Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 29

QUOTE(rimancius @ 2016 02 21, 21:06)
mastau artinti kaitlentę prie kriauklės, tai jei ji per 60 cm nuo orkaitės, tai kaip tada išspręst gartraukio įdėjimą? kiek aiškinausi kaitlentė gb montuojama ant dviejų spintelių viduriuko, tai mastau daryt atidaromas spinteles tris viršuje. Gal kaip kitaip pasiūlysite????

Apie gartraukį nepagalvojau, kai pati neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 21, 19:32)

O koks jusu plotas? vien tik ir virtuves sunku suprast kokioje erdveje planavot? na as jei pasiaurinu sala iki 60cm, tai man atrodo pakankami tie atstumai smile.gif
ir as raliai ziuredama i savo plana, isivaizduoju, kad pagrindinis vaikciojimas bus tuo 'koridorium' palei krosnele link terasos duru.Ten kur gaunasi siauriausia, tai tarp salos ir valgomojo stalo. Bet as isivaizduoju, kad is principo pro ten nevaiskciosi, tai tikrai nebus pagridninis marsrutas. Tik kai eisi valgyt.
as kol kas neatsisakau svajones wub.gif

3.20 ant 8, bet pas mus didelis vitrininis langas per viduri ilgosios sienos. Svetainei as maziau vietos paskyriau, nedidele sofa pastaciau, bet as is mazo buto atsikeliau, norejau erdves, nes bute nuo to susigrudimo net kvepuoti buvo sunku, slegti tos vietos nebuvimas pradejo. O jusu norai kiti, tai ir darykit pagal save, as jei labai noriu, nieko neklausau, del to mano vyras ne karta mane keike perdarinedamas pagal mano norus, o apie baldininka net nesneku, ji tikriausiai net isberia kai pamato, kad as skambinu, bet viskas pasiteisino.
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 21, 21:12)
user posted image
su pussale
user posted image

Na neiskenciu ir as pasisakysiu savo nuomone apie Žydriausios virtuve/valgomoji/svetaine.

1. Tilpti viskas telpa, ir sala darykit ne maziau 80 cm.
2. Tik man labia labai nepatinka Jusu sijos. Jos visa vaizda isderina. Pabandykit jas nuimt vizulkoj, pamatysit. Todel siulau sijas siuti gipsu ir:
a) sija prie krosneles palikti tokia kokia yra.
cool.gif sija prie sienos daryti platesne apsiuvant gipsu ir daryti tiek plocio, kiek iki dabar jusu stalas pastatytas, iki kairiojo stalo sono.
c) sija lubose daryti tokia pat kaip ant lango sienos ir per visa lubu ilgi iki pat duru.
Jei padarus taip, galima butu stala centruoti pagal ta gipso apsiuva, tada pasislinktu koki 15 cm stalas link svetaines, susiligiuotu su krosnele.
Pas jus butu atskirta : virtuves zona, valgomojo zona ir svetaines zona 4u.gif

Butu normali jusu issvajota virtuve (kampine ar tiesi cia jau nebe esme, nes vietos pakankamai) su normalia sala. Normali vieta skirta valgomajam, ir normali svetaine. Nu kampas pas jus dar nenupirktas? tai pasiieskosit tokio kuris nebus ankstai ispraustas.

Graziai pasikabins sviestuvai, atsiras simetrija.
Papildyta:
QUOTE((mirtise) @ 2016 02 21, 20:04)
Labas, bandau.
user posted image]Virtuvė[/URL]
user posted image]Virtuvė2[/URL]
Tas langas, kur matosi už stalo, yra per patalpos vidurį. Tai nuo jo dar yra 3,30m., tiek pat kiek ir virtuvės pusėje. Į šviestuvų aukštį nekreipkite dėmesio, jau aukščiai sureguliuoti.

Grazus fasadai Jusu virtuves ir pakabinamos su stiklais labai thumbup.gif
Spalviskai viskas labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 21 vasario 2016 - 22:04
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 02 21, 21:59)
Na neiskenciu ir as pasisakysiu savo nuomone apie Žydriausios virtuve/valgomoji/svetaine.

