Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Apklausa: Kas JUMS galėtų padėti/padeda, kad jaustumėtės geriau? (67 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(meja82meja @ 2016 02 16, 11:33)
As ji dariaus pries3 metus ir galvojo,kad bus lb blogai,,nes turejau bedu.viskas buvo gerai.o ir kas gali but blogai kai sekso neturiu.beto visada ten jauciuos kaip prievartaujama.

prie ko cia seksas doh.gif nu va visos taip ir galvoja, sekso neturiu/turiu viena svaru partneri, tai kas cia gali buti... nu vat ir buna. kas 3 metus ir reik tikrintis.
as nesuprantu . daro tyrimus nemokamai, primena dar, kada reikia, taip kaip galima nenueit. su dirzu nuvarysim!!! biggrin.gif
Atsakyti
mane irgi kviečia į programinį to kaklelio patikrinimą. Nueisiu, nors man irgi labai nemaloni procedūra. Sukaupsiu valią, sugalvosiu kilnų tikslą - tipo žmonės dar ne taip kentėjo dėl ko nors ir nueisiu.
Meja, daugelis ten atsirandančių ligų nepriklauso nuo sekso pvz vėžys, kurio ir ieško tas tyrimas.
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2016 02 16, 12:47)
mane irgi kviečia į programinį to kaklelio patikrinimą. Nueisiu, nors man irgi labai nemaloni procedūra. Sukaupsiu valią, sugalvosiu kilnų tikslą - tipo žmonės dar ne taip kentėjo dėl ko nors ir nueisiu.
Meja, daugelis ten atsirandančių ligų nepriklauso nuo sekso pvz vėžys, kurio ir ieško tas tyrimas.

butent del vezio ir atliekamas tas tyrimas. ir jei neklystu tai viena is dazniausiai gyvybe nusinesanciu vezio formu? tik zinau, kad jeigu labai ankstyvoj stadijoj randama, labai didele tikimybe pasveikt.
Atsakyti
nenori tegu neina, ko čia moralizuojat.
Mėja, kai nuvarysi pas psichą, iškart rašykis kitam vizitui, jei dėl vaistų - man žvengikė patarė taip daryt ir gerai, - nekyla panika, kad jau vaistai baigsis.

Aš kai sirgau, mečiau gert AD, nes atrodė, kad dirgins skrandį ir kelias dienas ir šiaip ne iki to buvo. Tai čia jau virš sav. Bet šiandien su nesveiku nerimu vėl atsikėliau... O galvojau būtinai išsitysiu į kokį renginį, šiandien šventė... Bet jau matau, kad nieko nenoriu ir nieko nereikia.

Nors skundžiuosi, ir galvoju reik susiimt - viena čia diagnozavo, kad jokių depresijų man nėr. Galvoju ir pas psichologę reik atšaukt vizitą, vis tiek jos testai ir žvengikės diagnozės bei siuntinėjimai į ligonines niekiniai, yra forume puikių medikų. O aš inkščiu ir inkščiu...

O jei rimtai, tai su šventėm. Pūsiu lovoj.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 02 16, 13:26)

ta pati, kur niekada nemoralizuoja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 02 16, 12:26)
Mėja, kai nuvarysi pas psichą, iškart rašykis kitam vizitui, jei dėl vaistų - man žvengikė patarė taip daryt ir gerai, - nekyla panika, kad jau vaistai baigsis.

Aš kai sirgau, mečiau gert AD, nes atrodė, kad dirgins skrandį ir kelias dienas ir šiaip ne iki to buvo. Tai čia jau virš sav. Bet šiandien su nesveiku nerimu vėl atsikėliau... O galvojau būtinai išsitysiu į kokį renginį, šiandien šventė... Bet jau matau, kad nieko nenoriu ir nieko nereikia.

Nors skundžiuosi, ir galvoju reik susiimt - viena čia diagnozavo, kad jokių depresijų man nėr. Galvoju ir pas psichologę reik atšaukt vizitą, vis tiek jos testai ir žvengikės diagnozės bei siuntinėjimai į ligonines niekiniai, yra forume puikių medikų. O aš inkščiu ir inkščiu...

as vakar internete ten kur galima pasitikrint visus apsilankymus pas gydytojus tiek apie save prisiskaiciau... doh.gif

o siandien turejau dirbt,nu neturejau,bet pati taip buvau sugalvojus,nes ryt puse dienos pas dantista praleisiu.tai kad butu lengviau,bet kai atsikeliau,tai nusprendziau,kad ryt kaip nors pasidarysiu viska.jei ne šuo,tai per iseigines ir po darbo manes niekas niekur neištemptų.nulis energijos ir jėgų.bet i miesta,i koki parka gal vistiek varysiu veliau.šunis nori pramogų biggrin.gif

nu aš nezinau kaip susikaupt tam tyrimui,man aplamai paniška baime poliklinikų ginėms-visos grubios ir nemalonios.privačiai dar pakenčiama,bet db tikrai nematau reikalo eit.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 02 16, 14:12)
nu aš nezinau kaip susikaupt tam tyrimui,man aplamai paniška baime poliklinikų ginėms-visos grubios ir nemalonios.privačiai dar pakenčiama,bet db tikrai nematau reikalo eit.

