QUOTE(lilget @ 2016 03 16, 16:08)
Juodai, man klasikines labai grazu dideleje erdveje kur daug vietos ir visas stilius toks. Bet mano vyras nemegsta klasikos. O ir del mmazos virtuves pas mus bus pilnai balta visa, kai draugams pasiulem tamsia apacia, o nuo stalvirsio i virsu balta pries keleta metu joe labai dvejojo ar bus praktiska, o dabar sako darytu viska balta tai mes taip ir darysim kad nesumazint erves vizualiai, o klasikos elementu ir medzio ivesim bendroje erdveje nes man tai suteikia namams jaukumo
Mazina erdve ane? Jauciu tada ir man reikia atsisakyti idejos daryti pilka apacia...
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 03 16, 08:51)
Norėjau pasakyti - kaitlentės vieta parodyta plano viršuje?
Man dar tas virtuvinio "prisėdimo" pratęsimas pas Jus atrodo nelabai vietoje... ant praėjimo tiesiai. Gal šaldytuvą statyti atskirai, kad prie plautuvės atsirastų darbastalio, ir tokį mini staliuką kažkur šalia komponuoti

? Kažkaip va taip:
Praėjimas į virtuvę ne kažką gaunasi, tačiau Jūsų atveju, siauras praėjimas į svetainę gaunas:

Kokia Jūsų stilistika ir įpročiai?
Be abejo

. Gal turit kažkokį virtuvės planelį?
Aha virsuj.
Staliukas bus transformeris, ta antra dalis issitrauks todel trukdyti neturetu. Galvojau apie saldytuvo statyma kitur bet jo kelti i svetaine nenoriu o jusu numatytoj vietoj pagal realius ismatavimus nemanau kad gausis, tada isvis nepraeisi i virtuve. Virtuve gaunasi kokie 5kw tiktais.
Del stalo po langu, gal ir nieko bet reikia labai ziureti realius ismatavimus.
Kita savaite susitiksiu su savo dizainere, pasikalbesim apie ta virtuve daugiau.