QUOTE(deraramos @ 2016 02 21, 13:16)
Man pvz labiausiai padeda escilatopramas (Cipralex origin.). Ir kitoms skaičiau kad kone labiausiai padedantis vaistas. Praktiškai po pusmečio nebejaučiu depresijos.
O, gera naujiena, man situ israse.

Kol kas esu labai optimiste, laukiu poveikio issisiepusi. Perskaiciau instrukcija, nu labai atitinka mano atveji.
Kol kas gana migdo ir galva siek tiek sukasi, dar matau, kad rasydama cia daugiau klaidu darau. Vertinu, kad viskas kol kas einasi gerai.

Bijojau baisesniu salutiniu. Nors gal dar bus?
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 21, 15:05)
ka jus darot kai labai bliaut norisi imat ir bliaunat ar ne? as savitaiga sau savim tada uzsiimu,pasakau sau eeee moterie ko tu cia db? kur mirtina liga? kur nelaime? ko cia zliumbi nu va 10 min ir pratraukiu,tada jau ir bliaut kazkiek laiko nebesinori

o gal geriau issibliaut ka?
Mano nuomone, jei galima, geriau issibliauti. Nustumti, nuneigti savo jausmus ir emocijas padeda tam kartui, bet bendra bukle, mano nuomone, tik pablogina.
As taip darydavau, bet dabar nusprendziau labiau saves klausytis. Jei norisi bliauti, pav., tai ir pabliauti, dar pabandyti suprasti noro priezastis.
Tik jei situacija labai netinkama asarojimui, ramintis saviitaiga. Nepamirstant vistik pamastyti, del ko graudu. Kas kad nera mirtinos ligos ar dideles nelaimes.
Priezastis
yra.