzistencinio nerimo, blogos jausenos ir pan. Pastebejau kad isgyvenus koki gilu jausma, ar patyrus man patinkanti santyki su zmogum ar zmonem, bunu pakyleta labiau ir ilgiau, negu ten kokia dovana ar babkiu gavus.

Aš galvoju gal čia visiems taip... Pinigai lygu saugumas, bet nebetikiu, kad jis tikras, ilgailaikis gali būt.

QUOTE(Pinot noir @ 2016 02 15, 11:26)
smile.gif Jo, Pinot trūksta dėmesio, ateina, kai tik pašvilpia.
Depresike tu tai tikrai nebūsi visą gyvenimą,  ja ir nesi greičiausiai, bet tulžies tau tikrai nepritruks.[B]  smile.gif

blink.gif Kur čia tą tulžį dabar matei?
Nu bet matyk, jei nori matyt, žinoma - apie tave pačią visa tai ir yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 15 vasario 2016 - 10:57
QUOTE(bučkis @ 2016 02 11, 17:21)
o kas baisiausia būtų kreipusis pagalbos? kas baisaus gali nutikti?

Gal rizika, kad padejejas sudauzys burbula? Likti be prieglaudos?

QUOTE(TarpDviejuPasauliu @ 2016 02 11, 23:10)
Kiekviena diena kova, atsikelti is lovos, o kam? bet vis tiek keliesi, prausiesi, gamini valgyt, eini i darba, viskas kaip pro migla ir per prievarta, bet reikia, o kam...
Tada susikuri savo pasauli galvoje ir tunai ten nes taip lengviau bet ne iseitis nes kai reikia islysti buna baisu.

Apie sita mastau. g.gif
Ieskai prasmes rutinoje? Noretum, kad kazkas padetu gerai jaustis pilkoje kasdienybeje, ar kaip?

As irgi mintimis nuklystu atlikdama nuobodzias pareigas, bet vadinu tai svajonemis?..Viltimi gal, arba ateities planais?

Zmonems, tiesa, nepasakoju ju kaip tiesos apie save.

QUOTE(deraramos @ 2016 02 14, 16:34)
Nu jo, jautrių, ištampytų nervų, nepasitikinti savim, bet ar maža tokių aplink? Visai gerai man gyventi. Knygų visokių paskaitau, tabletes geriu ir jau žiūrėk visai neprastai tam kartui.

kabinu riešutų sviestą.

Kazkodel prajuokino. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pas mus permainos vyksta 4u.gif , tai kol kas nerašau smile.gif vėliau.

Apklausa faina, trumpam pakelia nuotaiką, ir, manau, Night labai korektiškai ją pateikė. Aš parašiau daug pinigų, nes didesnė suma, net jeigu ji vienkartinė, VISADA pagerina savijautą smile.gif, aišku, neišgydo visam ir neišsprendžia esminių problemų, bet kelioms dienoms ar net savaitėms suveikia. biggrin.gif Bais geri vaistai, tik daugiau ir dažniau reiktų.
Atsakyti
Mano nauja daktare tiesiu taikymu mane nusiunte pas psichiatra...tai kovo menesiui uzregistravo.nu gal ir gerai,ka as zinau....
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 02 15, 15:48)
Mano nauja daktare tiesiu taikymu mane nusiunte pas psichiatra...tai kovo menesiui uzregistravo.nu gal ir gerai,ka as zinau....

ko pripasakojai?

apklausa lyg ir gera, bet as irgi noreciau turet galimybe pasirinkt kelis variantus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2016 02 15, 15:39)
Sveikos, pas mus permainos vyksta  4u.gif , tai kol kas nerašau smile.gif vėliau.

Kraustais į Vilnių??? ohmy.gif
Nu laukiam laukiam paiešinimo permainų. rolleyes.gif

QUOTE(meja82meja @ 2016 02 15, 15:48)

O tai kur tave jai reikėjo dėt?
Galima tiesiai pas psichiatrą kreiptis, kokio velnio pas tą šeimos vaikščiot tokiais klausimais.

QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 15, 22:21)
apklausa lyg ir gera, bet as irgi noreciau turet galimybe pasirinkt kelis variantus  biggrin.gif

Panorėsit ir praeis. dirol.gif Žinojau, kad jei bus miksas, tai apklausos rezultatai kaip ir aiškūs iš anksto.
Su tais pinigais, tiesą sakant, mane nustebino...
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 02 15, 21:39)
Kraustais į Vilnių??? ohmy.gif
Nu laukiam laukiam paiešinimo permainų.  rolleyes.gif
O tai kur tave jai reikėjo dėt?
Galima tiesiai pas psichiatrą kreiptis, kokio velnio pas tą šeimos vaikščiot tokiais klausimais.
Panorėsit ir praeis.  dirol.gif Žinojau, kad jei bus miksas, tai apklausos rezultatai kaip ir aiškūs iš anksto.
Su tais pinigais, tiesą sakant, mane nustebino...

tai kad as jos net neprasiau vaistu biggrin.gif man reikejo kraujo tyrimo del skydliaukes,bet gavau ir visus kitus.net ir toki kur nenorejau gavau,bet jo ir nesidarysiu.neisprievartaus gi. schmoll.gif
siaip tai visai nieko gal ta poliklinika-eiliu ner,viskas vietoj.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 02 15, 23:06)
tai kad as jos net neprasiau vaistu biggrin.gif man reikejo kraujo tyrimo del skydliaukes,bet gavau ir visus kitus.net ir toki kur nenorejau gavau,bet jo ir nesidarysiu.neisprievartaus gi. schmoll.gif
siaip tai visai nieko gal ta poliklinika-eiliu ner,viskas vietoj.

Gavai prizą, - vizitą pas ginę, kuriuos dalina, kai 50 sulauki? biggrin.gif

O tai pagal ką tada nusprendė, kad tau as psichiatrą reik? Ar ten iš akių spalvos nustato?
Ar atsiuntė kortelę ir pamatė?

Atsakyti
Suirzau kažkodėl paskaičius, bet nesakysiu dėl ko tongue.gif

Pasidžiaugsiu geriau už save, kad man ryt laisvadienis ir aš šiandien kietai pasportavau. Ir katinas mane myli, ir vyras myli. Mama turbūt irgi myli.

Paskaičiavau, kad jei gersiu po pusę tabletės, tai beveik užteks iki vizito pas psichiatrę, pramazinau kažkaip šį kartą.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 02 15, 22:13)
Gavai prizą, - vizitą pas ginę, kuriuos dalina, kai 50 sulauki?  biggrin.gif

O tai pagal ką tada nusprendė, kad tau as psichiatrą reik? Ar ten iš akių spalvos nustato?
Ar atsiuntė kortelę ir pamatė?

gavau siuntima del gimdos kaklelio tyrimo,daro ji pati(siaip nuo kada LT seimos gydytojai daro tokius tyrimus,kad uk daro tai nieko keisto,ten seimos gyd viska gydo)ir ne nuo50metu ,o nuo25jis priklauso.bet tikrai neisiu ir nesidarysiu.

neturi dar korteles,todel sake nelabai ka ir gali daryt su manim,o nusiunte pas psich ,nes papasakojau apie savo priepuolinius skausmus ir kad anas gyd skirdavo raminamus,ji klause ar nera nustatyta depresija,tai kai pasakiau kad jo,nusprende kad skausmai psichologiniai ir sake ,kad reik gydyt smegenis.

bet man lb blogai be ad,kad as tik isejus is jos nuvariau uzsiregistrut pas psich.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 02 16, 01:53)
gavau siuntima del gimdos kaklelio tyrimo,daro ji pati(siaip nuo kada LT seimos gydytojai daro tokius tyrimus,kad uk daro tai nieko keisto,ten seimos gyd viska gydo)ir ne nuo50metu ,o nuo25jis priklauso.bet tikrai neisiu ir nesidarysiu.

Meja !!! mad.gif kodel save nesaugai? Man buvo 24 metai, net ne 25, pasiule sita tyrima ir rado pakitimu. Tikrinuosi kaip priklauso, net dazniau. Issitirk ir isitikink kad viskas gerai. Kitaip, kokia prasme kitus galus gydyt...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 16, 09:35)
Meja !!!  mad.gif  kodel save nesaugai? Man buvo 24 metai, net ne 25, pasiule sita tyrima ir rado pakitimu. Tikrinuosi kaip priklauso, net dazniau. Issitirk ir isitikink kad viskas gerai. Kitaip, kokia prasme kitus galus gydyt...

As ji dariaus pries3 metus ir galvojo,kad bus lb blogai,,nes turejau bedu.viskas buvo gerai.o ir kas gali but blogai kai sekso neturiu.beto visada ten jauciuos kaip prievartaujama.
Atsakyti