1. Tilpti viskas telpa, ir sala darykit ne maziau 80 cm.
2. Tik man labia labai nepatinka Jusu sijos. Jos visa vaizda isderina. Pabandykit jas nuimt vizulkoj, pamatysit. Todel siulau sijas siuti gipsu ir:
a) sija prie krosneles palikti tokia kokia yra.
cool.gif sija prie sienos daryti platesne apsiuvant gipsu ir daryti tiek plocio, kiek iki dabar jusu stalas pastatytas, iki kairiojo stalo sono.
c) sija lubose daryti tokia pat kaip ant lango sienos ir per visa lubu ilgi iki pat duru.
Jei padarus taip, galima butu stala centruoti pagal ta gipso apsiuva, tada pasislinktu koki 15 cm stalas link svetaines, susiligiuotu su krosnele.
Pas jus butu atskirta : virtuves zona, valgomojo zona ir svetaines zona  4u.gif

Butu normali jusu issvajota virtuve (kampine ar tiesi cia jau nebe esme, nes vietos pakankamai) su normalia sala. Normali vieta skirta valgomajam, ir normali svetaine. Nu kampas pas jus dar nenupirktas? tai pasiieskosit tokio kuris nebus ankstai ispraustas.

Graziai pasikabins sviestuvai, atsiras simetrija.

Na, kai sala 80cm, tai man jau lyg truksta kazkiek tu praejimu g.gif
Tos sijos jos aisku, bus apsiutos gipsu ir neliks taip, padariau esmej tam, kad matytusi ribos.
Skaiciau keliskar kaip cia su tuo gispu patariat daryt, nezinau ar teisingai supratau, bet bandysiu pazaisti su programele:ax:
Tai kampas irgi idejau koki radau, tai gan didelis, ilgoji krastine net 305, paziurinejau kampus, tai tis ilgesni ilgiai 275, 280, tai tas kampa irgi galima deti kompaktiskesni smile.gif

Papildyta:
QUOTE(miegale23 @ 2016 02 21, 21:27)
3.20 ant 8, bet pas mus didelis vitrininis langas per viduri ilgosios sienos. Svetainei as maziau vietos paskyriau, nedidele sofa pastaciau, bet as is mazo buto atsikeliau, norejau erdves, nes bute nuo to susigrudimo net kvepuoti buvo sunku, slegti tos vietos nebuvimas pradejo. O jusu norai kiti, tai ir darykit pagal save, as jei labai noriu, nieko neklausau, del to mano vyras ne karta mane keike perdarinedamas pagal mano norus, o apie baldininka net nesneku, ji tikriausiai net isberia kai pamato, kad as skambinu, bet viskas pasiteisino.

pas mane plotis 4,7, tai visu 1,5 metro daugiau. O per 8 metrus ilgio kvadratu susidaro.
As irgi dabar gyvenu mazam plote, vos 50kv., tai tas vietos neturejimas uzkniso juodai, bet mane nervina ne tike baldu susigrudimas namie, o kiek neturejimas normalios vietos daiktams, kurie keliauja ir vietos i vieta ir amzinai rast negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 21, 23:15)

As irgi dabar gyvenu mazam plote, vos 50kv., tai tas vietos neturejimas uzkniso juodai, bet mane nervina ne tike baldu susigrudimas namie, o kiek neturejimas normalios vietos daiktams, kurie keliauja ir vietos i vieta ir amzinai rast negaliu doh.gif

Tai pas jus daugiau vietos, gal visai gerai atrodys ta sala, bet as vistiek pasideliociau su dezem ar kokiais senesniais baldais.
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2016 02 21, 22:37)
Tai pas jus daugiau vietos, gal visai gerai atrodys ta sala, bet as vistiek pasideliociau su dezem ar kokiais senesniais baldais.

pasideliosiu butinai, tik reikia kokiu deziu prisirinkti
Atsakyti
(mirtise), graži virtuvė thumbup.gif Būtų įdomu pamatyti visą erdvę, kai susidėliosit
Atsakyti
QUOTE(V&V @ 2016 02 21, 20:40)
Labas vakaras,  4u.gif
Na ka mano virtuve jau baigta  smile.gif
Kadangi klauciau jusu patarimu,(24 temoj )ir cekavinausi jusu virtuvese  smile.gif parodysiu kaip gavosi manoji  ax.gif Naudotis dar nesinaudojau taip ukiskai ,tik pratestavau indaplove,skalbykle ir zinoma kriaukle,vieno ko baimunuosi del kaitlentes gal biski arti prie sienos. Na bet yra kaip yra,saldytuvas pas mus gavosi pusiau kambary pusiau virtuvej bet as jau ipratau tad visai nebado akiu  biggrin.gif Nu maza ta virtuvele bet man grazi smile.gif
http://s019.radikal....261b450b8ee.jpg

