QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 16, 13:57)
ta pati, kur niekada nemoralizuoja
Kaaaaas iš to. Mėjai px.
Apsimauk sijoną. Ateis maniakas ir tave padarys.
QUOTE(deraramos @ 2016 02 16, 15:36)
sergi, sergi tu

ar geriau? Bet gal kaip tik turėtų būti faina, kad tave pavadina sveika? Ar čia ne komplimentas? Man tai tikrai taip. Tik nesugalvok mesti psichologės. Gal pabandyk į kitą pakeisti?
Juokavau gi.

Nekeisiu, nėra reikalo keisti psichologės. Ji jauna, bet kiek turiu patirties tame, man atrodo, gan stipri specė. O ir psichiatrė kažką tokio apie ją sakė.
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 16, 16:37)
baisiausia,ka depresikui gali pasakyti, kad cia "ponu" liga, is neturejimo ka veikti...
Ne su tuo susiejo.

Nekorektiškas pasakymas mūs laikais apie tą poniškumą, bet tiesos tame yra - jei kankintų badas/karas, panašūs baisumai (yra gi kažkokia poreikių piramidė, nemenu kaip vadinas, pagal kurią turi būt paėdęs, išsimiegojęs, pasiusiojęs, tada, jei nieks nesiūlo į snukį, tai, maždaug, jau gali norėtis dėl bernų verkt ir egzistencijos).
Pramiegojau visą dieną, bet neatsimiegojau vis tiek... Ir 16 Nepriklausomybės laužų nebebus visus metus.
Papildyta:
QUOTE(Tumba @ 2016 02 16, 16:47)
kaip prisiruosti pas psicho nueiti as nezinau!
Aš padrąsinsiu. Man taip pat, kai gavau į dantis siuntimą atrodė baisu baisu vien žodis PSICHIATRAS. Iš tikro, patikėk, niekuo vizitai ten nesiskiria nuo vizito pas bet kokį kitą gydytoją. Pasakai kas negerai (na apgalvok iš anksto ką turėtum pasakyt, kuo skundies, o ir čia parašai, tai, vadinas, išsireikšt moki), po to gydytojas pats paklausinėja. Ir viskas. Pasiūlys kažkokią schemą gydymui, bet nebūtinai turėsi su ja sutikt, jei manai, kad "ne tau", tada siūlys kitą. Gali paprašyti nueiti padryti testus pas psichologą, jei matys, kad labai negerai, siūlys ligoninę ar dienos stacionarą. Bet tikrai niekas tavęs per prievartą negrūs uždaryti ir bele kokio ligonio nedarys.