QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 02 21, 21:59)
Na neiskenciu ir as pasisakysiu savo nuomone apie
Žydriausios virtuve/valgomoji/svetaine.
1. Tilpti viskas telpa, ir sala darykit ne maziau 80 cm.
2. Tik man labia labai nepatinka Jusu sijos. Jos visa vaizda isderina. Pabandykit jas nuimt vizulkoj, pamatysit. Todel siulau sijas siuti gipsu ir:
a) sija prie krosneles palikti tokia kokia yra.

sija prie sienos daryti platesne apsiuvant gipsu ir daryti tiek plocio, kiek iki dabar jusu stalas pastatytas, iki kairiojo stalo sono.
c) sija lubose daryti tokia pat kaip ant lango sienos ir per visa lubu ilgi iki pat duru.
Jei padarus taip, galima butu stala centruoti pagal ta gipso apsiuva, tada pasislinktu koki 15 cm stalas link svetaines, susiligiuotu su krosnele.
Pas jus butu atskirta : virtuves zona, valgomojo zona ir svetaines zona
Butu normali jusu issvajota virtuve (kampine ar tiesi cia jau nebe esme, nes vietos pakankamai) su normalia sala. Normali vieta skirta valgomajam, ir normali svetaine. Nu kampas pas jus dar nenupirktas? tai pasiieskosit tokio kuris nebus ankstai ispraustas.
Graziai pasikabins sviestuvai, atsiras simetrija.
Na, kai sala 80cm, tai man jau lyg truksta kazkiek tu praejimu
Tos sijos jos aisku, bus apsiutos gipsu ir neliks taip, padariau esmej tam, kad matytusi ribos.
Skaiciau keliskar kaip cia su tuo gispu patariat daryt, nezinau ar teisingai supratau, bet bandysiu pazaisti su programele:ax:
Tai kampas irgi idejau koki radau, tai gan didelis, ilgoji krastine net 305, paziurinejau kampus, tai tis ilgesni ilgiai 275, 280, tai tas kampa irgi galima deti kompaktiskesni
Papildyta:
QUOTE(miegale23 @ 2016 02 21, 21:27)
3.20 ant 8, bet pas mus didelis vitrininis langas per viduri ilgosios sienos. Svetainei as maziau vietos paskyriau, nedidele sofa pastaciau, bet as is mazo buto atsikeliau, norejau erdves, nes bute nuo to susigrudimo net kvepuoti buvo sunku, slegti tos vietos nebuvimas pradejo. O jusu norai kiti, tai ir darykit pagal save, as jei labai noriu, nieko neklausau, del to mano vyras ne karta mane keike perdarinedamas pagal mano norus, o apie baldininka net nesneku, ji tikriausiai net isberia kai pamato, kad as skambinu, bet viskas pasiteisino.
pas mane plotis 4,7, tai visu 1,5 metro daugiau. O per 8 metrus ilgio kvadratu susidaro.
As irgi dabar gyvenu mazam plote, vos 50kv., tai tas vietos neturejimas uzkniso juodai, bet mane nervina ne tike baldu susigrudimas namie, o kiek neturejimas normalios vietos daiktams, kurie keliauja ir vietos i vieta ir amzinai rast negaliu