cia gal didelems poliklinikoms? nes as mazam med centre, tai labai maloni moteriske.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 02 16, 12:26)

sergi, sergi tu 4u.gif ar geriau? Bet gal kaip tik turėtų būti faina, kad tave pavadina sveika? Ar čia ne komplimentas? Man tai tikrai taip. Tik nesugalvok mesti psichologės. Gal pabandyk į kitą pakeisti?
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2016 02 16, 15:36)
sergi, sergi tu 4u.gif ar geriau? Bet gal kaip tik turėtų būti faina, kad tave pavadina sveika? Ar čia ne komplimentas? Man tai tikrai taip. Tik nesugalvok mesti psichologės. Gal pabandyk į kitą pakeisti?

baisiausia,ka depresikui gali pasakyti, kad cia "ponu" liga, is neturejimo ka veikti... gali Night su tuo susiejo? nezinau. sunku ta sveikuma apsakyti, kai ligos dvasines, o ne fizines.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 02 16, 00:53)
gavau siuntima del gimdos kaklelio tyrimo,

bet man lb blogai be ad,kad as tik isejus is jos nuvariau uzsiregistrut pas psich.

pas mane pakitimus rado 28metu.Po 4 metu,dabar ,jie islike ir dar didesni pakitimai kitu lasteliu.Todel kita savaite vaziuoju kaklelio konizacijai.Ispjaus tas negeras lasteles ir padarys biopsija,o tada jau matysim kaip kas.
I mane vakar ilindo toooks nerimas verysad.gif ir per nakti kankino ir dabar dar kankina,net neusgebejau nueit i koncerta kuriame dukra soko.O prie nerimo dar ir silpnumas tooooksss slykstus...kaip prisiruosti pas psicho nueiti as nezinau!
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 16, 13:57)
ta pati, kur niekada nemoralizuoja  tongue.gif

Kaaaaas iš to. Mėjai px.
Apsimauk sijoną. Ateis maniakas ir tave padarys. doh.gif

QUOTE(deraramos @ 2016 02 16, 15:36)

Juokavau gi. biggrin.gif Nekeisiu, nėra reikalo keisti psichologės. Ji jauna, bet kiek turiu patirties tame, man atrodo, gan stipri specė. O ir psichiatrė kažką tokio apie ją sakė.

QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 16, 16:37)
baisiausia,ka depresikui gali pasakyti, kad cia "ponu" liga, is neturejimo ka veikti...

Ne su tuo susiejo. biggrin.gif Nekorektiškas pasakymas mūs laikais apie tą poniškumą, bet tiesos tame yra - jei kankintų badas/karas, panašūs baisumai (yra gi kažkokia poreikių piramidė, nemenu kaip vadinas, pagal kurią turi būt paėdęs, išsimiegojęs, pasiusiojęs, tada, jei nieks nesiūlo į snukį, tai, maždaug, jau gali norėtis dėl bernų verkt ir egzistencijos).

Pramiegojau visą dieną, bet neatsimiegojau vis tiek... Ir 16 Nepriklausomybės laužų nebebus visus metus. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Tumba @ 2016 02 16, 16:47)
kaip prisiruosti pas psicho nueiti as nezinau!

Aš padrąsinsiu. Man taip pat, kai gavau į dantis siuntimą atrodė baisu baisu vien žodis PSICHIATRAS. Iš tikro, patikėk, niekuo vizitai ten nesiskiria nuo vizito pas bet kokį kitą gydytoją. Pasakai kas negerai (na apgalvok iš anksto ką turėtum pasakyt, kuo skundies, o ir čia parašai, tai, vadinas, išsireikšt moki), po to gydytojas pats paklausinėja. Ir viskas. Pasiūlys kažkokią schemą gydymui, bet nebūtinai turėsi su ja sutikt, jei manai, kad "ne tau", tada siūlys kitą. Gali paprašyti nueiti padryti testus pas psichologą, jei matys, kad labai negerai, siūlys ligoninę ar dienos stacionarą. Bet tikrai niekas tavęs per prievartą negrūs uždaryti ir bele kokio ligonio nedarys.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 02 16, 22:27)
Kaaaaas iš to. Mėjai px.
Apsimauk sijoną. Ateis maniakas ir tave padarys.  doh.gif
Juokavau gi.  biggrin.gif Nekeisiu, nėra reikalo keisti psichologės. Ji jauna, bet kiek turiu patirties tame, man atrodo, gan stipri specė. O ir psichiatrė kažką tokio apie ją sakė.
Ne su tuo susiejo.  biggrin.gif Nekorektiškas pasakymas mūs laikais apie tą poniškumą, bet tiesos tame yra - jei kankintų badas/karas, panašūs baisumai (yra gi kažkokia poreikių piramidė, nemenu kaip vadinas, pagal kurią turi būt paėdęs, išsimiegojęs, pasiusiojęs, tada, jei nieks nesiūlo į snukį, tai, maždaug, jau gali norėtis dėl bernų verkt ir egzistencijos).

biggrin.gif is dalies nesutiksiu, nes prie tam tikru stadiju zmones jau nei valgyti nenori, arba kaip tik nutunka. nedamiega arba miega istisai. del siusiojimo nezinau.

kame ten bajeris su miniaku? g.gif
Atsakyti