Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO (primal) mityba

nežinau ar čia pas tą moteriškę receptas kitas, bet -kai aš perku kopūstus iš tokius bobutės pas ją būna viršuje kopūstų įdėta, man urgi užmeta-dabar tik prisiminiau, man nelabai tie, čia pas šią visai kitokie, šiaip ne taip įsiūlė, tai dabar-bankrotas gresia

nerandu aš to recepto anoj temoj, čia po rekonstrukcijos SM, man pusė žinučių nerodo, paskui būna atsiranda jos vėl
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2016 02 22, 12:20)
Ačiū, Ivetacom.
na, va - grūdiniuose daug seleno. Tikiuosi ne todėl artritas užpuolė, kad miltinių nebevalgau antri metai? Gydytojai pasakė, kad pirmiausia reikia priežastis rasti.
Merginos, ką daryti, jei apetitas nekontroliuojamas vakarais? Čia stresiniu pagrindu, ko gero, bet kaip suvaldyti? Maitinuosi paleo.

Seleno daug lasiniuse ir bartolieto riesutuose, o artritas katabolinio disbalanso pasekme. Jums negerai per daug kokosu aliejus, nes jis stumia i kataboline puse, per daug baltymo irgi i ta puse stumia, negerai ir ketoze. Perziurekite Roko seminarus, jis apie tai pasakoja.
https://sites.google...laida/Seminarai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 22 vasario 2016 - 12:50
QUOTE(dives @ 2016 02 22, 13:41)
nežinau ar čia pas tą moteriškę receptas kitas, bet -kai aš perku kopūstus iš tokius bobutės pas ją būna viršuje kopūstų įdėta, man urgi užmeta-dabar tik prisiminiau, man nelabai tie, čia pas šią visai kitokie, šiaip ne taip įsiūlė, tai dabar-bankrotas gresia

nerandu aš to recepto anoj temoj, čia po rekonstrukcijos SM, man pusė žinučių nerodo, paskui būna atsiranda jos vėl

Receptas toks.
Vidutinio dydzio kopusta supjaustyt, det 1-2 saukstus druskos ir pamust (su mediniu kocelu, nzn kaip kitaip jis vadinasi lotuliukas.gif ), permaisyt. Idet kitas darzoves, turbut po viena rusi, ar tai obuolius, ar tai pomidorus, ar burokelius, suspausti viska, jei truksta, uzpilti vandens, kad visiskai apsemtu, det lekstute ant darzoviu ir ka nors sunkaus ant jos, taip, kad lekstute butu apsemta. Indas rugimui turi buti emaliuotas ar stiklinis. Ant to indo uzdengti medvilnini ranksluostuka. Laikyti kambario temperaturoj 5-7 dienas, tada i saldytuva ir galit valgyt. Atrodo nesunku smile.gif
Atsakyti
Aciu, tytuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 02 22, 14:20)
Aciu, tytuka 4u.gif

parasykit kaip gavos 4u.gif
Atsakyti
Lumilumi, noriu pasidalinti, kad nuo neziejimo ir bendro odos sutvarkymo man pasiteisino ichtiolo tepalas, pakaitomis su vario-cinko tepalu. Maziukui kazkiek pabere kakliuka, jam irgi tepiau, greit sutvarke. Turiu salcuros, bet nelabai supratau jo poveiki, gal kad jau galiojimas pasibaiges. O tie du gerai ir periorialiniam dermatitui ir spuogams ir kitoms bedoms.
Toki turiu
http://www.eurovaist...u-zn-40-ml.html
Yra ir vaikams panasus http://www.eurovaist...urna-30-ml.html

http://masthave.alte...n1001_1001.html
Vaistineje stikliniame buteliuke apie 3 eur kainuoja http://skinfine.ru/i...-ot-prywej.html
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2016 02 22, 13:20)
Ačiū, Ivetacom.
na, va - grūdiniuose daug seleno. Tikiuosi ne todėl artritas užpuolė, kad miltinių nebevalgau antri metai? Gydytojai pasakė, kad pirmiausia reikia priežastis rasti.
Merginos, ką daryti, jei apetitas nekontroliuojamas vakarais? Čia stresiniu pagrindu, ko gero, bet kaip suvaldyti? Maitinuosi paleo.

