Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 29

QUOTE(saulyteee @ 2016 03 16, 15:00)
thumbup.gif kokia super idėja su durelėmis ir lenta ant jų  thumbup.gif  aš noriu tokios lentos thumbup.gif vat jau ir žinosiu, kur ją kabint thumbup.gif

Neišdrįsau lentos ant šaldytuvo pasidaryt... blush2.gif , be to buvo gaila gražaus didesnio fasado - kito tokio didelio nelabai matosi pas mane. Bet lentą vistiek šalia pasikabinom thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 03 16, 15:03)
Neišdrįsau lentos ant šaldytuvo pasidaryt... blush2.gif , be to buvo gaila gražaus didesnio fasado - kito tokio didelio nelabai matosi pas mane. Bet lentą vistiek šalia pasikabinom  thumbup.gif .

kur lentą pirkot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 03 16, 15:13)

Ir kokią? Lentos ir man reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 03 16, 16:13)

Senukuose ar Ermitaže... dabar jau nepamenu. Kažkokią biggrin.gif , kur specialiais rašikliais galima rašyti, bet aš rašau su kreida smile.gif.
Atsakyti
Juodai, man klasikines labai grazu dideleje erdveje kur daug vietos ir visas stilius toks. Bet mano vyras nemegsta klasikos. O ir del mmazos virtuves pas mus bus pilnai balta visa, kai draugams pasiulem tamsia apacia, o nuo stalvirsio i virsu balta pries keleta metu joe labai dvejojo ar bus praktiska, o dabar sako darytu viska balta tai mes taip ir darysim kad nesumazint erves vizualiai, o klasikos elementu ir medzio ivesim bendroje erdveje nes man tai suteikia namams jaukumo wub.gif
Atsakyti
Merginos, moterys, dukros, zmonos..nu ir t.t kreipiuosi su prasymu- visos is cia landziojat po internetus virtuves rakandu beiskodamos- jei kuri uzmatys
1.vienguba kriaukle
2.ant stalvirsio virsaus uzdedama
3.Kad turetu pratesima ilgesni kranui pritvirtinti, nes bijau krana ant stalvirsio tiesisi tvirtint, nes turejau patirties.
4.Kuo imanoma siauresne - man plocio uztenka 34-36 cm( ilgis tikriausiai butu standartas i 60 cm stalvirsi)
Nu pavyzdys but toks http://www.ikea.com/...ucts/S79896289/ kazkaip nezinau su ta IKEA kokybe, nieks neraso atsiliepimu, gal yra geresnes kokybes panasiu ir mazesniu 4u.gif
Is anksto dekui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2016 03 16, 16:08)
Juodai, man klasikines labai grazu dideleje erdveje kur daug vietos ir visas stilius toks. Bet mano vyras nemegsta klasikos. O ir del mmazos virtuves pas mus bus pilnai balta visa,  kai draugams pasiulem tamsia apacia, o nuo stalvirsio i virsu balta pries keleta metu joe labai  dvejojo ar bus praktiska, o dabar sako darytu viska balta tai mes taip ir darysim kad nesumazint erves vizualiai, o klasikos elementu  ir medzio ivesim bendroje erdveje nes man tai suteikia namams jaukumo  wub.gif

Mazina erdve ane? Jauciu tada ir man reikia atsisakyti idejos daryti pilka apacia...
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 03 16, 08:51)
Norėjau pasakyti - kaitlentės vieta parodyta plano viršuje?
Man dar tas virtuvinio "prisėdimo" pratęsimas pas Jus atrodo nelabai vietoje... ant praėjimo tiesiai. Gal šaldytuvą statyti atskirai, kad prie plautuvės atsirastų darbastalio,  ir tokį mini staliuką kažkur šalia komponuoti g.gif ? Kažkaip va taip:

user posted image

Praėjimas į virtuvę ne kažką gaunasi, tačiau Jūsų atveju, siauras praėjimas į svetainę gaunas:

user posted image
Kokia Jūsų stilistika ir įpročiai?
Be abejo drinks_cheers.gif . Gal turit kažkokį virtuvės planelį?

