Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Apklausa: Kas JUMS galėtų padėti/padeda, kad jaustumėtės geriau? (67 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Tumba @ 2016 02 21, 16:30)
as  bliaunu,tik kai niekas nemato.tuo metu lengviau buna
o kas tau tranxene israse?
As galvoju,gal ryt seimos gyd paprasyti kokiu raminanciu iki kovo vidurio,nes sunku man tempti su valerijonu tik

seimos gydytojas issrase ax.gif as bliaunu vyra apsikabinus,tik kad vaikai nematytu verysad.gif aisku paprasyk tikrai israsys,man pradzioj xanax labai padejo,bet po savaites naudojimo neveike visai tai pakeite i tranxena ir po truputi nutraukiau ta xanaxa smile.gif kitom jis idealiai tinka o man tik trumpa laika verysad.gif tranxenas mane slopina ( migdo kazkiek) xanaxas to nedare,bet zinau ka butent xanaxas migdo o tranxenas ne,nu ir zinok tu kad gudras kas tinka,bet tau iki kovo vidurio isprotesi jei nieko negersi verysad.gif as tai net privaciai i psichologa kreipiausi praeita ketvirtadieni nes jauciau jei niekas nieko db nepades as susprogsiu doh.gif issiverkiau as jai ir zinok man lengviau istraukt liko smile.gif nu man sviesa tunelio gale pasimatys jau antradieni po piet thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif laukiu kaip vestuviu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 21, 16:08)
thumbup.gif  thumbup.gif  laukiu kaip vestuviu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
gal reiks pradziai to xanaxo
Mano kaimyne cia nesenai gere xanaxa,po menesio atsigavo,i darba gryzo.tik jai daugiau per sveikata stresas muse.Sake,kad xanaxas jai super
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 21, 15:05)
Ir AD ir raminamuosius geri? ar cia tas pereinamas laikotarpis kol AD gerai prades veikt?
as geriu 5 mg ,max 3 tabletes,tai pagalvojus galiu ir 4 ivaryt smile.gif))
blush2.gif
Papildyta:

Db ad neturiu...o siaip ryte ad,vakare kad miegociau raminami
Atsakyti
As uz tai kad emocijas reik islieti. Kei noris bliaut, tai reik. Su asarom kazkokia ten medziaga pasisalina, kuri ir turi pasisalint? Kad tas liudesys praeitu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 21, 18:01)
As uz tai kad emocijas reik islieti. Kei noris bliaut, tai reik. Su asarom kazkokia ten medziaga pasisalina, kuri ir turi pasisalint? Kad tas liudesys praeitu.

nu bet man visa savaite norisi bliaut belekur n\ir belekiek doh.gif bet zinok taip ir bliaunu blush2.gif ejau va is tevu ( tevas pasistengia davaryt) pasirinkau kelia kur zmoniu mazai uzsitempiau kapisona ir i dudas ,kol parejau jau neblogai buvo smile.gif
Atsakyti
Dieve Dieve... Aš nebliaunu, ir tai, pasirodo, blogai, kitos bliauna - irgi blogai. Man šiandien sunku. Neramu, ir šiaip... Jausmas, kad neturėčiau šitoj žemėj būt.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 02 21, 17:34)
Dieve Dieve... Aš  nebliaunu, ir tai, pasirodo, blogai, kitos bliauna - irgi blogai. Man šiandien sunku. Neramu, ir šiaip... Jausmas, kad neturėčiau šitoj žemėj būt.

baisus jausmas-nesakyk...\
o tu pati nori buti?
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 02 21, 19:13)
baisus jausmas-nesakyk...\
o tu pati nori buti?

Jeigu jau taip labai nenorėtume - nei 1 nebebūtų. Matyt, yra kažkokia pasąmoninga beribė meilė sau, maždaug, kad aš toks nuostabus, vertas gyventi.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 02 21, 18:34)
Dieve Dieve... Aš  nebliaunu, ir tai, pasirodo, blogai, kitos bliauna - irgi blogai. Man šiandien sunku. Neramu, ir šiaip... Jausmas, kad neturėčiau šitoj žemėj būt.

console.gif ateis rytojus,bud kitaip,nors aisku tu pati tai zinai geriau nei as mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 02 21, 18:19)
Jeigu jau taip labai nenorėtume - nei 1 nebebūtų. Matyt, yra kažkokia pasąmoninga beribė meilė sau, maždaug, kad aš toks nuostabus, vertas gyventi.

as dar ir kaip noriu buti
man labai baisi depresija be noro gyventi...
per bedu turgu rode moteri. jau nemazai metu serga depresija -nenoras gyventi labai stiprus
tai purciaus koks siaubas taip
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 02 21, 20:31)
as dar ir kaip noriu buti
man labai baisi depresija be noro gyventi...
per bedu turgu rode moteri. jau nemazai metu serga depresija -nenoras gyventi labai stiprus
tai purciaus koks siaubas taip

As irgi zinok su tooookiu noru gyvent,tiksliau man nuo to neramumai ir prasidejo,nuo hipochondrijos ir baisios ligos baimes.as myliu gyvenima ziauriai myliu.as net su tokia savi9jauta galiu rekt visam pasauliui AS MYLIU GYVENIMA !!!!!!!!!! thumbup.gif
Papildyta:
Tumba,turiu patarima mirksiukas.gif neziurek tokiu laidu kaip bedu turgus,pries srove ir t.t zinok i gera tai neveda ,nes mes tokios isjauciancios ir isgyvenancios viska doh.gif nuo to tik blogai bus ir tiek doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2016 02 21, 13:16)
Man pvz labiausiai padeda escilatopramas (Cipralex origin.). Ir kitoms skaičiau kad kone labiausiai padedantis vaistas. Praktiškai po pusmečio nebejaučiu depresijos.

O, gera naujiena, man situ israse. bigsmile.gif Kol kas esu labai optimiste, laukiu poveikio issisiepusi. Perskaiciau instrukcija, nu labai atitinka mano atveji.
Kol kas gana migdo ir galva siek tiek sukasi, dar matau, kad rasydama cia daugiau klaidu darau. Vertinu, kad viskas kol kas einasi gerai. unsure.gif Bijojau baisesniu salutiniu. Nors gal dar bus? g.gif

QUOTE(Mama liala @ 2016 02 21, 15:05)
ka jus darot kai labai bliaut norisi imat ir bliaunat ar ne? as savitaiga sau savim tada uzsiimu,pasakau sau eeee moterie ko tu cia db? kur mirtina liga? kur nelaime? ko cia zliumbi nu va 10 min ir pratraukiu,tada jau ir bliaut kazkiek laiko nebesinori smile.gif o gal geriau issibliaut ka?  g.gif

Mano nuomone, jei galima, geriau issibliauti. Nustumti, nuneigti savo jausmus ir emocijas padeda tam kartui, bet bendra bukle, mano nuomone, tik pablogina.
As taip darydavau, bet dabar nusprendziau labiau saves klausytis. Jei norisi bliauti, pav., tai ir pabliauti, dar pabandyti suprasti noro priezastis.
Tik jei situacija labai netinkama asarojimui, ramintis saviitaiga. Nepamirstant vistik pamastyti, del ko graudu. Kas kad nera mirtinos ligos ar dideles nelaimes.
Priezastis yra.
Atsakyti