sveikos senbuvės 4u.gif
Atrodo ir aš išdrįsau parašyti. 27-oji mano whole30 diena. Skaitau po truputį jūsų senas temeles. Uzsimenat apie ketabolinį ir anabolinį tipus, bet kaip sau nusistatyt iki šiol nesuradau. Arba tai ką suradau pagal dominuojančius ligų požymius negaliu vienareikšmiškai nusistatyti.
Su svoriu man liūdesys , jau beveik mėnuo o tik -2 kg. nors laikausi sąžiningai (viršsvorio apie 10 kg). Nors gal buvo nesąžiningų momentų: 2 kartus valgiau pirktinio majonezo, du kartus razinų po saują ir pirmą savaitę prie kavos po kelias datules. Ar tai galėjo lemti? Be to man niekaip nedingsta žvėriškas apetitas, ypač vakarais (kaip Gricė) doh.gif
Mūsų darbe paleo bumas, bet kas įdomiausia dažniausiai laikosi vyrai thumbup.gif tai jų rezultatai įspūdingi: po mėnesio vos gali juos pažinti -8 kg, -12 kg.
Nusprendžiau laikytis ir ateinantį mėnesį, taigi būsiu whole 60. Tik matyt reiks mažinti porcijas...
O qal turit kitų pasiūlymų? Būsiu labai dėkinga už jūsų komentarus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zekcija: 22 vasario 2016 - 18:19
QUOTE(aFREAKa @ 2016 02 21, 22:40)
Skaniausia sviestu ghee ir kokosų aliejumi...paleo klasika-bulletproof coffee
Arba kokių riešutų pienu.

4u.gif ačiū

QUOTE(zekcija @ 2016 02 22, 19:17)
sveikos senbuvės 4u.gif
Atrodo ir aš išdrįsau parašyti. 27-oji mano whole30 diena. Skaitau po truputį jūsų senas temeles. Uzsimenat apie ketabolinį ir anabolinį tipus, bet kaip sau nusistatyt iki šiol nesuradau. Arba tai ką suradau pagal dominuojančius ligų požymius negaliu vienareikšmiškai nusistatyti.
Su svoriu man liūdesys , jau beveik mėnuo o tik -2 kg. nors laikausi sąžiningai (viršsvorio apie 10 kg). Nors gal buvo nesąžiningų momentų: 2 kartus valgiau pirktinio majonezo, du kartus razinų po saują ir pirmą savaitę prie kavos po kelias datules. Ar tai galėjo lemti? Be to man niekaip nedingsta žvėriškas apetitas, ypač vakarais (kaip Gricė) doh.gif
Mūsų darbe paleo bumas, bet kas įdomiausia dažniausiai laikosi vyrai thumbup.gif tai jų rezultatai įspūdingi: po mėnesio vos gali juos pažinti -8 kg, -12 kg.
Nusprendžiau laikytis ir ateinantį mėnesį, taigi būsiu whole 60. Tik matyt reiks mažinti porcijas...

Sveika, aš kažkada laikiaus..dabar norėčiau dar kartelį.. (tik šį kartą kažkaip sunkiai sekas nusiteikt.. doh.gif ) bet kiek skaitau tai vienas iš principų - kad nesisvert visą tą laikotarpį 4u.gif tad dar pakentėki ir gal tas viršsvoris tik Jums viršsvoris, nes daugiau ir nelabai kam kristi yra? g.gif arba vėliau pradės judėti svoris.. g.gif man net nežinau kiek po pirmo mėn. nukrito.. bet šiaip krito palaipsniui.. ne vien per tas 30 d. g.gif o vyrams daugiau ir mesti manau yra, tai ir krenta bigsmile.gif
gal trumpai parašytum ką valgai? bigsmile.gif ypač domina garnyrai bigsmile.gif tik pirktinės daržovės? g.gif ir pusryčiams kas? kiaušiniai.. g.gif

Papildyta:
p.s. smagu, kai yra palaikymo komanda bigsmile.gif wub.gif deja aš saviškių neįtikinu doh.gif
Atsakyti

taigi būsiu whole 60. Tik matyt reiks mažinti porcijas...