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

Sveikinu su nauja virtuve. Sunku buvo tokiame plote Jums planuotis. O kur stalas? Valgote virtuvej? Ir nelabai suprantu foto paskutines- cia is desines saldytuvas pastatytas? Ne per siauras iejimas i virtuve? Koks atstumas iejimui? Nuo spintos iki saldytuvo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(rimancius @ 2016 02 21, 21:25)
Dar klausimėlis  diskusijai smile.gif
Jei aš kaitlentę dėčiau per vidurį apatinių stalčių kaip čia apačios nekeičiant (2 po 90 cm) o viršaus spinteles daryčiau tris po 60cm? Neturiu kaip vizualiai pabraižyt, bet kaip jums atrodo tokie atstumai ir "iškraipyta"simetrija?

Jusu apatine spintele 90 cm. Tai reiskia liks apie 15 cm tarpas iki orkaites spintos.
Nedeciau kaitlentes per viduri dvieju apatiniu spinteliu, nes sumazes darbastalis tarp kaitlentes ir kriaukles. Bet ne del to, kad reiks daryt 3 virsutines spinteles po 60. (Nors jei norisi tos simetrijos pagal kitos spinteles prie lango, galima daryti tris spinteles bet palikti placias dvi dureles )
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 21, 22:15)

Tos sijos jos aisku, bus apsiutos gipsu ir neliks taip, padariau esmej tam, kad matytusi ribos.

Pabandziau pazaisti su gispu, jei teisingai supratau.
man gipso plotis gavosi apie 153cm,
user posted image
Tik kai uzdetas tas lubu gipsas sunku realiai pamatyt vaizda, uzdedi, tai rodos iskart tamsu. Nors gi lubos bus visur ax.gif

tai cia nuemiau lubu gipsa ir palikau sienoje ploti ir isdesciau toje erdveje. Nu pralaisvejo (ir sala padariau 75cm), ir simetrijos tokios daugiau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 02 22, 01:25)
Sveikinu su nauja virtuve. Sunku buvo tokiame plote Jums planuotis. O kur stalas? Valgote virtuvej? Ir nelabai suprantu foto paskutines- cia is desines saldytuvas pastatytas? Ne per siauras iejimas i virtuve?  Koks atstumas iejimui? Nuo spintos iki saldytuvo

Tikrai sunku,mazai vietos,dar negyvenam cia,valgomasis stalas bus kitoje saldytuvo puseje,nes tas kambarys kaip ir svetaine kartu su virtuve,tiesiog jau taip gavosi,kad neivertinom saldytuvo su saldikliu plocio ir gavosi kaip uzdara ta virtuve,bet kuo toliau tuo labiau man taip patinka smile.gif Ieiti dviese sunkiau,bet viena tai laisvai apie 60 cm pasistengsiu bendra vaizda parodyt,kai bus stalas smile.gif
Atsakyti
pritariu.mamuteikaipsaulutei drinks_cheers.gif
tik.tas.plastiko.stalas,visai.netinka
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 22, 00:58)

o kokia prasmė salą atitraukti nuo sienos ir palikti siaurą praėjimą? g.gif ne geriau būtų ją stumti prie pat dienos?..

Dėl vietos pasidėjimui - pas Jus virtuvė 4.7 metro su viršutinėmis spintelėmis, plius dar ūkinė spinta. Užteks ne tik virtuvinius, bet ir kitus rakandus susidėti 4u.gif viename houzz straipsnyje perskaičiau labai teisingą mintį - kiek turėsite vietos pasidėjimui, tiek ir užkrausite; kuo daugiau turėsite, tuo daugiau prisikrausite.

Jeigu jau taip mirtinai reiktų salos Jūsų parodytoje erdvėje, tai pasidaryčiau gal tik atlenkiamą stalviršį, be visų apatinių spintelių, kad liktų/esant reikalui būtų galima pasidaryti daugiau erdvės.

Mirtises virtuvė atrodo gražiai, nes pas ją valgomo stalas atitrauktas gerokai toliau nuo salos, sofa irgi toliau.

Atsakyti