Aha virsuj.
Staliukas bus transformeris, ta antra dalis issitrauks todel trukdyti neturetu. Galvojau apie saldytuvo statyma kitur bet jo kelti i svetaine nenoriu o jusu numatytoj vietoj pagal realius ismatavimus nemanau kad gausis, tada isvis nepraeisi i virtuve. Virtuve gaunasi kokie 5kw tiktais.
Del stalo po langu, gal ir nieko bet reikia labai ziureti realius ismatavimus.
Kita savaite susitiksiu su savo dizainere, pasikalbesim apie ta virtuve daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 16 kovo 2016 - 17:02
o as uzsisvaigau dideles plautuves, Blanco lyg maciau,tik mastau, ar man nebus reikalingas tas bortelis? lyg girdejusi, akd prie ju yra priedu, tai butu galima nusipirkti toki uzdedama padekliuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 03 16, 17:11)
o as uzsisvaigau dideles plautuves, Blanco lyg maciau,tik mastau, ar man nebus reikalingas tas bortelis? lyg girdejusi, akd prie ju yra priedu, tai butu galima nusipirkti toki uzdedama padekliuka  g.gif

Šiandien iščiupinėjau gyvai wub.gif nerealios tos Blanco wub.gif mane šiandien nuo akrilinių baltų fasadų atkalbėjo sad.gif sakė labai gelsta ir gana greitai sad.gif įdomu kaip keičiasi kitos spalvos. Esu priešinfarktinėje būsenoje, pamačiau pirmus virtuvės finansinius apskaičiavimus unsure.gif
Atsakyti
Saulesvaikas, tikrai nereikia visko priimt ir taikyt sau. Pilnumoj galite daryt pilka apacia jei tik patinka 😉
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 03 16, 19:15)
Esu priešinfarktinėje būsenoje, pamačiau pirmus virtuvės finansinius apskaičiavimus  unsure.gif

biggrin.gif

tai kvieskit dar kokius meistrus kitaip paskaičiuos mirksiukas.gif
mūsų virtuvinis nėra didelis, tačiau skirtumai paskaičiavimų apie ~ 1.500 eur biggrin.gif
tiesa, neklausiau, gal kai kurių meistrų varžtai paauksuoti lotuliukas.gif

beje, jei jau kalbat apie virtuvinių spintelių grožį, tai man nėra baisiau, kaip blizgios t.y. tos lakines be jokių renkenėlių rolleyes.gif, kur dabar labai ant "bangos"
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2016 03 16, 21:46)
biggrin.gif

tai kvieskit dar kokius meistrus kitaip paskaičiuos  mirksiukas.gif
mūsų virtuvinis nėra didelis, tačiau skirtumai paskaičiavimų apie ~ 1.500 eur  biggrin.gif
tiesa, neklausiau, gal kai kurių meistrų varžtai paauksuoti  lotuliukas.gif

beje, jei jau kalbat apie virtuvinių spintelių grožį, tai man nėra baisiau, kaip blizgios t.y. tos lakines be jokių renkenėlių  rolleyes.gif, kur dabar labai ant "bangos"

Tai jau reikės, nes 13 tūkstančių be stalviršio ir buitinės technikos ir dar su daug kompromisų man jau virš bet kokios skausmo ribos doh.gif
Yra ne tik skonis, bet ir praktiškumas mirksiukas.gif Juodai balta virtuvė niekada nebuvo mano svajonė, bet... bus tokia ir dar blizgi. Jau buvau rašiusi, kad noriu granito ir tik granito, išbandžiau krūvas granitinių lentelių, jau 3 metai kaip čiupinėju, skaitinėju ir tt, bet vienintelis man patinkantis ir tinkantis yra black galaxy juodas, noriu praktiškų, šviesių ir lengvai valomų fasadų, kurie prie stalviršio derės, tad belieka balta blizgi. Rankenėlės pas mane bus biggrin.gif
Atsakyti