sveikutė ,kas dėl svorio žinok man irgi nekrenta ,esu 2 savaitės whole 30 ,svertis negalima ,bet aš pasisveriu ,krenta keli 100 gramų tik tada ,jei pasidarau iškrovą ,bet paskui tie numestieji gramai kitom dienom atgal pakyla dažniausiai ,vakare valgau iki 19 val ,jokio cukraus ,jokių kruopų ,jokių vaisių ,tik pora kartų kelias vyšnias suvalgiau ,gal reiktų kokoso aliejaus man mažinti ,kitų riebalų nelabai ir naudoju ,na kartais ghee šaukštelį,ir jei švž salotos .tai su alyvuogių aliejum ,bet šviežias salotas valgau retai ,dažniau troškintas 4u.gif
Atsakyti

sveikos senbuvės 4u.gif
Su svoriu man liūdesys , jau beveik mėnuo o tik -2 kg. nors laikausi sąžiningai (viršsvorio apie 10 kg)

Ne visiems vienodai greitai issijudina svoris. Svarbu ir toliau tesk paleo ir neuzkandziauk tarp valgymu, kad kuo maziau sokdinti insulina. O ir apetitas susireguliuoja ne per pora savaiciu. Riebalu pakankamai valgai? Nes jei valgai be riebalu, tai ir alkis labai greitai atsiranda. As, jei pusryciams pavalgau tik kiausu, tai jau po 3 valandu noriu valgyti, o jei uzsikandu sudytais lasiniais, tai ir 5 valandas apie maista negalvoju.
Papildyta:
QUOTE(Jurgutėlė @ 2016 02 23, 11:39)
,gal reiktų kokoso aliejaus man mažinti ,kitų riebalų nelabai ir naudoju ,na kartais ghee šaukštelį,ir jei švž salotos .tai su alyvuogių aliejum ,bet šviežias salotas valgau retai ,dažniau troškintas 4u.gif
O man butens su kokosu aliejumi ir nuvanojo svoris greitai. Ko tu jo bijai?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 02 23, 10:52)
As, jei pusryciams pavalgau tik kiausu, tai jau po 3 valandu noriu valgyti, o jei uzsikandu sudytais lasiniais, tai ir 5 valandas apie maista negalvoju.
Papildyta:

o man net ir su rieke lasiniu - vis tiek tiek neisbunu nevalgius...
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus. Padrąsinot. 4u.gif Žinau, kad nereikia svertis 30 d., bet kur čia tiek ištversi...
Startavau su 85.8 kg (173 cm, ūgis), dabar 83.5 kg. Tad kaip matot, yra iš ko....
Ir kažkada su Chazano dieta po mėnesio buvo -8.5 kg.
Dabar dėl valgymo: 6.30 val. pusryčiai beveik visad kiaušiniai 2-3, kepti arba virti, su ghee sviestu arba kepti ant kokoso aliejaus su daug šaldytų daržovių. Juoda kava (kartais su kokoso pienu). Šiandien pvz. buvo karštai rūkytos skumbrės trečdalis su burokėlių salotom. Pietūs 12.00 kažkokia kepta mėsa (kiauliena, vištiena, jautiena, kalakutiena) arba žuvis (jūros lydeka, skumbrė, lašiša) su daržovėm. Iš daržovių dažnai pasitroškinu kalafiorą ant kokoso sv. ir porcijos daržovių dideles, visad su riebalais. Kartais neištveriu iki pietų, alkana kaip vilkas, tai suvalgau obuolį, apelsiną apie 10:30-11:00. Gal čia bėda???
Vakare apie 18.00 vėl būna mėsa, žuvis su daržovėm. Atradau šaldytas. thumbup.gif Bet vis tik dažniau būna pomidorai, iceberg, alyvuogės, porai, paprika, agurkai, rauginti kopūstai, burokėliai. Bet vakare man kaip kažkokia manija užeina - žiauriai norisi valgyti, tai apie 20.30 vėl valgau, dažnai tai būna 2 obuoliai/1-2 apelsinai/pusė greipfruto, sauja anakardžių ar migdolo riešutų, sūdytų lašinių su svogūnu blush2.gif Ir kažkaip panašu, kad valgau gal ne kiek iš alkio, bet kažkokio iš darbo parsinešto streso veikiama. Pavalgau- nusiraminu, patiriu malonumą...Atvirai sakant savaitgalį valgau daugiau nei 3 kartus per dieną. Na viską taip surašius jau ir man pačiai ryškėja atsakymas : užkandžiauju! Аčiū, Nidulia. Teks kitą mėnesį kad ir kaip pradžioj sunku būtų, griežtai valgyt tik 3 kartus dienoj. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zekcija: 23 vasario 2016 - 13:35